Un interviu de mare suflet realizat de „Gazeta de Spania”

Bucureșteanca Adriana Violeta Dascălu a participat la preselecția concursului „La Voz” (Vocea Spaniei), ajungând până în finala preselecțiilor. Ea a reușit să ajungă pe locul 2 la preselecția on-line pe regiuni după o mobilizare a românilor din Spania, campanie intens promovată pe rețelele de socializare, în special Facebook, primind 36,390 de voturi de la cei care au votat pe pagina oficială a concursului.

Adriana Violeta Dascălu este originară din București și numai pasiunea pentru muzică a îndemnat-o să participe la preselecția concursului. Mobilizarea generală aromânilor pe rețelele de socializare i-au oferit Adrianei un impuls și speranța că pe viitor chiar poate participa în cadrul concursului. Iată interviul pe care aceasta l-a oferit în exclusivitate Gazetei de Spania.

 

Gazeta de Spania: Adriana, felicitări pentru performanța ta. Fă-ne te rog  o scurtă prezentare a ta.

Adriana Violeta Dascălu: Vă mulțumesc mult pentru posibilitatea acestui interviu. Mă numesc Adriana Violeta Dascălu, am 24 de ani. Sunt originară din București, dar după numai câțiva ani m-am mutat cu familia în Oltenița. Mama mea era deja în Spania, având o situație financiară stabilă și așa am decis să mă mut la ea, în Insule.

Gazeta de Spania:  Cum ai ajuns în Spania? Care este povestea ta și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru cântat?

Adriana Violeta Dascălu: Povestea mea cred ca este trasă la indigo cu a altor mii de români care au decis să continuie o viață peste hotare. Mama lucra ca și internă într-o familie de bătrâni, .facându-le curat și mâncare. Eu mi-am continuat studiile aici în Spania, am absolvit liceul după care am început să lucrez. Așadar, nimic special, doar că am făcut totul cu conștiința că odată și odată voi reuși. În legatură cu muzica, dintotdeauna a fost pasiunea mea, am participat la spectacole și festivaluri prin diferite orașe din România însă aici, în Spania, a fost prima dată când am participat la un concurs cu juriu si punctaj.

Gazeta de Spania: Cum ți-a venit ideea să participi la preselecția „La Voz”?

Adriana Violeta Dascălu: Recunosc că nu prea aveam mari speranţe, dat fiind faptul că majoritatea concurenţilor sunt spanioli, însă am zis că încercarea moarte n-are… Am decis sa imi încerc norocul și m-am înscris. Uite așa am trăit o experiență minunată și emoții pe care îmi doresc să le repet. Acest concurs m-a făcut să trăiesc momente de neuitat. Am ajuns până în finala preselecțiilor, am obținut un punctaj foarte bun insa nu am iesit castigatoare oficiala. Cu toate astea eu mă consider castigatoare.  Am fost printre primii și mobilizarea de care au dat ai mei compatrioți mă face să gandesc că am ramas cu o experienta frumoasa.

Gazeta de Spania: Cum te-ai simțit când ai văzut numărul de persoane care s-au mobilizat să te voteze?

Adriana Violeta Dascălu: Nu mă așteptam să mă.susțină atâta lume. Am rămas de-a dreptul emoționată să vad cum românii m-au susținut de la început până la sfârșit, enorm de mulți oameni pe care nu îi cunosc în persoană dar care au fost alături de mine cu enorm de multă susținere și mesaje frumoase. Faptul că am putut reprezenta România şi comunitatea românească din Spania la un concurs de o aşa mare anvergură a fost o onoare.

Gazeta de Spania: Ce planuri ai acum…?

Adriana Violeta Dascălu: Viața merge înainte, la fel și eu împreună cu pasiunea pentru Muzică. Înca mai am castinguri la care voi participa și încă mai am drum de parcurs dar știu că într-o bună zi voi reuși. Eu voi continua să cânt în diferite locații și am să încep să iau lectii de canto pentru că până acum nu am fost pregatita de catre un profesor de canto.

Gazeta de Spania: Un cuvânt de încheiere…

Adriana Violeta Dascălu: Mulțumesc din suflet celor care m-au susținut cu mesaje frumoase, mulțumesc tuturor celor care m-au votat și vă promit că data viitoare vom reuși. Mulțumesc Gazeta de Spania pentru interviu. Va îmbrățișez pe toți.

Pentru mai multe detalii despre noutatile Adrianei îi puteți vizualiza Pagina Oficiala de Facebook Adriana Cover.

 

 

 

 

Distribuie