Ediția Specială de Crăciun, cu o parte dintre colaboratorii RomâniaVipPress, din toate colțurile lumii!

Gândurile românilor de pretutindeni, o parte dintre colaboratorii ziarelor mele, își spun gândurile din acest an, 2023, și, cum își doresc să fie anul 2024, pentru viața Domniilor lor!  

Vă mulțumesc, tuturor, pentru colaborare, cititorilor mei, pentru apreciere și gânduri bune!

Sărbători Fericite!

Isus S-a Născut!

 

 

 

Ovidiu Zereș – artist român, stabilit la Hamburg – tobar al trupei germane de rock – Black Hawk

Pentru mine, în plan profesional, anul 2023, a fost unul dintre cei mai buni ani din viața mea, Am scos un super album, împreună cu trupa mea, în Germania, se numește Soulkeeper, iar la piesa care poartă titlul albumului, am scos un videoclip. Am avut concerte în multe zone din Germania, în  mai multe locații din Hamburg și zona Hamburgului, la Berlin, spre exemplu, am avut un concert pe un vapor, pentru bikerii din Germania, mai precis, pentru Comunitatea Harley Davidson din Berlin, care au o tradiție, în fiecare vară, iar noi, cei din trupa Black Hawk, suntem mereu invitații lor speciali, pe lângă alte trupe invitate de ei, evenimentul a fost spectaculos, în timp ce toată lumea se distra, vaporul a parcurs un traseu foarte frumos, de la Berlin la Posdam și înapoi. Nemții știu să fie fericiți, știu să se distreze, știu să aprecieze fiecare moment din viață, și, știu să aprecieze cultura de orice fel, foarte mult pe cea muzicală, pentru că la acest capitol știu ei să se deconecteze de la cotidian.

În plan sufletesc, îi mulțumesc lui Dumnezeu, sunt un bărbat împlinit, fericit, liniștit, am ceea ce mi-am dorit în viața mea!

Anul 2024, vreau să fie un an așa cum îl visez, am proiecte frumoase pentru români, în primul rând, eu și toți cei dragi mie, să fim sănătoși!

Ana, la fel cum spun toți cititorii tăi, voi spune și eu, apreciez enorm munca ta, este fabulos să aduni români din toate colțurile lumii în ziarele tale, este minunat că îți dăruiești timp din viață, pentru a promova binele și pentru a ne arăta că pe toată planeta, avem români care fac lucruri bune.

Ție și cititorilor ziarelor tale, vă doresc, Sărbători fericite, cu sănătate și bucurii.

 

Costi Cămărășan – artist și compozitor- Trupa Compact-Owner la Rock Academy Cluj

 

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, ca întotdeauna, în astfel de momente, faci un bilanț imaginar a ceea ce a fost să fie, în anul care aproape a trecut.

Am mai adăugat cea de-a 73-a iarnă a vieții mele, începută fix la jumătatea secolului 20.

Cu puterea de muncă și creație, interpretare, stau bine, zic eu, și mă declar mulțumit. Am avut câteva zeci de concerte în țară, cu colegii mei de la Compact. S-au mai lipit câteva autostrăzi și mi-a fost mai ușor să conduc mașina, la deplasările în turneu.

 

Munca de studio a ajuns la final, și pot acum să confirm finalizarea materialului pentru albumul aniversar, Compact 45, de fapt, un dublu album, cu muzica semnată de Adrian Ordean și Costi Cămărășan, în total 24 de compoziții.

Lansarea va avea loc în luna mai, când va debuta și turneul nostru de promovare în toată țara!

Dragă Ana Moroșanu Magdin, înainte să închei, vreau să îți mulțumesc pentru ceea ce faci pentru artiștii din România, pentru românii din Diaspora, pentru crezul tău și munca excepțională la RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, publicații în care, eu personal mă regăsesc, la fel ca foarte mulți artiști, artiști care ne iubim țara și meseria cu adevărat.

A-ți iubi Patria în care te-ai născut, pentru mine este o onoare și așa vreau să mor.

Sărbători faine, cititorilor tăi, dragă Ana, să fii fericită, inspirată și cu putere de muncă!

 

 

Bobiță Cătușanu – Bass player – ANTRACT
Produc
ător – Lee Music
General Manager – Pro Event

 

Anul 2023 a fost un an foarte bun cu multe concerte susținute în cadrul unor festivaluri cum ar fi, Bikers for Humanity Rock Fest, Out Of Doors, Budeasa Festival, Danubius Fest, Expo Moto Con, Ride The Vibe, Sibiu Sounds Festival, Pune mâna pe chitară- Sibiu și Timișoara, Lake Fest, Top T Buzău, Stonebird Fest Corbii de Piatră, Ivan Patzaichin Fest, Oktoberfest București, Fii Cool la Cule, Sasha’s Bike Fest și alte asemenea zeci de concerte publice sau de club din țară.

Ne-am bucurat de fiecare concert în parte, de reîntâlnirea cu colegii de breaslă cu care am împărțit scena și am savurat la propriu atmosfera specifică acestor festivaluri.

 

2024, se anunță un an și mai bun, având în vedere că Antract va aniversa anul viitor 40 de ani de prezență activă pe scena rock din România și avem în vedere pentru anul viitor organizarea unui turneu aniversar care să puncteze toți acești 40 de ani printr-un spectacol special, oferit publicului nostru care ne-au fost alături în tot acest timp, dar și celor mai tineri care au descoperit muzica noastră și pe parcurs au devenit fani ai formației Antract.

Deși data la care Antract a luat ființă, este 8 martie 1984, primul concert aniversar din 2024 va avea loc pe data de 16 Mai la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea.

Va fi un spectacol încărcat de multă emoție, cu o scenotehnică specială, alături de noi fiind invitați alți 10 artiști remarcabili,  pe care însă nu îi pot dezvălui în acest moment, dar vă asigur că sunt unii dintre cei mai iubiți și populari artiști de pop rock din România.

În această perioadă lucrăm intens la preproducția acestui spectacol și îi asigur pe toți cei care vor fi prezenți pe 16 Mai 2024, la concertul aniversar Antract – “Trebuie să crezi”, că vor avea parte de momente extrem de speciale pe toată perioada concertului care va dura aproximativ 3 ore, timp în care vor cânta, vor dansa și se vor bucura de fiecare moment în parte la intensitate maximă.

Vor urma și alte concerte aniversare în București, Sibiu, Craiova, Cluj, Constanța și evident prezența formației Antract, într-o mare parte din festivalurile de anul viitor, primul fiind Bikers For Humanity, festival ce va avea loc în perioada 28-30 iunie la Brezoi în județul Vâlcea.

Tot profitul obținut din vânzarea biletelor fiind direcționat către un centru cultural care va fi construit de către membrii asociației Bikers for Humanity la Brezoi.

În 2024 intenționăm să ajungem să cântăm și pentru diaspora română din Dublin, Londra și, de ce nu, Statele Unite ale Americii.

Felicitări pentru munca depusă în mediul online la  RomaniaVipPress și AmbasadorVipPress!

De-a lungul timpului am avut relații cu foarte multe publicații care au relatat aspecte din viața mea personală și artistică, unele corecte, altele mai puțin corecte și consider că informațiile și articolele de presă transmise de voi, cititorilor RomaniaVipPress și AmbasadorVipPress, au fost întotdeauna foarte serios și obiectiv documentate, astfel că informația transmisă a fost mereu una de calitate.

În acest fel, cititorii RomaniaVipPress și AmbasadorVipPresss au parte de informații corecte despre subiectele abordate, iar pentru asta, sincer, vă felicit!

Într-o lume în care fake news-urile și subiectele de “Can Can” sunt cele mai savurate de publicul larg, voi ați ales să livrați obiectiv informațiile către cititorii voștri, aceștia din urmă fiind cei care beneficiază de un conținut de calitate, neviciat de fals și subiectivism.

Felicitări!

 

Vă doresc un an nou 2024 cu și mai mulți cititori în online și în plan personal un an cu multă sănătate și bucurii!

 

Evandro Rossetti – artist româno-italian, medic stomatolog, stabilit la Roma-Italia

 

Ca de obicei, primesc cu plăcere și cu mare satisfacție, invitația Anei, de a fi prezent și în acest an, la Ediția Specială de Crăciun, al revistei RomâniaVipPres și AmbasadorVipPress, ziarele online de prestigiu în lumea românilor de pretutindeni.

Cum a fost anul care aproape s-a  terminat?

Un an de tranziție, aș spune, nici rău, nici bun, parcă nu reușesc să mă întorc la normalitate după acei ani teribili cu virusul și cu daunele pe care ni le-a lăsat fizic și mental.

De nu ar fi suficient și un război teribil din orientul mijlociu, cum de nu ar fi suficient

cel dintre Rusia și Ukraina, ne e greu cu pacea, cine știe de ce?

Sunt foarte afectat de ce e capabil omul, cum de nu ar fi destulă suferință pe pământ!

Și, deci, sper din tot sufletul ca anul care vine, ne va aduce mai ales pacea cea bună, sănătate și bucurie maximă, cred că de asta avem nevoie!

Prin aceste ziare, mă simt și mai aproape de românii din țară și din întreaga lume, este chiar o onoare pentru mine să fiu alături de voi, mulțumesc Ana, știi cât țin la tine.

Cu această ocazie, vă urez sărbători fericite și Buon Natale e Felice Anno Nuovo, de la Roma!

La mulți ani, cu fericire și sănătate!

 

 

Mihai Predescu, Șef partidă, Orchestra Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, București

 

„Mihai Predescu: Iubirea de artă este unul din darurile oferite nouă pentru a prețui viața la adevărata ei valoare!”

 

Sunt foarte încântat și foarte onorat să mă aflu din nou printre artiștii promovați de către cele două minunate publicații online ROMANIAVIPPRESS și AMBASADORVIPPRESS, două proiecte excepționale create cu multă dragoste și pasiune de dumneavoastră, doamnă Ana Moroșanu Magdin, pentru a servi drept un excelent mijloc de comunicare online, astfel încât românii să poată lua legătura mai ușor și să manifeste la unison cele mai înălțătoare și patriotice simțiri, indiferent din ce punct al Globului accesează informația! Îi salut cu recunoștință pe toți cititorii celor două reviste, deopotrivă artiști și susținători fideli ai artiștilor români!

 

Anul 2023 a fost pentru mine un an de grele încercări dar și de numeroase provocări și realizări pe plan profesional, am continuat colaborările cu formațiile mele preferate, dar în aceeași măsură, mi-am îndeplinit rolul meu inițial, profesând în orchestra Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București (activez ca instrumentist Șef Partidă în orchestră, încă din anul 2008). Doar dorința și plăcerea de a mă manifesta prin intermediul artei muzicale sunt acelea care m-au făcut să simt că a lupta  în viață și a simți în profunzime clipa, a îți dori să mergi mai departe, și a fi din ce în ce mai bun, sunt calitățile de care ai nevoie! Sunt convins că anul bisect 2024 (anii bisecți vin întotdeauna cu „refresh”!) va fi un an mai bun și mai darnic, în care cu toții vom fi acumulat mai multă experiență de suflet, de sentimente profunde, ne va face să ajungem la o înțelegere perfectibilă și un progres mulțumitor în viețile noastre.

 

Vă doresc ca de Sărbători și în anul care bate la ușă să aveți parte numai de belșug în suflet, pe masă și în inimile celor din jurul vostru și să vă bucurați alături de cei dragi!

Un gând înconjurat de calde raze de optimism și veselie se îndreaptă și către dumneavoastră și familia dumneavoastră, doamnă Ana Moroșanu Magdin, care ne aduceți de fiecare dată un zâmbet pe chip și ne împărtășiți experiențe de viață – care, nu de puține ori aduc lacrimi de bucurie în ochii cititorilor bucuroși pentru actele de caritate pe care le săvârșiți cu atâta generozitate, povestite într-un mod care ne captivează de fiecare dată. Doresc să vă felicit pentru tot devotamentul dumneavoastră și atenția pe care mi-o acordați și să vă urez mult succes la lansarea cărții, eveniment pe care îl așteptăm cu nerăbdare! Îmi doresc să nu ne pierdem niciodată speranța, iubirea de artă, de cultură și de oameni! Doar astfel putem să prețuim viața la adevărata ei valoare! Tudor Mușatescu spunea: „Ia viața de piept! Nu ca s-o trântești, ci ca să-i auzi mai bine inima cum bate!”.

Vă salut pe toți cu drag și cu respect!

 

Liviu Marin – artist

 

Dragi prieteni,

Ne aflăm cu toții în pragul celor mai frumoase sărbători creștine, Nașterea Domnului nostru Isus Hristos, să ne bucurăm cu toții de magia Crăciunului și a Noului An. Pentru mine anul 2023, a fost un an bun atât din punct de vedere al sănătății cât și cel familial și profesional. Anul 2024, îmi doresc și vă doresc și dumneavoastră, să ne aducă multă sănătate, putere de muncă, pace și liniște sufletească. Pentru prietenii, RomâniaVipPress și Ambasador Vip Press, dar și doamnei Ana Moroșanu Magdin, sufletul cel mai bun al nostru, de promovare a tuturor românilor în plan internațional, adresez, cele mai sincere felicitări, putere de muncă și multă sănătate alături de cei dragi!

Vă doresc tuturor,

Sărbători Fericite și un sincer, La Mulți Ani!

Vă îmbrățișez!

 

 

Dumitru Ovidiu Făurică – artist român din Mediaș -Sibiu

 

Universul a rezervat un loc aparte genialei Ana Moroșanu Magdin, o particulă din infinit, o rază de lumină și de energie pozitivă, un suflet pur și tandru, de copil, care emană în jur iubire, bunătate, speranță și candoare. O femeie puternică  care poate îngenunchia chiar și destinul, atunci când hazardul pare a fi necruțător. O văd ca pe un far luminos, în această profundă beznă a omenirii în care valorile morale și umane, aproape că au dispărut total. În ochii Anei Moroșanu Magdin, descoperi perfecțiunea, bucuria și iubirea sinceră față de semeni. Trăiește pentru a dărui oamenilor bunătate. Este preocupată în a promova românii valoroși la ei acasă și în lume. Sunt ferm convins că așa s-a născut și ziarul online „România VipPress”, dar și „AmbasadorVipPress”.

Pentru mine ca artist și ca român, aceste prestigioase publicații reprezintă o rampă de promovare internă și internațională. Artiștii și cultura română fac parte din universalitatea și complexitatea culturală.

Acest popor este genial, a conceput și a născut Doina și Colinda. Limba Română este un susur blând, zămislită de eternitate pentru veșnicie.

Chiar dacă anul 2023 a fost un an sărăcăcios în proiecte muzicale și în concerte, am simțit sentimentul de iubire și de empatie al publicului. Mi-aș dori ca anul 2024 să fie anul reconcilierii și al păcii, al liniștii lăuntrice, al dragostei și al împlinirilor. Mi-aș dori ca 2024 să fie anul reîntoarcerii la normalitatea socială și la Hristos! Sper să am cât mai multe concerte în țară și peste hotarele țării!

Dumnezeu să binecuvânteze România și Românii de pretutindeni!

Aleasă prețuire și un an nou fericit, minunatei Familii Magdin!

 

Sângele ce-a curs pe cruce!

Dumitru Ovidiu Făurică

 

O casă fără înger, nu e casă,

Cum omul nu e om fără Isus,

Căci fiecare dintre noi purtăm o cruce

Pe calea mântuirii-i grea de dus!

 

Iar de la Ana la Caiafa,

Ne poartă ca pe niște osîndiți,

Dar fiecare om e protejat de-un înger

Trimis de sus, din lumea celor sfinți.

 

Un suflet fără pace, nu e suflet,

Cum Harul fără jertfă, n-ar fi Har!

La fel cum Crucea fără Trupul lui Hristos

Ar fi un lemn, fără valoare și banal.

 

Fără iubire, nu ar fi iertare,

Nici mântuire fără jertfa lui Hristos,

Fără credință, n-am avea speranță,

Trăind o viață de păcat și fără rost.

 

Căci, fără Biblie, n-ar fi cunoștință,

N-ar exista Creația fără Creator,

Fără Isus, păcatul ne-ar ucide

Și am rămîne veșnic muritori.

 

Ursuzi am fi fără de Rugăciune,

Păpuși de lut pierdute în hazard,

Căci Palmele Sfinte bătute-n cuie

Și Sângele ce-a curs pe cruce ne-a salvat!

 

Liviu Sorescu – artist român

 

Anul 2023 a fost un an al schimbărilor, al reașezărilor, al restaurării, al creșterii, al evoluției spre mai bine, spre scopuri dorite, un an al accelerării spre o viziune deja avută dar în continuă cizelare, dar și o viziune nouă în același timp.

 

2024, pentru mine personal, îmi doresc să fie anul în care procesul început în 2023 să continue, dar și de rodire acolo unde este timpul.

 

Îmi doresc să fie un an al trezirii românilor, în care să își întoarcă fața spre Dumnezeu mai cu hotărâre, să Îl caute și să strige către El, un an în care să Îl iubim mai mult pe Dumnezeu și pe aproapele nostru ca pe noi înșine, un an în care să postăm mai puțin despre greșelile și « failurile » altora, adică să ne batem joc mai puțin și să facem și să îndemnăm pe alții să facă mai bine. Să nu uităm că vin și alegerile și vă îndemn să nu îi mai votați pe cei care de 30 de ani vă mint cu nerușinare și vă fură, pe cei cărora le-ați acordat votul de atâtea ori, de multe ori în alte și alte formațiuni politice, dar aceleași personaje sub același sistem la butoane, din cauza cărora țara a devenit o colonie străină. Nu mai credeți minciuni. Votați după merite, după fapte, pe cei care au făcut ceva pentru țară, cei care și-au riscat pielea pentru libertatea voastră, cei care au strigat, pace, nu război, cei care au strigat, România pentru români, nu colonie pentru străini. Unire și unitate !

 

Ziarele care promovează România și românii, valorile acestei nații, trebuie prețuite și sprijinite, la fel ca și oamenii responsabili de apariția lor.

De Crăciun, să ne aducem cu toții aminte de motivul sărbătorii, în ciuda propagandei media despre cozonaci, cadouri, Moșul, reni, reduceri (unele mincinoase dacă ne uităm la prețurile din timpul anului) și multe alte nimicuri. Motivul sărbătorii este nașterea Domnului nostru Iisus Hristos. Desigur, sunt mulți care iau în derâdere acest lucru, doar că tot mai multe descoperiri arheologice atestă relatările biblice, cum ar fi Sodoma și Gomora, unde s-au găsit și se găsesc în continuare mostre de sulf alb, care nu există pe pământ în stare naturală, arca lui Noe, care e sit istoric muzeal în Turcia, muntele Sinai care e împrejmuit cu gard și păzit, în Arabia Saudită, rămășițele armatei egiptene în Marea Roșie de după trecerea evreilor sub conducerea lui Moise. Și mai sunt multe altele dar spațiul nu ne permite enumerarea lor. Doar cine e interesat să caute adevărul îl va găsi. Așadar, motivul sărbătorii Crăciunului este și rămâne nașterea Domnului Iisus Hristos.

 

 

Adi Manolovici – chitarist și Președinte Academia de Rock –Adi Manolovici

Dragi cititori RomâniaVipPress, dragă Ana,

Pentru mine, anul 2023, a fost un an greu, cu încercări și piedici, dar, ca de fiecare dată, capricornul din mine a știut să le treacă cu brio și să continue cu fruntea sus. Totodată, a fost un an plin cu realizări, mai ales pentru familia mea (by the way, fiica mea a terminat facultatea și a început masterul). Da, știu… Nici eu nu credeam că timpul va trece atât de repede… Cine știe? Mâine, poimâine am să vă povestesc cum am devenit bunic… !

În fine, vă doresc din tot sufletul ca în noul an, să fiți fericiți, să trăiți fiecare clipă din viața dvs. cu iubire și respect față de creația lui Dumnezeu, dar, mai ales vă doresc tuturor sănătate, că-i mai bună decât toate !

Cu prețuire, Adi Manolovici

Keep on rockin’ !

www.manolovici.ro

www.academiaderock.ro

 

George Rotaru – artist român, stabilit la New York

Este o mare bucurie și cinste, ca de fiecare dată, când se apropie sărbătorile de iarnă, să transmit  gândurile și sentimentele mele de bine și sănătate, pentru RomâniaVipPress , în special, bunei mele prietene, Ana Magdin.

A fost un an bun pentru mine …, vă aștept și la anu’ la locația unde cânt pe litoral, Afrodita din Stațiunea Venus. Invitat de câteva ori în show-uri în Italia. Un nou repertoriu cu multă muncă. Ziua României o vom petrece împreună cu românașii noștri  din Enna , Sicilia. Anul care vine, sper să fie unul la fel de bun, dacă nu, mai bun. Mă va prinde trecerea dintre ani, la New York.

De pe acum, tuturor, sănătate, ani mulți fericiți, iar ție, Ana, tot ce îți dorești, alături de maestrul Petre Magdin!

La mulți ani

 

Onu Pavelescu – Căpitan de vas și artist român, stabilit în Elveția

 

 

Dragă Ana, dragi cititori ai revistei RomâniaVipPress,

 

Mă bucur că am din nou ocazia să scriu în Ediția Specială de Crăciun.

Câteva cuvinte despre mine, ca să trecem apoi la povești mai interesante.

Iată că sunt aproape doi ani de când m-am mutat în Elveția. M-am adaptat foarte ușor, noroc că aici, în zona germană a Elveției, se vorbește și engleza, uneori și franceza. Foarte greu se lipește germana de mine dar am început să rup câteva expresii și să mai înțeleg câte ceva. Deci… Ich spreche ein bisschen Deutsch!

 

Cânt în continuare într-un local dar nu am renunțat la ideea de a mă angaja ca inginer mecanic sau ca simplu mecanic pe unul din frumoasele pasagere de pe lacul Zürich. Ocazional mai cânt cu diverși muzicieni cunoscuți în zonă. Cum mai spuneam, muzica a fost mereu doar un hobby pentru mine și aș vrea să rămână așa după ce depășesc perioada asta de acomodare.

 

Ca și anul trecut, voi petrece sărbătorile de iarnă aici, chiar dacă, cu gândul, voi fi acasă, la copiii mei,  Ana și Matei (rimează!), la prieteni, la sarmale și caltaboși, la petrecerile pline de voioșie din țară. Petrecerile private sunt foarte simple aici, nu au mâncăruri tradiționale – doar dacă Fondue, se poate numi așa. Se servește câte un pahar cu vin (foarte bun, ce-i drept), se schimbă câteva vorbe în liniște și… cam asta e tot. În schimb, în oraș, distacția este în toi, în târgurile de Crăciun frumos amenajate (Weihnachtsmarkt), așa că o să le calc pragul în fiecare seară împreună cu soția și sora mea, să ne încălzim cu câte un vin fiert.

 

Una peste alta, voi încheia anul 2023 cu bine, cu multe satisfacții dar și cu mult dor. Eu am însă o vorbă, adaptată de mine încă de pe vremea când eram marinar: dor cu dor dar mai dor fără dor. Ce ne-am face dacă nu am avea de cine și de ce să ne fie dor? Ar fi cumplit! Am fi niște singuratici.

Sper ca și anul ce vine să fie un an bun, cu sănătate și realizări.

 

Nu pot încheia înainte de a îți mulțumi, dragă Ana, pentru prietenia care ne leagă și pentru tot ce faci pentru “românii de pretutindeni”. Îți doresc multă sănătate, spor în toate, satisfacții, bucurii și tot ce este mai bun în lumea asta. Un an nou cât mai bun alături de rocker-ul nostru iubit, Petre Magdin!

Cititorilor le doresc un an plin de realizări, un an vesel, cu succese depline, un an mai bun decât cel care este pe cale să se încheie.

Din păcate, românii plecați în străinătate sunt (încă!) huliți și etichetați ca trădători de neam de către o parte dintre cei din țară, cei îndoctrinați.

Revista RomâniaVipPress, este ca o supapă pentru toți acești “trădători imperialiști”, este o dovadă că românii din diaspora nu înseamnă “căpșunari”, că acești români fac o impresie excelentă oriunde se duc, sunt apreciați și respectați.

Ce înseamnă revista RomâniaVipPress pentru mine? Înseamnă mult, înseamnă să cunoaștem oameni noi, oameni care au realizat ceva la viața lor în diverse domenii, înseamnă că cineva ne ascultă și ne apreciază.

Mulțumesc, revista RomâniaVipPress, pentru atenție, promovare și pentru moralul ridicat pe care ni-l susții!

Cu mult drag, Onu

 

 

Clara Popescu –  stabilită la Viena – President la Freundschaftscup / Friendship Cup, SV.Kahlenberg Wien şi Liga IFL Freundschaftsliga

Mulțumesc tare mult că te-ai gândit la mine, frumoasă doamnă, Ana Moroșanu Magdin, și că faci posibil ca să pot să transmit câteva gânduri despre mine, despre activitatea mea, despre oamenii care au fost în jurul meu anul acesta și pe care-mi doresc să-i am alături mulți ani de acum încolo.

Tu știi că eu am o mare dragoste și apreciere pentru tine și pentru cititorii tăi, care sunt oameni de cultură, oameni din muzică, din artă, oameni inteligenți care îți apreciază scrierile, reportajele, interviurile pe care tu le concepi cu mult har și le dăruiești cu mărinimie.

Emoția condeiului tău, reușește să atingă fiecare inimă care te citește.

Să începem, cu ce a însemnat pentru mine pe plan profesional 2023. Am continuat activitatea cu turneul de fotbal Freundschaftscup în Austria și Egypt( 600 de participanți din foarte multe țări) am făcut 4 ediții la Kahlenberg Cup ( Austria, Egypt, România, Grecia) fotbal, volei pe plajă, săritura în lungime, aruncarea bilei) . Am avut și Cupa Ligii IFL , astea toate internațional, dacă cititorii tăi sunt interesați de rezultate, pot intra pe www. Ifl.or.at . În România am continuat concursurile de Miss în care cultura, eleganța, implicarea socială, promovarea obiectivelor turistice și practicarea sportului ca element esențial, pentru o educație de calitate, a creat baza evenimentelor. Au fost înscrise peste 150 de concurente, deosebit de frumoase și talentate, despre care sigur o să mai auziți vorbe de laudă în cadrul evenimentelor viitoare.

Miss Capitala – Regina București 2023 este – Estera Motoc , studentă la Universitatea de Medicină.

Miss Callatis -Queen Of Callatis este Alexia Drăguț, eleva clasa Xll-a

Miss Sinaia – Cora Păun

Miss Bușteni – Corina Ciobanu

Miss Sector-Miriam Omar

Miss Băneasa – Andreea Rotaru

Miss Prahova – Ligia Mirea

Miss Bezirk – Antonia Rotweg

În Premieră am făcut în România, Finala de Excelență Queen of Europe iar titlul s-a decernat domnișoarei Alexandra Popescu care este alături de activitățile mele de mulți ani, în 2012 câștiga titlul Miss Sector iar în 2020 devenea Miss Capitala, tot ea face parte și din lotul de fotbal FC România 1902 și de profesie este avocat. Ți-am vorbit doar de lucrurile frumoase care s-au întâmplat în 2023, cele mai puțin interesante cred că nu este cazul și momentul să le amintim. Pentru 2024 îmi doresc sa fiu sănătoasă și să pot face mai departe lucruri care îmi aduc bucurie atât mie cât și celor din jur. Sper să fie pace și armele să tacă atât în Israel cât și în Ucraina, oamenii să înțeleagă că răutatea și invidia sunt greu de dus și fiecare să încerce să-și facă viața cât mai plăcută acolo unde cred ei că sunt apreciați și puși în valoare. Le doresc cititorilor tăi și Românilor de Pretutindeni să fie veseli și optimiști și să-l primească cu dragoste în casele lor pe Moș Craciun. Sărbătorile de Iarnă aduc cu ele bucurie și lumina speranței, sper ca toți să avem un 2024 nemaipomenit.

Încă odată îți mulțumesc frumos că-mi dai voie să fiu alături de tine, frumoasă doamnă Ana Magdin, în această minunată perioadă a anului.

Crăciun fericit, tuturor!

 

Angela Gheorghiu – artistă și elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Național de Muzică și Grădinița „George Enescu”, București

Distinsă doamnă, Ana Moroșanu Magdin,

Vă mulțumesc din suflet pentru ocazia de a prezenta gândurile mele în paginile revistelor RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, două reviste de prestigiu care promovează activitatea românilor de pretutindeni.

Pentru mine, anul 2023 a fost un an dedicat învățatului, dar am dat curs și invitației maestrului

Gheorghe Turda de a participa la Concetul aniversar, pe scena Radio România. Clasa a VIII-a este o clasă cu un program încărcat, în care am de rezolvat/învățat la foarte multe materii de cultură generală, la un nivel mult mai înalt, în pregătirea examenului de intrare la liceu. În ceea ce privește muzica, am continuat să aprofundez noile tehnici de interpretare, atât la flaut, participând la olimpiadă și la concursuri, cât și la canto, unde am început studiul pentru canto clasic, o altă tehnică de emisie și control a vocii cât și un nou repertoriu.

În anul 2024, îmi doresc să avem pace, sănătate și cât mai multe bucurii pentru toți românii, oriunde au ales să trăiască, să viseze și să spere. Pentru mine, îmi doresc să fie un an generos, cu reușită deplină la examen, cu noi prezențe artistice pe scenele din România și din lume, cu prestații artistice care să confirme noile mele cunoștințe profesionale dobândite în anul 2023.

Ție, draga mea, Ana Moroșanu Magdin, îți doresc multă sănătate, bucurii și forță de muncă. Românii

prețuiesc ceea ce faci și au nevoie de sprijinul tău, inclusiv prin RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress.

Urez tuturor românilor, un Crăciun fericit și un Nou An 2024 luminos, plin de succese în activitatea de zi cu zi.

 

Nicu Costache- artist și bibliotecar

La final de an, tragem o linie imaginară și facem bilanțul. A fost un an cu bune, cu rele… parcă, a trecut prea repede, parcă…prea încet. A fost un an cu bucurii, cu venirea pe lume a strănepoților mei, gemenii Darius Mihail și Radu Gabriel, dar și cu tristeți, prin pierderea celei care ne-a fost ca o mamă, mătușa mea Jeny, dar și a doi prieteni dragi, jurnalistul Gelu Chelu și scriitorul Mihai Bogatu…Pentru mine, anul care vine va fi cu mici provocări, pentru că încerc să pun în practică câteva idei pe care le tot amân de ceva vreme, dar, în care cred. Nu îmi place să vorbesc despre proiectele viitoare, dar aș fi fericit ca, la finele anului viitor, să vă povestesc despre reușita lor. Ce-mi mai doresc pentru anul viitor? Sănătate, pentru mine, pentru familia mea, prieteni, colegi, toți cei care îmi sunt aproape! Îmi doresc pace, liniște și siguranță…să se termine odată cu tensiunea din jurul nostru și din lume!

Ție, dragă Ana, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce ne oferi, prin bunătatea ta, prin prietenia și vorbele tale! Îți doresc mult succes cu cele două publicații pe care le conduci, RomaniaVipPress și AmbasadorVipPress, atipice presei românești, care promovează can-can-ul. Continuă să ne faci cunoscuți românii de acasă, dar și pe cei răspândiți în întreaga lume. Avem cu ce ne mândri și merită a fi promovați, fie că vorbim despre artiști sau sportivi, fie din sfera politică. Îmi doresc ca în 2024, toți să îmi fiți sănătoși, fericiți, împliniți, optimiști și plini de iubire!

Nicu

Sărut mâna, îți mulțumesc pentru tot ce ești, dragă Ana!

 

Octavian Ursu – român stabilit în Germania, Primar al orașului Görlitz,  în estul landului german Saxonia, situat pe malul de vest al râului Neisse, la frontiera cu Polonia

 

Anul 2023, a fost un an bogat în provocări economice, sociale și internaționale. Ca și primar al unui oraș european la granița dintre Germania și Polonia, am avut des ocazia de a realiza diferitele puncte de vedere pe de o parte, iar pe de altă parte, dorința cetățenilor din cele două părți ale orașului, în două tari diferite, de a găsi soluții comune, europene. Multe dintre aceste provocări,  ne vor preocupa și în anul următor: migrația ilegală, problemele economice și social-politice. Sper ca anul care vine să ne creeze posibilități pentru rezolvarea unora dintre aceste probleme la nivel european.

Vă mulțumesc, dvs. personal, Doamna Ana Moroșanu Magdin, RomanieiVipPress și ziarului AmbasadorVipPress, pentru faptul că promovați mulți dintre românii plecați în străinatate, dar, care, nu au uitat de unde au plecat și care se întorc cu drag din când în când, acasă, în România.

Vă urez mult succes în continuare și un An Nou cu multe realizări!

 

Radu Cârlan – artist rock – trupa Ride on Band

Dragă Ana,

Sunt multe de spus despre anul 2023, dar voi puncta foarte pe scurt. Un an cu părți bune și părți mai puțin bune, triste mai precis. La părți bune adaug în primul rând faptul că trupa mea, Ride on Band merge foarte bine, pot să spun că este una dintre cele mai bune formule de pâna acum. Al doilea album pe care l-am lansat în toamna lui 2022, album care se numește THINK, a închegat foarte bine trupa și concertele pe care le-am avut în 2023, chiar dacă nu au fost foarte multe, au fost la un nivel muzical și artistic excelent, ceea ce normal că mă bucură foarte mult.

Momentele triste pe care mi le-a adus anul 2023 sunt acelea în care am pierdut într-un timp relativ scurt doi dintre dragii noștri prieteni necuvântători.

Pentru anul 2024 îmi doresc să fim sănătoși  în primul rând, celelalte sunt ușor de făcut dacă suntem sănătoși.

De multă vreme vreau să-ți spun că este extraordinar ce reușești să faci cu ziarele RomâniaVipPress  și AmbasadorVipPress, sunt instrumente nemaipomenit  de bune pentru promovarea valorilor românești din orice domeniu. Tu pui foarte mult suflet în ceea ce faci și se simte. Te felicit din suflet pentru asta!

Îți doresc un 2024 minunat, cu sănătate, bucurii și împliniri! Ești un om puternic și cu sigurantă vei reuși să faci tot ce ți-ai propus pentru noul an!

Îi salut pe toți cititorii ziarelor tale și le urez să aibă un an nou exact așa cum și-l doresc!

 

Cu drag,

Radu Cârlan

RIDE ON!

 

Andy Ghost- vocal- trupa ALTAR-stabilit în Tenerife

Anul 2023 a fost un an foarte bun, un an prolific, un an al abundenței și al împlinirii multor dorințe și visuri!

La chemarea colegului meu Teo Peter, cel care se ocupa și de managementul trupei ALTAR, am revenit în țară, ca de obicei la începutul verii și am avut o sumedenie de concerte super reușite. Vara asta am cântat la zeci de festivaluri Rock și Moto din țară, am străbătut țara în lung și-n lat, m-am reîntalnit cu o droaie de prieteni vechi și am făcut noi cunoștințe cu oameni faini și suflete frumoase! La sfârșitul lunii Septembrie, m-am întors la noua mea casă, în Tenerife, pe insula Eternei Primăveri, iar în Noiembrie, am revenit în România, fiindcă am continuat turneul de promovare al noului nostru album ‘Rapsodia Românească’, prilej cu care am cântat în Bistrița la club SOHO, după care am avut onoarea să deschidem un nou club de rock în Petroșani, „The Station”, la invitația prietenului nostru Alin Petruț de la trupa Gothic. Am fost de curând în București în The Pub Universității, am mers la Băicoi, într-o locație superbă, rustică, cu oameni prietenoși, am cântat la Rock Halle din Constanța, ne-a prins vijelia și nămețul și am rămas „sechestrați” o zi acolo, iar ultimul concert ALTAR din acest an, va fi în data de 2 Decembrie, când vom sărbători afterparty-ul de Ziua României la club Rock’N Bike din Sibiu.

În toate orașele am fost plăcut surprins să văd că vin părinți cu copiii lor la concertele noastre și putem vedea foarte mulți tineri plini de viață și acea lumină specială în ochi, o nouă generație de tineri, care ascultă muzica noastră, sunt super-entuziasmați, mereu în prima linie, cântând toate versurile cu noi! Este o senzație extraordinară, să vezi că mesajul trupei ALTAR răzbate peste generații și este la fel de actual, ca acum 30 de ani.

Pe 10 Februarie, trupa ALTAR va sărbători 33 de ani de la înființare și 30 de ani de la lansarea primului nostru album „The Last Warning”, iar cu ocazia aceasta, vom face un Concert Aniversar în Cluj-Napoca în /Form Space!

Îi vom avea invitați pe primii noștri colegi cu care am înregistrat acest album, și anume, pe Levi (Laczko Levente) la tobe și pe Nimrod (Szedlacsek) la chitară, dar vom prezenta și câteva piese din prima perioadă a trupei ALTAR, perioada albumelor „Respect” și „Born Again”, împreună cu Călin Boca și Mihai Maja, cei doi chitariști celebri din Zalău care ne-au fost alături în perioada aceea a începuturilor trupei. Showul va fi împărțit în două părți, iar în a doua parte vom prezenta trupa în formula nouă și vom cânta piesele începând cu piesele de pe albumul „Atitudine” și continuând cu ceea ce suntem și reprezentăm azi cu albumul „Rapsodia Românească”, care, se pare, că este un album care a intrat în conștiința și ADN-ul publicului Rock Românesc, fiindcă vedem cum oamenii care vin la concertele noastre, știu toate versurile pieselor cap-coadă și cântă cu noi de la început până la sfârșit!

 

De asemenea, pregătim alte surprize și mai grandioase și mai spectaculoase, dar ne dorim să le dezvăluim doar la momentul potrivit.

 

Anul 2024, sper să fie un an chiar mai bun ca anul 2023, sunt sigur că organizatorii și cei care ne-au văzut anul acesta la toate festivalurile rock și moto, vor dori să ne vadă din nou și în 2024, sămânța pusă anul acesta ar trebui să rodească anul viitor, așa că, revederea cu publicul rock din România este o consecință naturală a muncii și a investiției făcute cu multe sacrificii, dar cu mult drag și dedicare!

Mă bucur, și îți mulțumesc, Ana dragă, pentru că m-ai invitat să spun câteva cuvinte pentru Ediția Specială de Crăciun a revistelor tale RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, aceste ziare sunt o gură de aer curat în mass-media românescă, aici artiștii români se pot exprima liber și pot ajunge la inimile multor români din țară dar și de peste hotare. Îți doresc succes în continuare și noul an să îți aducă multă împlinire și prosperitate!

 

Sper să ne revedem în curând și cu Petre Magdin, mentorul și ajutorul nostru de la începuturile trupei ALTAR, cel care ne-a prezentat cu mare entuziasm și tam-tam, la emisiunea Întâlnirea de la Miezul Nopții, o emisiune istorică, de căpătâi pentru rockul românesc!

Sunt sigur că fără el și fără susținerea lui, istoria trupei ar fi fost alta.

Vă mulțumim și vă iubim!

Forța să fie cu NOI!

 

Cu respect,

 

Andy Ghost – solist/frontman trupa ALTAR

 

Forța să fie cu NOI!

 

Irina Radu – fost Președinte Director General al TVR

 

Pentru fiecare dintre noi, bradul de Crăciun arată într-un anume fel, exprimă un anume sentiment, e împodobit cu ceva care numai pentru noi are semnificație. Eu cunosc pe cineva care adună frumusețe din toată lumea, adună globuri luminoase, frumoase, calde și nu pregătește sărbătoarea doar cu o zi două înainte, ci cu luni de zile în avans. Adună vorbe, fotografii, sentimente și cu toate împodobește doi brazi speciali : RomâniaVipPress și AmbasadorVip Press.

Într-o pădure de răutăți, de lucruri triste, acești brăduți sunt o lumină și o bucurie; sunt simboluri unde se vede tot ceea ce e frumos despre a fi Român. Apreciez enorm această muncă, această artă de a pune cu grijă culori pozitive și gânduri calde; apreciez și țin foarte mult și la artizanul acestor brăduți care rodesc, pentru că de aceea sunt niște pomi speciali! Artizanul este Ana Moroșanu Magdin, și grija și insistența cu care îngrijește un rod frumos, sunt fantastice. De aceea, îi urez un Crăciun minunat și un an 2024 în care să mai decoreze copaceiii rodnici, în care să ne arate mesajul frumos românesc, în care, să fie sănătoasă, alături de spiridușul Petre! Cu ei, viața este o sărbătoare, mulțumesc, dragilor, ca prieten și ca român!

La mulți ani, vouă, și tuturor românilor, celor care vă citesc și celor care și-au pus sufletele în braduții voștri, și și-au deschis inimile pentru ceilalți români.

An bun să vină, dragilor!

 

Ioan Vasiu – scriitor și jurnalist

GÂNDURI LA CUMPĂNA DINTRE ANI

 

Timpul trece și nu așteaptă pe niciunul dintre noi. Constatăm acest lucru cel mai bine la cumpăna dintre ani, când anul vechi predă ștafeta noului an.

Ne luăm rămas bun de la anul 2023, trecând în revistă toate împlinirile noastre, toate visele noastre, realizate sau abia începute, toate proiectele noastre, finalizate ori doar schițate.

Pentru mine, 2023 a fost un an bun:

– am reușit să scriu și să public catrenul cu numărul 3.000, un record neîntâlnit până acum în literatura din țara noastră;

– am tipărit un nou volum de catrene;

– am tipărit volumul de interviuri intitulat, JURNALIȘTII, LUAȚI LA ÎNTREBĂRI;

– publicația PALIA EXPRES, pe care o conduc în calitate de redactor-șef, a împlinit 27 de ani de apariție neîntreruptă.

Cuvinte calde adresez Doamnei ANA MOROȘANU MAGDIN, care, și în anul 2023 s-a străduit și a reușit să promoveze români de valoare, din diferite domenii de activitate, în RomâniaVipPress și în noul său ziar, AmbasadorVipPress.

O felicit din calitatea mea de scriitor și de jurnalist și îi doresc sănătate, bucurii și multe împliniri în noul an care se vede la orizont, 2024 !!!

 

Ioan Vasiu,

Orăștie, jud. Hunedoara

 

Veronica Balaj

Realizator emisiuni Radio-Tv., Scriitoare, Membră a Uniunii Scriitorilor din Romania,

Membră a Academiei Româno-Americane,

Membru fondator al Asociației Scriitorilor Români din America de Nord , (ASRAN), Montreal.

 

PRAG DE LUME, PRAG DE SĂRBĂTOARE

 

Vine, vine sărbătoarea Sfântă de Crăciun! Vibrație bună, vibrație nouă în suflete, ar spune, minunata Ana Moroșanu- Magdin, editoare, redactor șef a mai multor reviste internaționale, Vip Press Internațional fiind una dintre acestea RomâniaVipPrees și AmbasadorVipPress!

Frumoasă la suflet și la chip, deosebit de înzestrată de ceruri a fi generoasă și cu suflet care aduce un plus de frumusețe și pace când își trimite mărturiile în scris, ori, face un bine…zilnic de fapt, comunicând prin fraze alese , într-o

subtilitate rar întâlnită .

Vine Crăciunul! Se fac daruri celor dragi, celor care, la rândul lor ne-au făcut darul de-a ne accepta în sufletul lor. Așa este și cazul meu.

Ana, m-a primit în atenția sa, în revista sa de renume, fără să mă fi văzut fizic vreodată. Așa stând lucrurile, nu se cade oare să-i fac și eu un dar??Nu în obiecte. Nu e genul care să dea valorizare specială lucrurilor materiale. Poate… doar vreo ”bufni”, și asta pentru simbolul pe care-l reprezintă pasărea înțelepciunii.

Mă voi încumeta să cred că, un dar din cuvinte, i s-ar potrivi. Și, generoasă, foarte fină cum este în relaționarea cu ceilalți nu va refuza. Într-o lume zbuciumată în care sunt și oameni buni și bezmetici, cutezători ai răului, vârtejuri de năpaste chiar ale naturii dezlănțuite frenetic, într-o lume în care avem libertăți nemăsurate, adesea, uitând din păcate, libertatea de-a fi noi, oamenii, ecoul divinului pe pământ, Ana Moroșanu-Magdin, nume de rezonanță culturală, continuă să dăruiască îndemnuri și fapte bune. Află mereu un punct de lumină, străveziu, pe care-l trimite oriunde , în largul

percepției umane. Și crede cu perseverență în bine. Și nu se supără pe cele ce se întâmplă împotriva legilor acestui principiu al existenței.

Deopotrivă, adaugă iubire. Pentru că, lumea a fost creată de

Dumnezeu din iubire. Iubirea semenilor, face parte din structura sa, de ființă aleasă a ști să se bucure de flori sau de zăpezi, de soare, de semnificația crucii , de valorile spirituale….

Iubirea vindecătoare de răni sufletești, leagă destine, iubirea nu este răzbunătoare, cum spune și cartea sfântă, iar faptul că Ana are această înțelepciune de-a învălui orice situație în și cu iubire, o face a fi specială. Așa o consideră toată lumea. Apăsată de vreo temere sau neliniște? Bolnavă uneori? Tristă? E omenesc totul. Dar nu-i învinsă.

O salvează lumina din sinele său.

O nestăvilită, neștirbită, secretă putere de-a crede în magia binelui adus de îngerul păzitor. Acesta este harul ei . Pe lângă darul de-a modela cuvintele.

Ana nu poate fi nepăsătoare, ostilă, (doamne ferește), posomorâtă, nemiloasă, distantă. Nimic din toate acestea nu o ating.

Neistovită-i răbdarea sa față de semeni , năzuința altruistă,

netăgăduita dorire de bine. Dacă s-ar putea, răspândită în întreg universul. Pentru acestea și pentru altele încă nerostite coordonate de viață, la prag de sărbătoare, îi doresc să nu se schimbe!! Iubirea să o mențină strălucitoare la chip și suflet, lângă omul de referențială valoare muzicală, domnul Petre Magdin, dragul său soț.

 

În partea a doua a intervenției mele, așa cum mi s-a propus, și pentru care aduc mulțumire, ar urma să spun cum s-a derulat din punct de vedere profesional, anul 2023 care, iată, curând se va încheia. Doamne, pot spune că, prin ajutorul tău și stăruința mea, cât am putut, au fost multe lucruri înfăptuite . Și care, mi-au adus bucurie

desigur. Aș nota, apariția romanului, ”Rotirea neamurilor”, la Editura ”Victor Babeș”, din Timișoara, de asemenea, publicarea la Editura Kult, din București a volumului de poeme, bilingv, română-spaniolă, intitulat,”Ochiul fantast”/”Ohio fantaseo”. Același volum a apărut la Santiago de Chile, într-un alt format, sub îngrijirea poetului

chilian, Luis Cruz-Villalobos , cu tiparul realizat de Editura,

 

Independently Poetry, New York. Volumul se află postat și pe

Amazon.

Tot în 2023, m-am bucurat de traducerea unui volum- antologie în limba albaneză, de către Baky Ymery, ”Pentagrame lirice,”București, Edit UZPR.

Lansarea cărților în lume este un eveniment aparte, pentru fiecare scriitor. Menționez cu mulțumire cerului, că, mi s-a îngăduit să mă bucur de un recital poetic din volumul, ”O sută și una de poezii”, Editura Academiei Române, 2022, pus în scenă de actrița, Claudia Motea, prezentat în 26 septembrie a.c la Sala Unesco, ”Mihai Eminescu” din București , cu participarea actorului Armand Calotă și a celor de la Teatrum Nostrum, București.

De asemenea, ar mai fi de spus despre aparițiile în mai multe reviste literare, din țară și din străinătate: Israel, (Jurnal Israelian); Canada, (Destine literare), Observatorul de Toronto ;Serbia, revista Lumina; Spania, Revista Azahar; și Cuvânt Românesc; Italia, Revista, Il Convivio și Orizonturi Culturale româno-italiene…etc…

Crăciunul va fi prilej de mulțumire adusă lui Isus pentru toate câte mi s-au îngăduit. Vă doresc dragi cunoscuți, prieteni, cititori, Crăciun cu lumină binecuvântată în sufletele d-vstră!

Veronica Balaj

 

 

Maria Grapini – europarlamentar român

Anul 2023 a fost un an intens, am muncit mult dar am satisfacția împlinirii, a lucrului făcut din inimă, cu demnitate și curaj. Am reușit să influențez legislația europeană în favoarea României și a românilor! Am avut întâlniri și cu români care nu trăiesc în țara-mama și am preluat din problemele lor pe care le-am predat celor care trebuie să le rezolve.

Anul 2024 va fi mult mai greu, va fi afectat de cele 4 rânduri de alegeri.

Sper să traversăm anul 2024 cu bine, românii să înțeleagă ce important este ca fiecare să se implice în alegeri, să aleagă după faptele candidaților și nu după vorbe.

Îmi doresc ca românii să aibă puterea să se bucure de fiecare zi, să vadă lucrurile frumoase din viața lor, să fie uniți pentru impunerea lucrurilor bune.

De sărbători, le urez tuturor să fie sănătoși, să se bucure de familie, de Crăciunul cu mirajul și minunea nașterii Domnului și să pășească în noul an cu încredere, optimiști și cu drag de viață.

 

Ana Moroșanu Magdin

Președinte Fondator, RomâniaVipPress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie