O parte dintre colaboratori, români de pretutindeni, invitați la Ediția Specială de Paște – RomâniaVipPress

Ediția Specială de Paște – 2023!

Din dragoste pentru neamul nostru, din dragoste pentru binecuvântarea de a ne fi născut în Grădina Maicii Domnului, cu mulți ani în urmă, am decis să caut români valoroși, plecați prin toate colțurile lumii, și, să îi ajut să își spună povestea de viață, pentru ca, noi toți, să știm ce mai fac românii noștri, și pe unde au mai plecat, iar în ziarele mele online,  să le poată fi citită povestea de toți cei care mi-l accesează, apoi, m-am gândit, ca prin Ediții Speciale, de Crăciun și de Paște, să îmi invit o parte dintre colaboratori, oriunde s-ar afla ei în acest Univers, și, să vă transmită tuturor, gândurile lor, sincere și curate, cu dor, sau fără dor de țară! Am reușit acest lucru, îi mulțumesc Divinității, și, le mulțumesc tuturor, pentru că, împreună, avem aici o familie frumoasă, în care se învață lucruri bune, mi-am dorit ca prin poveștile fiecăruia dintre cei intervievați, să avem cu toții de învățat lecții de viață, și, astfel, să evoluăm spiritual împreună, să învățăm să fim mai uniți, să învățăm să fim mai buni, și, ca de fiecare dată, vă rog, nu vă așezați la Sfânta Masă de Paște, dacă nu le oferiți puțin și celor care, nu au ce pune pe masă!

Vă îmbrățișez, tare, pe toți, vă iubesc mult, și, vă adresez știuta mea urare,  Paște Fericit, cu Pace, Iertare, Gânduri bune și Iubire!

Să fim buni…, înseamnă sănătate!

Ana Moroșanu Magdin

 

Ovidiu Zereș – artist, tobar la trupa Black Hawk, din Hamburg- Germania

 

RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, pentru mine, reprezintă, cel mai înalt nivel de promovare și o mare onoare, să ne întâlnim aici, la Edițiile Speciale, noi, românii de pretutindeni, iar eu, îți mulțumesc, pe această cale, Ana, că în orice colț de lume ne-am afla, tu nu ne uiți.

Un Paște Fericit, tuturor românilor de pretutindeni! Fie ca Învierea Domnului, să aducă în sufletele noastre, Pacea de care avem cu toții nevoie!

 

Sorin Constantinescu – CEO Pokerfest, lucrează la Gaming Consulting, și unul dintre cei mai de succes vloggeri de pe youtube

 

 Așa cum Sfintele Sărbători de Paști semnifică Învierea, singura minune care se arată tuturor, credincioși și necredincioși, după cum spunea Părintele Arsenie Boca, așa vă îndemn și eu pe voi, cei care mai credeți sau nu mai credeți, într-o Românie a noastră, să ne unim în credință și să reușim să ne reconstruim țara, s-o scăpăm de corupție, minciună, nepotisme, politicieni oportuniști!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, România va renaște!

Hristos a Înviat! Paște cu Pace și bucurie!

 

George Rotaru – artist român, stabilit la New York

 

Ca în fiecare an, în prag de Sărbătoare, gândul mă duce la prietena mea, Ana Moroșanu Magdin, și la Editurile pe care le păstorește cum numai ea știe mai bine! Pentru toți cei apropiați și nu numai, în aceste zile pline de pace și armonie, să ne unim forțele, să fim mai buni, mai iubitori. În noaptea de Paște, când lumina se întinde, Sărbătoarea Învierii să vă aducă în suflet bucurie. La mulți ani!

 

Irina Radu – C.O.O. la Prima TV, A fost Senior Media Development Officer la Organisation for Security and Cooperation in Europe-Albania, A fost Președinte Director General la TVR (Televiziunea Română)

 

Ce face Ana Moroșanu Magdin, este o muncă extraordinară, care aduce bucurie tuturor, și ce lucru mai frumos,  decât să știi să împrăștii bucurie într-o lume cu atât de multe probleme. De aceea, Ana, merită toate îmbrățișările și urările noastre. Să-ți fie Sărbătoarea Luminată, Paște fericit, ție și lui Petre. Iar comunității RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, numai gânduri bune și Paște liniștit și fericit.

Aici, este o familie numeroasă și frumoasă, creată de Ana, și familia RomâniaVipPress, împărtășește aceleași valori și aceeași Lumină de Sărbătoare.

 

Mihai Predescu – violonist Șef Partidă la Teatrul Național de Operetă şi Musical „Ion Dacian” – București – România

 

 

 

RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, sunt două ziare de prestigiu din online-ul românesc, care abordează cu îndrăzneală și bun-gust tema artistului și a misiunii sale în țara lui și pe întreg mapamondul, demonstrând că românul întotdeauna poate să  renască din propria cenușă (RENAȘTERE, acesta este cuvântul cel mai potrivit în această perioadă a Sărbătorii Paștelui), că poate să demonstreze că talentul și sârguința îl pot purta pe cele mai înalte culmi. Două publicații minunate, în care se pune accentul pe calitatea artistului, a artei în contextul global cultural, căci arta nu cunoaște limite de timp și spațiu. Urez tuturor cititorilor dvs., Sărbători cu bucurie, binecuvântări și multe gânduri alese și îi sfătuiesc să nu renunțe niciodată la a-și urma cu demnitate și dragoste drumul în viață și a-și împlini idealurile.

Vă felicit, Dna Ana Moroșanu-Magdin, pentru eforturile dumneavoastră continue de a promova arta, cultura și iubirea de oameni! Sărbători Pascale cu prețuire, iubire și speranță!

 

Angela Ioana Gheorghiu  – artistă – România

 

Cu ocazia sfintelor sărbători, urez tuturor colaboratorilor revistelor RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress și în mod deosebit, doamnei Ana Moroșanu Magdin, cea care dă viață acestor publicații, ca Lumina Sfântă să vă aducă liniște, pace, bucurii și multă sănătate!

Să aveți sărbători fericite împreună cu cei dragi!

 

Ovidiu Ioncu – Kempes – artist – România

 

 

Pentru Ana Magdin și pentru toți cititorii RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress: Sărbători cu liniște, Pace și împăcare, vă doresc, tuturor românilor de pretutindeni! Paște fericit!

 

Marius Luca Bubu – artist – stabilit la Montreal –Canada

 

Un Paște fericit, dragii mei, vouă și tuturor românilor! Doamne-ajută!

 

Rareș Dragomir – artist

 

Bun găsit, dragi prieteni! Mă bucur să fiu din nou alături de voi cu ocazia sărbătorilor de Paște!

Pentru acest lucru, îi mulțumesc, Anei Moroșanu Magdin, cea care întotdeauna este alături de oameni prin intermediul RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress.

Este un moment perfect pentru a face pace cu tot ce ne-a întristat în ultima vreme, dar și un moment potrivit să ne întoarcem privirile și gândurile atât către persoanele dragi, cât și către umanitate. E timpul să ne iertăm atât pe noi, cât și pe cei care ne-au greșit mai mult sau mai puțin.

Să ciocnim un ou și să ne veselim cu un pahar de vin, să ne bucurăm de bucate tradiționale, de familie și de prieteni!

Un gând bun și prețuire, pentru tine, Ana Moroșanu Magdin, pentru toți cititorii ziarelor RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, urări de bine și sănătate pentru toți românii, indiferent unde s-ar afla!

Vă doresc un Paște fericit cu belșug și bucurie!

Hristos a înviat!

 

Attila Karphaty – artist rock și taratolog

 

Imortalitatea și reînvierea sunt atribute exclusiv divine. Omul tinde să le atingă sau măcar ar trebui să depună un efort să o facă. Sărbătorile Pascale sunt despre lumină, cunoaștere profundă, viață, moarte și renaștere.

Există totuși un altfel de imortalitate și șansă la renaștere aflată la îndemâna omului. Spiritul omului poate să persiste și să devină nemuritor prin rămânerea vie în conștiința individuală și colectivă. Toți ne amintim de Leonardo da Vinci, Wolfgang Amadeus Mozart, de Constantin Brâncuși sau Mircea Eliade.

Astfel, gândurile bune și amintirea pot menține sau prelungi viața oricărui spirit.

Tot ce trebuie să facem este să aprindem câte o lumânare și să rostim numele celui drag.

Iubiți-vă pe voi înșivă și iubiți-i pe cei dragi în fiecare zi și aprindeți pentru ei câte o lumânare.

Vă doresc tuturor sărbători luminate, multă sănătate și iubire adevărată!

 

Liviu Sorescu – artist – România

 

De sărbătoarea pascală, să ne amintim de adevărata ei semnificație, care este Învierea lui Isus Hristos. Așa cum biserica creștină primară a pornit de la cei care erau “într-un gând”, adică în unitate, să ne îndreptăm privirile și inimile spre Învierea Celui care ne mântuiește și ne dă viața veșnică, dacă Îl primim în inimile noastre, realizând prin El acea unitate de care să recunoaștem că avem mare nevoie ca nație.

Așa să ne ajute Dumnezeu.

 

Maria Grapini – Europarlamentar

 

Sărbătorile pascale sunt pentru mine cele mai importante. Învierea Domnului a fost și rămâne cea mai mare minune a lumii.

Din copilărie am învățat să păstrez tradițiile și să ne bucurăm cu cei dragi de Învierea lui Hristos.

Doresc să îți adresez mulțumiri, pentru ce ai făcut și faci în presă, pentru români!

 

Îți doresc sănătate și bucurii cu ocazia sărbătorilor de Paști.

Urez tuturor românilor, sănătate, bucurii, credință și iubire!

 

Liviu Marin – artist – România

Dragi prieteni,

Vă doresc tuturor multă sănătate,  pace în suflet,  iar lumina  Învierii Domnului nostru Isus Hristos să fie cu noi toți în pace și armonie.

Hristos a Înviat! Sărbători Pascale fericite, tuturor!

Vă îmbrățișez, cu drag!

 

Evandro Rossetti – artist româno-italian, stabilit la Roma – Italia

 

Dragi prieteni,

Vă doresc tuturor multă sănătate,  pace în suflet,  iar Lumina  Învierii Domnului nostru Isus Hristos să fie cu noi toți în pace și armonie.

Hristos a Înviat! Sărbători Pascale fericite, tuturor!

Vă îmbrățișez cu drag!

 

Radhu – artist – Regele Cumbiei, stabilit în Argentina

 

Vă mulțumesc din suflet pentru că nu mă uitați și că primesc energie bună și vești bune de acasă, prin voi!

Ana, mulțumesc pentru încrederea ta, pentru faptul că iubești muzica latină, și pentru că  mă ajuți să o promovez în România, ca să nu uităm că întâi de toate,  suntem latini, și că împreună, îi facem pe oameni să creadă în iubire!

Vă doresc un Paște Fericit,  un Paște românesc, de care îmi este tare dor, și pe care o sa îl sărbătoresc în Argentina cu inima la voi!

 

 

Clara Popescu – patroană cluburi de fotbal – stabilită la Viena-Austria

 

Te îmbrățișez, scumpa mea! Să-ți fie bine în casă și în suflet, să primești cu bucurie Lumina Sfântă de la Dumnezeu și să te Lumineze spre un an mai bun și mai prosper!

Să ai o primăvară verde și însorită!

 

Tică Valentin –Trupa Interval – România

 

Draga Noastră, Ana, Dragul Nostru, Petre, Dragii mei, Români! Vă stimăm și vă iubim!

Și mai jos ne iscălim (nu am găsit altă rimă!)

Vă pupă, Ticii!!!

Sărbători în pace să avem!!!

 

Ioan Vasiu – jurnalist, poet și epigramist – România

 

Fără îndoială că Sărbătorile Pascale sunt unele dintre cele mai importante sărbători creștinești ale românilor (și nu numai),  menite să ne reamintească de Învierea Mântuitorului nostru IISUS HRISTOS.  Sărbătorile acestea ne fac mai buni, mai apropiați unii de alții, mai iubitori și mai toleranți. Mă bucur că am ocazia  să trasmit  acum acest scurt mesaj, prin intermediul ziarelor online, RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, conduse de o Doamnă cu renume internațional, ANA MOROȘANU MAGDIN , care se străduiește să-i promoveze în lume pe unii dintre cei mai merituoși români, evidențiați în diferite domenii de activitate.

Ana Moroșanu Magdin, face acest lucru din patriotism, din dragoste de neam, fără a dori să fie plătită de vreo instituție a Statului Român, ci doar din contracte internaționale, externe. Iată de ce o felicit din tot sufletul, dorindu-i SĂRBĂTORI FERICITE, cu ocazia Sfintelor Paști!!!

 

Flora Năstase – regina blănurilor în România

 

Ana, tu și publicațiile tale sunteți ultima redută a promovării valorii, bunului simț și dragostei de țară, tu descoperi români de succes din orice colț al lumii.

Să fii bine și să continui ceea ce faci cu atâta pasiune, talent, iubire și dăruire.

 

Elisabeta Mondanos – mare valoare și exemplu de profesionalism în Televiziunea Română, din anii comunismului

Ana, dragă, vreau să transmit, din toată inima, gânduri de sănătate și bucurii, de liniște și pace sfântă, tuturor acelora care te urmăresc, și ție, Ana, pentru o lume normală, din dragoste și respect pentru acest pământ!

Sărbători binecuvântate, un Paște Fericit!

 

Ica Gaftone – poetă – România

 

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, transmit toate gândurile mele de bine, pace, liniște sufletească, Anei Moroșanu Magdin, inimoasa conducătoare a revistelor RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, dedicată trup și suflet muncii sale, atât dânsei cât și tuturor cititorilor săi de pretutindeni…

Să nu lăsăm sacrificiul Fiului Domnului Dumnezeu, să fi fost în zadar…!

Paște fericit!!!

 

Vlad Crețu – artist – România

Un gând bun în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, pentru toți cititorii publicațiilor România VipPress și Ambasador VipPress. Felicitări, Ana Moroșanu Magdin, pentru preocuparea continuă de a oferi informații de bună calitate, despre oameni frumoși și lucruri bune întâmplate.

 

Nicu Costache – artist -România

 

Avem români talentați, de excepție, pe care televiziunile sau tabloidele le tratează cu o indiferență totală. Însă, am avut bucuria să-i descopăr pe mulți dintre ei în paginile RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, și, pentru asta, îți mulțumesc, Ana Moroșanu Magdin!

Acum, când Lumina Sfântă coboară în casele și în inimile noastre, le doresc tuturor românilor, oriunde s-ar afla, să fie mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă și mai deschisă. Iar ție, dragă Ana, sfintele Sărbători Pascale să îți aducă cele 4 taine divine: speranță, încredere, Lumină și iubire! Tuturor, vă urez să aveți un Paște fericit și clipe de neuitat alături de cei dragi!

 

Silvia Mitrache – artistă – stabilită la Parma – Italia

 

Paște fericit și multă sănătate de la Dumnezeu, tuturor românilor de pretutindeni, Paștele este o sărbătoare atâta de profundă, de așteptată de către biserica ortodoxă și enoriașii săi, pentru că Dumnezeu este ceL care a dat în sacrificiu pe unicul său fiu, Isus Hristos, pentru a ne arăta dragostea Lui necondiționată și sfântă. Așa ar trebui ca și poporul să dea dragoste, credință, rugăciune și dăruire, Lui, unicul.

Aș dori să menționez aici, sufletul tău, Ana, care este și va rămâne atâta de bun și generos, pentru noi toți cei care am primit de la tine, cea mai frumoasă dovadă de dragoste și empatia de care dai dovadă necondiționat, zi de zi, pentru noi toți cei care îți apreciem atenția ta pentru talentele fiecăruia dintre noi, promovarea noastră văzută și citită de o planetă întreagă.

Ziarul tău, cunoscut și apreciat  în toate colțurile lumii, a depășit orice graniță, răbdarea ta și devotamentul tău pentru noi, mândria ta pentru România și români, depășește orice comentariu, limita de dragoste pentru originea ta și dragostea ta, pentru originea noastră care datează de peste 2000 de ani.  Să ne trăiești sănătoasă și să rămâi aceeași ființă minunată și iubitoare, așa cum ne-ai obișnuit, sănătate și viață lungă,  ziarului tău unic, care este dedicat în exclusivitate, dăruire și promovare, pentru românii valoroși de pretutindeni!

SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE, PAȘTE FERICIT!

 

Valentina Spânu – femeia care a învins cancerul zâmbind – România

Sunt onorată, dna Ana Magdin, pentru prilejul de a vă mulțumi pentru interviul pe care l-am avut. Mă bucur foarte mult că publicați și poveștile oamenilor simpli. Sunteți și veți rămâne un OM special pentru mine, un Om cu suflet mare și un profesionist desăvârșit.

Și, pentru că se apropie sfintele sărbători Pascale, vă doresc ca Lumina Sfântă să vă dăruiască sănătate și multe realizări.

Vă iubesc!

Paște fericit, la întreaga familie

 

Elena Soare – artistă – România

 

Pentru că se apropie Sfintele Paști, Învierea mântuitorului nostru Isus Cristos, ne gândim cu drag, la toți cei dragi nouă, dar și la cei mai puțin norocoși. Sunt mulți, cei care nu au ce pune pe masă de sărbători, dar menirea noastră ca și artiști, este ca să dăruim, atât muzica, pentru liniștea sufletului, cât și ajutoare în alimente, hăinuțe etc. Eu, asta fac, și nu numai de sărbători speciale, ci ori de câte ori pot, și empatizez cu cel ce n-are! Sunt foarte atentă, la oamenii năpăstuiți!

Pentru Ediția Specială de Paște, le urez tuturor, să se bucure, așa cum pot, de Sf sărbătoare, să nu uite de credință, empatie și bunătatea românească (suflete alese)

Urări de… ,,la mai mare,,, ziarelor online, RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, condus și realizat de DRAGA NOASTRĂ, ANA MOROȘANU MAGDIN, Un OM ales, cu suflet mare, care duce peste hotare, promovarea celor cu performanțe, atât în profesie cât și exemplu de viață.

Vă urez tuturor, să aveți Paște Fericit, alături de cei dragi!

 

Ediție Specială de Paște, realizată de Ana Moroșanu Magdin

Președinte RomâniaVipPress

Distribuie