Despre Horațiu Potra, la RomâniaVipPress, cel mai bun mercenar din România, a intrat în Legiunea Străină la 21 de ani, a fost garda de corp a Prințului Qatarului, a Președintelui Republicii Centrafricane, a avut în asociere cu un prieten, o mină de diamante…, iar acum, candidează la Primăria Mediașului!

De la Legiunea Străină, la Prințul Qatarului, apoi, la Mina de Diamante din Sierra Leone, iar acum, candidat la Primăria Mediașului!

 

 

 

 

 

România, are un Horațiu Potra, un Patriot, un luptător, un român până dincolo de granițe și principii, un om controversat, deștept, cu o inteligență instruită, un om puternic, căruia, nu îi stă nimeni în cale, atunci, când alege un nou drum pentru viața sa, face permanent lucruri care să aducă un beneficiu și o siguranță cuiva! După ce a ales Legiunea Străină, la nici 22 de ani, Horațiu Potra, a fost rugat de Prințul Qatarului, să îi devină gardă de corp, pentru că, era cel mai bun, apoi, împreună cu un prieten, a avut în exploatare, o mină de diamante.

 

Horațiu Potra, a încercat multe lucruri pentru existență, a încercat să lucreze în Germania, făcea și curse la sârbi, mergea cu diverse lucruri cumpărate din Mediaș, oale, ibrice etc, cu două plase pline, cumpăra de 50 de mărci, din România, umplea două plase cu diverse produse, trecea granița la Kikinda și din Kikinda, cu trenul, până în Belgrad, unde, dormea în piață, pe jos, pe cartoane, în gară, pe unde apuca. Toate acestea, l-au făcut pe Horațiu Potra, un om puternic, luptător, nu s-a lăsat doborât de situațiile grele prin care trecea, ba din contră, a visat la mai mult pentru viața lui, și, a reușit să stea de vorbă sau la mese, la cel mai înalt nivel, cu unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii, care, și l-au dorit în serviciile lor!

Cam acesta, este, pe scurt, profilul unui om care își dorește să devină primar în locul natal!

Mult noroc, Horațiu Potra!

 

Ana Moroșanu Magdin

Președinte RomâniaVipPress

 

 

 

 

Distribuie