De vorba cu Onu Pavelescu, liderul trupei „Micul Paris”,

De vorba cu Onu Pavelescu, liderul trupei „Micul Paris”,

 

Nu numai în România, nu mai sunt vremurile în care Beatles-ii erau descoperiți în clubul Cavern din Liverpool și promovați în toată lumea”!

 

12670514_1303610519655519_2206511534242960209_n 

Ana Magdin: Ce mai face artistul nostru, Onu Pavelescu?

Onu Pavelescu: Cântă,  compune, muncește, visează, iubește…

 

Ana Magdin: Ce noutati mai avem de la “Micul Paris”?

Onu Pavelescu: Ne-am calificat la „Românii au talent” cu patru de „DA”. Așteptăm să ne dea la TV apoi să vedem ce va urma pentru semifinale.

Anul acesta am început să organizăm concerte alături de trupe rock și pop-rock, pentru a oferi publicului și alte genuri muzicale. Folkul este deja foarte răspândit în  cluburi, fiind ușor de cântat, de sonorizat și de susținut. Consierăm că nimeni nu își poate hrăni sufletul cu un singur gen de muzică și ne-am propus să atragem cât mai mulți iubitori de folk în spectacole rock și invers. „Autografe Rock’n’Folk” este emblema acestor concerte pe care le susținem cu precădere in cluburi din București , spațioase, cu scenă mare și special amenajată, unde putem întâlni trupe cunoscute ca Sarmalele reci, Trupa 13, Divison of Joy și… Micul Paris, bineînțeles.

12472591_1128348150518726_3381551062466046932_n

Ana Magdin: Unde va pot vedea romanii anul acesta?

Onu Pavelescu: Cele mai multe concerte le avem în București, în cluburile Pasaj, Grill Pub și Stuf Vama Veche (nu este greșeală, clubul se află în București dar au și terasa la mare pe timp de vara). De curând am cântat și în clubul Aby Stage Bar din Râmnicul Vâlcea, la concursul de rock GBOB. Urmează un concert în Râșnov, la restaurantul Rosenau… și tot așa. Alegem să cântăm numai în localuri elegante dar fără mari fițe, cu prețuri de bun simț, unde lumea se simte bine, cântă cu noi, dansează. Cine dorește să fie la curent cu activitatea trupei Micul Paris ne poate găsi pe site-ul nostru (www.rockband.ro) sau pe Facebook (facebook.com/trupaMiculParis/).

 

Ana Magdin: Cum merg concertele, cum este cu organizarea?

Onu Pavelescu: Este imbucurător faptul că avem un public de calitate și din ce în ce mai numeros. Totuși, concertele sunt greu de organizat deoarece cluburile care își dau silința să participe la promovare sunt puține. Cele mai multe lasă totul în seama trupelor apoi se miră că nu au clienți. Noi dorim să organizăm concerte și în săli de spectacole dar asta este și mai greu din cauza chiriilor foarte mari.

1958146_990809347622870_7470373242118392274_n

Ana Magdin: Din punctul tau de vedere, cum este viata artistilor in Romania?

Onu Pavelescu: Grea și nedreaptă. Se promovează muzica de proastă calitate, facilă, la îndemâna oricui, pentru audiență obținută ușor, ieftin, fără investiții, fără bătaie de cap. În general, nu numai în România, nu mai sunt vremurile în care Beatles-ii erau descoperiți în clubul Cavern din Liverpool și promovați în toată lumea.

 

Ana Magdin: Aveti evenimente si pentru romanii din diaspora?

Onu Pavelescu: Ne-am dori, ar fi minunat dar decoamdata nu am avut ocazia să cântăm peste hotare. Am cântat însă de mai multe ori în direct la emisiunea radio „Psihologul Muzical” cu Andrei Partoș,  emisiune cu mare audiență în rândul  românilor din diaspora. Am primit de fiecare dată mesaje, întrebări și felicitări de la români din diaspora. Am mai cântat în direct și la emisiuni radio online cum ar fi Rockzone.ro sau Radio3Net Florian Pittiș și am mai fost difuzați la Radio Romania, Radio Vocativ, Radio Vis de Taină și alte posturi online care au avantajul că pot fi ascultate pe net în toată lumea.

 

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Onu Pavelescu: Cum am mai spus și cu alte ocazii, le doresc tot ceea ce îi doresc și surorii mele, stabilită în Elveția: mult succes, sănătate, putere de muncă și o viață mai frumoasă decât ar fi avut aici, să compenseze cu dorul de „acasă”!

Iata ca, intre timp, baietii de la „Micul Paris”, au aparut la „Romanii au talent”! Ii puteti viziona chiar aici!:)

https://www.youtube.com/watch?v=8WBofd-j3_A

 

Ana Morosanu Magdin

Distribuie