Ediția Specială de Paște, gândurile românilor valoroși de pretutindeni!

Mulțumesc, tuturor colaboratorilor, pentru toate gândurile frumoase, pentru mine și pentru toți cititorii mei din toate colțurile lumii!

 

Ediția Specială de Paște!

 

Angela Ioana Gheorghiu- elevă și artistă

Sărbători binecuvântate, românilor de pretutindeni!

Învierea Domnului este sărbătoarea creştină cu cea mai bogată încărcătură spirituală şi

emoţională. Este deopotrivă, un prilej pentru recuperare, reculegere. Un răgaz, un popas.

Suntem convinşi că pentru cei aflaţi departe de Acasă, drumul regăsirii de sine, al împăcării

sufleteşti, al bucuriei, e mai anevoios, mai solicitant, dar cu atât mai valoros.

Le dorim tuturor românilor care trăiesc şi sărbătoresc Paştele departe de ţara natală, să se

bucure de belşug pe mese, pace în inimi iar Lumina Învierii să-i ocrotească şi să îi călăuzească

oriunde ar umbla pe acest pământ.

Iar doamnei Ana Moroșanu Magdin, creatoarea celor două publicații de prestigiu,

RomâniaVipPress și AmbasadorVipPres, îi doresc viață lungă, alături de cei dragi!

Sănătate şi voie bună! Să vă fie bine!

 

George Rotaru – artist român stabilit la New York

Dragii noștri, a mai trecut un an, suntem din nou în Sărbătoare, cu gândul La RomâniaVipPress  și AmbasadorVipPress, la cea care încondeiază prin cuvintele și faptele ei, cu armonie și dragoste pe fiecare dintre noi, Ana Moroșanu Magdin.

Sărbători luminate și binecuvântate alături de maestrul Petre și cei dragi!

Hristos a Înviat!

 

Evandro Rossetti – medic stomatolog și artist româno-italian, stabilit la Roma

Dragii mei frați, si anul aceasta prin amabilitatea Anei Moroșanu Magdin, am prilejul să ajung la voi prin publicațiile ei difuzate în toată lumea. Vreau să vă spun, cu această ocazie, că, sper ca cea mai importantă sărbătoare a creștinilor să vă găsească sănătoși, fericiți, oriunde vă aflați. Spiritul lui Dumnezeu să ne mântuiască! Prin El, ne renaștem și noi!

Hristos a Înviat!

Vă îmbrățșez, frații mei!

O îmbrățișare mare, ție și lui Petre!

 

Nora Stîngu – pictoriță!

Îmi place un pasaj din Vechiul Testament, când Dumnezeu se adresează Sfântului Ilie, aflat într-o peșteră pe muntele Horeb:

„Ce faci aici, Ilie? Ieși și stai pe munte înaintea feței Domnului! Că iată Domnul va trece; și înaintea Lui va fi vijelie năprasnică ce va despica munții și va sfărâma stâncile, dar Domnul nu va fi în vijelie. După vijelie va fi cutremur, dar Domnul nu va fi în cutremur; după cutremur va fi foc, dar nici în foc nu va fi Domnul. Iar după foc va fi adiere de vânt și acolo va fi Domnul.”

Să trăim cu speranță chiar și momentele de încercare. Când în locul entuziasmului se aștern luni de tăcere și aparent nu se mai rezolvă nimic, atunci are loc transformarea. În miezul tăcerii, a liniștii, se produce acea schimbare care face trecerea de la vechiul știut la noul imprevizibil.

Să ne bucurăm privind la Iisus Înviat!

 

Nada Stîngu – pictoriță!

Odată ajunși pe alte meleaguri, cufundați în eforturi și aspirații personale, ne-am putea limita la a percepe viața ca pe un timp dedicat unor recunoașteri și validări sociale, în absența cărora suntem dezorientați și nu vedem frumusețe. Și tocmai în prezentul de zi cu zi, vine cea mai frumoasă realitate, Sărbătoarea Pascală, care întrerupe rutina și oboseala sufletească spre a primi certitudinea unui nou început: Hristos a Înviat! Așadar, români de pretutindeni, să punem entuziasm și speranță în tot ceea ce facem, căci implicarea fiecăruia dintre noi  va atrage și transformări ulterioare.

Vă urez tuturor un Paște Binecuvântat! Bucurie și Speranță!

 

Onu Pavelescu – artist, stabilit în Elveția!

Dragă Ana, mă bucur ori de câte ori am ocazia să vă transmit câteva gânduri bune ție și cititorilor revistelor RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress.

Vă doresc tuturor sărbători de Paște pline de lumină și căldură! Să ne bucurăm împreună de Învierea lui Hristos! Paște fericit!

 

Elena Soare – artistă de muzică populară

Păi…, de fiecare dată, când se apropie sărbătoarea Pascală, facem un bilanț…, bilanțul meu, este unul dezamăgitor, profesional vorbind, cultura, este în criză de artiști. Din păcate, este o perioadă a nulităților și a tupeului. Eu mă respect, și aleg când, unde și cu cine mă urc pe scenă. În rest, artist ELENA SOARE, ajută oameni, face fapte bune și concepe proiecte serioase.

Publicațiilor tale de succes, RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, le doresc viață lungă, atât în țară cât și în străinătate.

Pentru Ana Moroșanu Magdin, sănătate și putere de muncă.

Cititorilor publicațiilor tale, le urez sănătate, credință și un Paște fericit! Cu mare drag și considerație, artist Elena Soare.

 

Maria Ghiorghiu – vizionar

Draga Ana, îți mulțumesc din suflet pentru că ne-ai dat posibilitatea să aducem aici în RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress,  un gând frumos pentru Sfintele Paști. Felicitări, Ana, pentru aceste două minunate publicații ale tale, Felicitări și soțului tău, Compozitorul Petre Magdin, care te susține și te iubește necondiționat. Să fiți sănătoși și fericiți! Din inimă vă urez un Paște Fericit, cu suflet luminat și cu multe bucurii și împliniri. Pentru cititorii minunatelor tale Publicații, aș dori ca să le urez un Paște luminat, fericit, plin de bucurii și împliniri, oriunde s-ar afla pe Pamântul acesta divin. Să nu uite de cei dragi lor, să-i sune și să le spună cât de mult îi iubesc și cât de tare le duc dorul. Îi îmbrățișez pe toți cu multă dragoste sufletească ți le promit că voi fi aici, pe Blogul meu,  Dumnezeu – Există-Mărturii și pe Facebook – Maria Ghiorghiu.ro, zi și noapte, le mulțumesc pentru fidelitatea lor și pentru gândurile și cuvintele lor frumoase, pentru mine.

Hristos A Înviat, prieteni și nu uitați să fiți buni, iubitori și cu mare Credință în suflet.

Cu dragoste, Maria Ghiorghiu.

Mulțumesc, Ana, suflet bun și Înger printre oameni. TE IUBESC mult!

 

Ștefan Străjeri – Președinte Curentul Internațional SUA – Detroit!

Draga Ana, acum când în acest an celebrăm 10 ani de când ne cunoaştem şi colaborăm şi tot acum „Curentul Internaţional” sărbătoreşte 25 de la prima apariţie în SUA, doresc atât ţie cât şi cititorilor publicaţiilor pe care le păstoreşti cu atâta pasiune, Sărbători Pascale cu sănătate, bucurii şi tot ce se poate mai bine în lumea în care trăim! (Ştefan Străjeri, Curentul Internaţional, Detroit, SUA)

Gânduri de bine!

 

Liviu Sorescu – artist

Paștele fiind sărbătoarea învierii Domnului nostru Iisus Hristos, este un bun prilej să lăsăm deoparte tot ce ne dezbină și să ne amintim că Hristos este același Domn pentru toți, indiferent de naștere, statut social, etnie, avere, toți suntem egali înaintea Lui  și că nu vom duce NIMIC material cu noi de aici, iar de trăit veșnic nu trăiește nimeni. Așadar lăsând deoparte diferențele dintre noi, să venim în unitate toți românii, mai ales în acest an în care avem de ales oameni în fruntea bucatelor și sper că o vom face cu mai mare grijă de data aceasta, pe principiul de a nu mai acorda încredere acelora care nu au validat încrederea acordată anterior.

Să susținem așa cum putem unul din puținele rămase oficii de presă românești care promovează valoarea autentică, omenia, profesionalismul și bună înțelegere între oameni.

Un gând bun pentru România VIP Press și Ana Moroșanu Magdin și Hristos a înviat!

 

Ovidiu Ioncu – Kempes – artist rock

Cristos a Înviat!

 

Cosmin Traian Marica – artist…, DJ român, în Germania

Dragi colaboratori și membri de onoare ai publicațiilor RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress,

În această Ediție Specială de Paște, vreau să transmit căldura și aprecierea mea sinceră către prietena și colaboratoarea mea extraordinară Doamna Ana Moroșanu Magdin. Cu pasiunea și angajamentul ei remarcabil, a adus lumină și inspirație în fiecare pagină a publicațiilor sale, oferind românilor de pretutindeni un motiv să se simtă mândri.

În această sărbătoare a bucuriei și a speranței, îi mulțumesc pentru dedicarea ei neîntreruptă și pentru contribuția semnificativă adusă în domeniul publicistic. Cu un suflet plin de compasiune și un zâmbet mereu luminos, este o adevărată sursă de inspirație pentru noi toți.

Fie ca această sărbătoare să îi aducă prietenei mele dragi și tuturor românilor bucurie, pace și fericire. Cu dragoste și recunoștință, să celebrăm împreună spiritul Paștelui și să ne bucurăm de fiecare clipă alături de cei dragi.

Jesus is my savior!

Cu sinceritate și admirație,

Cosmin Marica

 

www.tt7-records.com

www.dj-cosmin.com

www.qage-music.com

 

Liviu Marin – artist

Dragi prieteni,

Ne aflăm cu toții în pragul Sfintelor sărbători creștine, Învierea Domnului nostru Isus Hristos, să primim cu pace, iertare și binecuvântare sărbătorile Pascale.  Pentru prietenii RomâniaVipPress și doamnei AmbasadorVipPress,  Ana Moroșanu Magdin, sufletul cel mai bun al nostru, de promovare a tuturor românilor în plan internațional, vă doresc din toată inima, sănătate, pace, liniște sufletească și lumină. Sarbători fericire și un Paști binecuvântat în familia dumneavoastră.

Hristos a înviat!

Vă îmbrățișez,

Liviu Marin

 

Silvia Mitrache – artistă româncă, stabilită la Parma Italia

Ana Moroșanu Magdin, ești Paladinul nostru, al tuturor, hrana noastră intelectuală de care avem nevoie ca de aerul pe care îl respirăm zi de zi, și nu exagerez, pentru că tu, Ana, ne-ai dat aripi să zburăm către toți românii din toate colțurile lumii, și voce ca să vorbim cu toți cei care se hrănesc, ca noi cu arta, doresc tuturor românilor de pretutindeni, un  Paște cu sănătate și dragoste de Dumnezeu,  nu-L uitați nicio clipă pe Dumnezeu, pentru că El este înțelepciune și devotament necondiționat!

Amin

 

Attila Karpathy – artist și Tarot creator and reader, occultist, mixed esoteric artist, author, musician, painter, photographe!

Să se facă lumină!

 

„La început, Dumnezeu a creat cerurile și pământul. Pământul era pustiu și gol. Peste suprafața adâncului era întuneric, iar Duhul lui Dumnezeu plutea peste fața apelor. Atunci Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!“. Și a fost lumină. Dumnezeu a văzut că lumina era bună și a separat lumina de întuneric.”

Nu trebuie să fii creștin pentru a sărbători Paștele.

Sunt oameni care cred că izbăvirea sau iluminarea nu poate fi obținută decât prin suferință și renunțare, în timp ce alții își caută salvarea prin explorarea fiecărei dorințe sau plăceri.

Probabil, și unii, și alții au dreptate.

La fel cum este posibil să existe și o cale de mijloc, calea moderației.

Întunericul nu simbolizează doar moartea sau necunoașterea, cum nici lumina nu simbolizează doar viața și cunoașterea.

Întunericul înseamnă a dormi, iar lumina semnifică trezirea. Este pasul crucial între a fi inconștient și conștient în trup, suflet, minte și spirit.

Creștinismul – ca și Magia – este o problemă de practică, nu de credință.

Vă propun un exercițiu simplu.

Stinge-ți luminile, rămâneți în întuneric o perioadă, apoi aprindeți o lumânare.

Repetați acest ritual simplu de fiecare dată când aveți o întrebare sau pur și simplu v-ați pierdut calea.

Cu toții suntem făcuți din scântei de lumină și conglomerate de întuneric.

Lumina nu poate exista fără întuneric, iar întunericul este lipsit de sens fără lumină.

Trebuie să ne îmbrățișăm întunericul și să radiem lumină.

Nu doar în zilele de sărbătoare, ci în fiecare zi a vieții noastre.

 

Sărbători Luminate!

 

Cristian Hrubaru – DJ Rock Fm Voluntar Bikers For Humanity Romania

Să aveți Sărbători liniștite și să fiți buni mereu!

Paște Fericit!

 

Clara Popescu – Lucrează la SV.Kahlenberg Wien

Mulțumesc, frumoasă doamnă că te-ai gândit și la mine și pe această cale îți trimit alături multe îmbrățișări, îți doresc să petreci clipe de neuitat alături de cei dragi și de minunatul Petre Magdin, valorosul tău soț şi să vă aducă Iepurașul în coșul lui multe realizări personale și profesionale.

Iar pentru Românii de Pretutindeni, am un mesaj care sper să ajungă în casele lor împreună cu Lumina Creștină a Sărbătorilor Sfinte. Dragi prieteni din România sau din afara țării, vă doresc să fiți fericiți și plini de speranța că sigur Universul lucrează împreună cu Dumnezeu iar minunile sunt inevitabile în viața fiecăruia. Să avem mereu în gând că sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre, să fim pregătiți s-o primim cu recunoștință și speranță.. Peste tot unde există un român, există povești frumoase de viață, pentru că românul este în general un om vesel, optimist și care știe să planteze în sufletul tuturor, semințe de prietenie, iubire și respect.

Paște fericit și îmbelșugat și Hristos a înviat, dragi români de Pretutindeni !

 

Radhu – artist, Regele Cumbiei în România, stabilit în Mexic

Paște Fericit, dragi români! Cu trupul în Mexic, și cu inima acasă, îmi este dor de obiceiurile noastre și de prietenii dragi care abia mă așteaptă acasă! Prin Intermediul tău, transmit citorilor noștri, frumoase, abundență, lumină în viață și în suflete!

HRISTOS A ÎNVIAT, România!

Pentru tine, draga mea, Ana, îți mulțumesc, pentru că mă ajuți să transmitem românilor un Paște Fericit, să deschidem inimi, să oferim zâmbete și să ne bucurăm cu toții de un Paște luminat!

Abrazo fuerte desde Mexico!

 

 

 

 

 

 

Distribuie