Angela Ioana Gheorghiu, giuvaerul Colegiului Național de Muzică George Enescu, și-a încheiat anul școlar, cu nota 10 la toate materiile!

Angela Ioana Gheorghiu, eleva care și-a încheiat anul școlar cu nota 10 la toate materiile, invitată la RomâniaVipPress,

Ca orice activitate, școala online, nu pot să spun că mi-a plăcut. Sunt o fire comunicativă și doream să îmi cunosc noii profesori și colegi ai Colegiului Național de Muzică George Enescu!”

 

 

 

 

Perioada de pandemie, a afectat în mod special, elevii, studenții, dar și părinții, care, nu  știau cum să facă față unei situații cu care nu s-au mai întâlnit vreodată, nu știau cum vor învăța copiii de acasă, la școala online!

Sunt foarte fericită, să descopăr, că una dintre fetițele pe care eu le promovez, a reușit să termine școala cu nota 10 la toate materiile! Este vorba despre micuța artistă, Angela Ioana Gheorghiu, elevă a Colegiului Național de Muzică, dar, și membră a Familiei, RomâniaVipPress!

Ce spune Angela Ioana Gheorghiu, acum, la sfârșit de an școlar, încheiat cu mare succes!

„Ca orice activitate, școala online, nu pot să spun că mi-a plăcut. Sunt o fire comunicativă și doream să îmi cunosc noii profesori și colegi ai Colegiului Național de Muzică ” George Enescu”.

Dacă părinții nu mă susțineau , probabil rezultatele ar fi fost altele.

Revenirea în sala de curs a fost o binecuvântare. Clasa a V -a a fost o provocare, fiind un nou început.

Săptămâna trecută am avut onoarea de a fi învitată împreună cu părinții, de doamna Director General, Cristina Sebastian, la concertul  „Sărbătoarea Laureaților”. Ca bobocel, rolul meu a fost acela de a înmâna flori colegilor laureați.

Ieri, am avut festivitatea de premiere și……, da…., rezultatele au fost maxime, reflectând efortul depus de-a lungul anului.

Emoțiile au fost pe măsură , mai ales că festivitatea de premiere a fost în curtea școlii, iar doamna dirigintă,  profesor Andra Apostu, a avut pentru fiecare elev câte un mesaj”!

Cu vise, cu speranțe, cu iubire, dar, și cu multă încredere, Angela Ioana Gheorghiu, alături de minunații ei părinți, care o susțin necondiționat, așteaptă cu emoții, să sune clopoțelul, la toamnă, pentru noul an școlar, care, să sperăm, că nu va mai fi online!

Felicitări și mult succes, tuturor copiilor!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie