Românul Ovidiu Zereș, tobarul trupei Black Hawk din Hamburg, invitat la RomâniaVipPress, vorbim despre noul album și despre turneul din România de anul viitor!

La un cappuccino, cu tobarul Ovidiu Zereș,

„Da, sunt fericit, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt sănătos, pentru că am realizările profesionale pe care mi le doresc și pentru că Dumnezeu m-a ajutat să îți salvez viața, iar eu sunt foarte mândru și fericit pentru că am putut să fac asta, pentru ca tu să trăiești!”

 

 

Ana Magdin: Ovidiu, te rog, povestește-le cititorilor mei și fanilor tăi, ce înseamnă muzica rock pentru sufletul tău?

Ovidiu Zereș: Muzica rock pentru mine este o stare de spirit și viață, care mă duce către o lume pe care nu o înțelege oricine, acest gen muzical mi-a adus în suflet bunătate și iubire pentru public, dar cel mai mult pentru viața mea privată!

 

Ana Magdin: În ce an te-ai alăturat trupei Black Hawk?

Ovidiu Zereș: După plecarea din trupa The Whiskey Hell, o trupă foarte bună din Germania, cu care am avut și un turneu în toată Germania, am întrerupt colaborarea cu ei, cam pentru un an jumate, am fost ulterior curtat de încă două trupe rock din Hamburg, dar le-am refuzat pentru trupa Black Hawk, în care mă simt foarte bine din anul 2019, atât în sala de repetiții, pe scene, dar și în viața privată, pentru că îi consider a doua mea familie, așa cum îi consider pe toți cei cu care eu colaborez!

Ana Magdin: Cum v-au așteptat fanii la ultimele concerte și unde au avut loc?

Ovidiu Zereș: Ca de obicei, fanii au fost în număr destul de mare, au venit și de la sute de km pentru noi, spre exemplu, au venit fani din Polonia, la Hamburg, unde a fost unul dintre concertele de luna aceasta, dar, am concertat și la Berlin, la un fest heavy metal open air, la care  am fost noi, Black Hawk și înca 13 trupe din toată Germania, unde am avut mare succes!

 

Ana Magdin: La sfârșitul verii, înregistrați un nou album, ce stil va fi și unde îi veți face lansarea?

Ovidiu Zereș: Da, este adevărat, la sfârșitul lunii august, vom intra în studio, tot la Hamburg, și vom înregistra următorul album, va fi un stil hard rock-heavy metal, care va fi pe placul fanilor noștri! Lansarea albumului, îmi doresc să fie în țara mea natală, cu sprijinul tău și al ziarului tău, RomâniaVipPress, vom concerta anul viitor în mai multe locații din România, iar eu, îți mulțumesc în numele băieților pentru tot sprijinul și pentru că ne vei fi alături!

Ana Magdin: Ca promovare, ce înseamnă pentru tine RomâniaVipPress, ziar în care se regăsesc mulți români valoroși din întreaga lume?

Ovidiu Zereș: Pentru mine, RomâniaVipPress, înseamnă foarte mult, pentru că promovează românii valoroși de pretutindeni, și este unic în lume, pe care îl recomand românilor să îl citească, pentru că merită!

 

Ana Magdin: Ovidiu, ce înseamnă România pentru inima ta și cât de mult îți dorești să te reîntorci acasă?

Ovidiu Zereș: România pentru mine este locul în care am făcut primii pași în viață, locul unde am rădăcinile, amintirile din copilărie, locul în care este mama mea, pe care o iubesc enorm! Mi-aș dori să mă reîntorc acasă, pe pământul meu strămoșesc, cât mai curând, dar asta depinde de un amănunt, pe care vi-l voi povesti cândva!

Ana Magdin: Cât de curând vei reveni în România?

Ovidiu Zereș: În România voi reveni după ce voi înregistra albumul!

 

Ana Magdin: Ești un om fericit, Ovidiu?

Ovidiu Zereș: Da, sunt fericit, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt sănătos, pentru că am realizările profesionale pe care mi le doresc și pentru că Dumnezeu m-a ajutat să îți salvez viața, iar eu sunt foarte mândru și fericit pentru că am putut să fac asta, pentru ca tu să trăiești!

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Ovidiu Zereș: Să fie sănătoși, fericiți și uniți, în orice colț de lume s-ar afla!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

Distribuie