Adrian Gozi, omul care s-a ocupat de proiectul de iluminare, în cinstea sosirii PAPEI FRANCISC în țara noastră, invitat la RomâniaVipPress!

La un ceai, cu Adrian Gozi, cel care face Lumină, pentru ca oamenii să vadă mai ușor îngerii,

Am avut plăcerea să ne implicăm în înfrumusețarea lăcașurilor de cult din orașul nostru și nu numai. Este o acțiune benevolă, făcută din proprie inițiativă, deoarece consider că puterea exemplului poate aduce numai beneficii. A fost și este în continuare o bucurie pentru mine și pentru colegii mei, cu care am realizat aceste proiecte sub formă de donație!”

 

Ana Magdin: Domnule Adrian Gozi, faceți foarte multe lucruri care-i bucură pe oameni, vă rog, spuneți-le cititorilor mei câte ceva despre Dvs!

Adrian Gozi: Pentru început, vreau să vă mulțumesc sincer pentru interesul acordat în ceea ce mă privește ca persoană dar și mai mult mă bucură posibilitatea de a interacționa  cu cititorii dumneavoastră. Despre mine, nu sunt multe lucruri de spus . Nu că nu aș avea ce spune, dar prefer să-i las pe cei din jurul meu să facă asta. Pot spune doar că sunt un Buftean 100%, născut și crescut în Buftea, în vara aceasta voi împlini 47 ani, din care, 28 de ani mi i-am dedicat profesiei de electroenegetician, profesie pe care noi o moștenim pe linie paternă de câțiva zeci de ani buni, bunicul, tatăl meu, fratele meu, având aceeași profesie. Sunt și fericitul părinte a doi copii de care sunt foarte mândru, deoarece prin pasiunile lor și-au ales o cale de urmat în viață. Atât cu lauda de sine…, să-i lăsăm pe cei care mă cunosc să aibă și ei un cuvânt de spus 🙂 !

Ana Magdin: De când ați început să vă ocupați de proiectele de iluminat și ce faceți mai exact?

Adrian Gozi: Proiectele de iluminat, pot spune că au devenit o pasiune și chiar un mod de exprimare personal, în anumite contexte. Proiectez și execut proiecte de acest gen de cel putin 8 ani. Executăm proiecte profesionale care includ o randare în DIALUX precum și o simulare virtuală a propunerii de iluminat arhitectural pe care beneficiarii noștri și-l doresc. Un proiect pe care îl consider foarte important pentru mine este ILUMINATUL ARHITECTURAL AL CATEDRALEI SF. IOSIF din BUCUREȘTI,  executat în anul 2019, luna MAI. Am avut onoarea să executăm un proiect extraordinar în cinstea  sosirii PAPEI FRANCISC în țara noastră, proiect în urma căruia am primit o frumoasă recomandare scrisă și multe mulțumiri cu privire la light designul executat. Pe  lângă multele proiecte de iluminat arhitectural executate  prestăm și alte servicii de natură electroenergetică. Am participat la dezvoltarea infrastructurii unui întreg sistem de telefonie mobilă, cca 450 de antene GSM și în momentul actual avem un parteneriat foarte frumos cu un important retailer pe piață și cu  trei televiziuni de top din ROMÂNIA dar și în REPUBLICA MOLDOVA.

 

Ana Magdin: Vorbiți-ne puțin despre proiectele dvs și unde vă pot găsi cei care au nevoie de serviciile Dvs!

Adrian Gozi: Proiectele mele  sunt mult mai stufoase, sunt aplicate și puse în valoare în mai multe direcții. Ne adresăm tuturor  categoriilor de clienți, atât rezidențiali, casnici, media, dar și industriali. În derulare avem execuția unei instalații de iluminat nocturn a unui stadion de fotbal din Liga1, derulăm un proiect de modernizare a cca 200 magazine alimentare a unui important retailer dar și modernizarea a două studiouri de televiziune de top. Compania pe care o dețin poate fi găsită în orașul BUFTEA. De asemenea, avem și un site în care ne promovăm serviciile, precum și o pagină de facebook.

 

Ana Magdin: M-a impresionat ideea Dvs cu fântâna arteziană, proiectul este clar, dar, încă nu i-ați găsit un nume, când îi faceți botezul?:)

 

Adrian Gozi: Fântâna arteziană la care faceți referire este următorul meu proiect de suflet pe care vreau să îl concretizez cât se poate de repede. Așa cum de acest CRĂCIUN care tocmai a trecut am ținut cont și de părerea comunității în ceea ce privește alegerea unui model de brad, realizat din cca 7000 leduri, pe care l-am amplast în orașul nostru, am decis ca și acum să cer părerea comunității în ceea ce privește numele pe care îl va primi, dar, și posibila locație unde o vom amplasa. Am primit cel puțin 12 variante de nume, sigur, îl vom alege pe cel mai reprezentativ ținând cont de propunerile comunității. Momentan, predomină ideea de FÂNTÂNA SPERANȚEI . Doresc ca la sfârșitul lunii februarie, să finalizăm proiectul tehnic dar și cel de light design pentru a intra în linie dreaptă în ceea ce privește obținerea autorizațiilor legale necesare. Avem un deadline impus de noi, ca obiectivul nostru să fie finalizat și pus în funcțiune până la începutul acestei veri.

Vă așteptăm la botez 🙂 cu mare drag.

Ana Magdin: Aveți foarte multe proiecte terminate, iluminatul multor lăcașuri de cult, asta trebuie să fie o mare bucurie pentru dvs, ce spun oamenii, preoții?

 

Adrian Gozi: Într-adevăr, am avut plăcerea să ne implicăm în înfrumusețarea lăcașurilor de cult din orașul nostru și nu numai. Este o acțiune benevolă, făcută din proprie inițiativă, deoarece consider că puterea exemplului poate aduce numai beneficii. A fost și este în continuare o bucurie pentru mine și pentru colegii mei, cu care am realizat aceste proiecte sub formă de donație. Preoți care păstoresc aceste lăcașuri de cult sunt foarte încântați de aportul nostru și ne-au adus cu toții multe mulțumiri pentru realizările noastre. Am primit mulțumiri de la toți preotii dar și foarte multe aprecieri pozitive de la enoriașii lor. Avem o satisfacție sufletească maximă când vedem că efortul nostru de a creea un iluminat arhitectural prin care să scoatem în evidență arhitectura bisericilor  este apreciat și catalogat ca atare. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor enoriașilor și  celor care s-au implicat alături de noi și au contribuit la amenajarea acestor biserici. Nu ar fi corect din partea mea să nu menționez aportul și implicarea Primăriei orașului BUFTEA la întreținerea acestor lăcașuri de cult . Dacă noi am putut, atunci, repet, și voi repeta de câte ori voi avea ocazia: Puterea exemplului poate aduce numai lucruri bune dacă există dorința de a face bine.

 

Ana Magdin: Ce proiecte aveți anul acesta?

Adrian Gozi: Anul acesta vom avea un an foarte încărcat. În primul rând, ne dorim să fim sănătoși, să înceteze cumva această pandemie și apoi, să ne reluăm viața normală. Anul acesta ne dorim să putem duce la bun sfârșit  proiectele începute la sfârșitul anului trecut. Sunt proiecte mari care se vor desfășura pe toată perioada acestui an. Vom finaliza instalațiile tehnologice pentru două studiouri de televiziune, unul în București, celălalt în Chișinău, vom moderniza cca 200 de magazine cu profil alimentar, în care vom implementa brandul MONACO, dar și finalizarea integrală a proiectelor asumate anul trecut și nefinalizate. Nu vom lăsa în urmă nici proiectele de donație către biserici dar și obligatoriu frumoasa fântână arteziană.

 

 

 Ana Magdin: Cum vă petreceți timpul liber?

Adrian Gozi: Timpul liber îmi este foarte limitat, sunt perioade în care muncesc chiar 7/7, dar atunci când pot să mă relaxez puțin, prefer să joc bowling, să iau masa la restaurant cu meniu internațional, sunt un gurmand în ceea ce mă privește. Apreciez enorm muzica și  bucătăria grecească, frecventez de câte ori am ocazia restaurante cu specific grecesc.

 

Ana Magdin: Ce înseamnă oamenii și Dumnezeu pentru sufletul Dvs?

 

Adrian Gozi: Când spui, Oameni, spui de fapt, Dumnezeu, iar cand spui Dumnezeu, spui de fapt, Oameni.

Pentru mine, toți oamenii sunt la fel, cu bune, cu rele, indiferent de culoare, naționalitate, sex, orientare sexuală sau politică. Dumnezeu, în sufletul meu, are un loc special, ca pentru majoritatea dintre noi. Dumnezeu înseamnă liniște, credință, bun simț, și mai presus de toate, iubirea aproapelui, a omului de lângă tine.

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Adrian Gozi: Da, un subiect sensibil în contextul socio-politic actual. Un gând bun pentru toți românii din țară, dar și celor din diaspora. Celor din diaspora, le doresc ca  România să nu reprezinte doar un loc unde să vină pentru a sărbători Crăciunul și Paștele, le doresc să aibă puterea necesară să revină în țară, alături de cei dragi și să aducă un important aport la ideea de o Românie unită, o Românie în care să ne simţim cu toţii în siguranță. Le doresc să aibă puterea și dorința ca impreună să ne ajutăm mai mult unii pe alţii, să vedem şi interesul comunităţii și al țării pe lângă cel individual. De asemenea, le doresc să aibă o Românie în care şcoala și educaţia, să redevină o prioritate.

Toate acestea reprezintă baza unei societăţi care să poată construi un viitor durabil pentru noi și pentru copiii noștri.

Vă doresc tuturor românilor doar lucruri bune, frumoase și realizabile.

Ana Moroșanu Magdin

 

 

TELEFON – 0763555777

EMAIL – adriangozi@yahoo.com

EMAIL – office@provolt.ro

FACEBOOK – ProVolt

 

Distribuie