Tobarul român, al trupei germane, Black Hawk, Ovidiu Zereș, vine din Hamburg, la RomâniaVipPress!

La un cappuccino, cu Ovidiu Zereș, unul dintre cei mai dragi oameni ai sufletului meu,

„În timpul meu liber, mă uit la un film, la un concert, studiez tobari rock, pe care îi admir și cărora le recunosc valoarea, după care, și eu mă inspir și exersez în sala mea de repetiții, mai merg în vizită la sora mea, la fratele meu, alteori, ies la o plimbare…, și…, toate acestea, cu Doamna din viața mea, pe care o iubesc enorm!”

 

Pentru tobarul român al trupei germane, Black Hawk, Ovidiu Zereș, drumul către succes, a început din țara natală, iar pentru a-și împlini visul de artist, la un alt nivel, nu a fost ușor, Ovidiu a obținut totul prin multă muncă, lacrimi și sudoare, dar, nimic nu l-a împiedicat să ajungă acolo unde a vrut, pentru că în sufletul lui, bate o inimă de rocker adevărat, și își duce luptele până la capăt, atunci când își dorește ceva, atât profesional, cât și în viața personală!

Ovidiu Zereș, este un bărbat împlinit și fericit, nu îi plac jumătățile de măsură, totul sau nimic, este deviza lui în această viață!

 

 

Ana Magdin: Dragă Ovidiu, tu ești unul dintre artiștii români plecați prin lume, iar pentru oamenii de cultură, și pentru țara noastră, tu reprezinți ca un bun ambasador, România…, te rog, povestește-mi, cum ai parcurs acest drum, până în aceste vremuri, în care, iată, succesul și roadele muncii tale, se văd, în sufletele românilor de pretutindeni, dar, și în inimile multor fani de-ai tăi de toate naționalitățile!

Ovidiu Zereș: Îți mulțumesc pentru aceste frumoase cuvinte de apreciere, dragă Ana. Da, pot să povestesc că acest drum al meu, nu a fost unul ușor, și, clar, fără multă muncă, nu faci nimic în viață, iar reușita unui artist, în cazul meu, se datorează foarte mult și seriozității cu care îți faci treaba, desigur, alături de talent si profesionalism. Niciodată un drum muncit, nu este un drum ușor, și, de aceea, satisfacția este mult mai mare când vezi rezultatele muncii tale…și rezultatele pentru un vis la care ai muncit cu seriozitate.

Ana Magdin: Ovidiu, te rog, povestește-mi despre noul tău album rock, în Germania, și câteva cuvinte despre băieții din trupă, care, sunt ca o familie pentru tine, i-am cunoscut și sunt oameni minunați, talentați…!

Ovidiu Zereș: Este un album pe care l-am așteptat de foarte multă vreme, aici, în Germania. Albumul conține 10 piese, iar la una dintre piese, abia am terminat de filmat un videoclip, iar piesa, se numește, Soulkeeper, care dă titlul albumului, și care este ca un imn, având în vedere vremurile pe care le trăim, în aceste momente, și aici mă refer la starea de pe întreaga planetă, și, îndemnul acestei piese, este ca să ne păstrăm sufletul indiferent de situațiile prin care ne trece viața!

Despre băieții din trupă, pot să îți spun, că, sunt oameni nemaipomeniți, buni profesioniști, și, da, sunt într-adevăr ca o familie pentru mine, oameni educați cu mult bun simț, cum rar mai întâlnești în aceste vremuri.

Ana Magdin: Te rog, povestește-mi despre videoclipul de la piesa, Soulkeeper!

Ovidiu Zereș: După cum ai văzut și tu, pentru că ai fost acolo prezentă, toată filmarea a avut loc cam la 60 de km de Hamburg, acasă la basistul trupei, Zottel, într-o locație, o mică hală, în care se țin și alte evenimente rock, hala amenajată pentru videoclip, cu toate elementele specifice acestei povești, care îndeamnă să nu îți părăsești sufletul…, ci să îl păstrezi, indiferent de situațiile prin care treci în viață. Videoclipul va apărea pe youtube, luna aceasta, pe data de 24, așteptăm să îl vizualizați, și, cu siguranță vă va plăcea, pentru că este ceva nou, special.

 

Ana Magdin: Ce înseamnă pentru sufletul tău acest album, acest videoclip și concertele care vor urma?

Ovidiu Zereș: Pentru sufletul meu, acest album, înseamnă buletinul meu de identitate ca tobar într-o trupă rock din Germania, și sunt foarte fericit pentru această realizare pentru care am muncit foarte mult. În luna iunie sau iulie, anul acesta, vom mai filma un videoclip, la o altă piesă de pe acest album, una dintre piesele mele preferate. și cu siguranță, vă va plăcea și vouă. Concertele care vor urma, vor fi o mare bucurie pentru noi toți, și, în mod special, pentru fanii noști, care abia așteaptă să asculte noul album. Așteptăm cu mare nerăbdare, ca, undeva prin toamnă, să prestăm și în România, acolo unde bate inima mea!

Ana Magdin: Ovidiu, uitându-te la viața ta de acum, te simți un bărbat împlinit, fericit, ai ceea ce îți doreai pentru tine și pentru sufletul tău?

Ovidiu Zereș: Da, pot să mă consider un bărbat împlinit din toate punctele de vedere! Am tot ceea ce îmi trebuie, sunt sănătos, sunt fericit și am realizările profesionale pe care mi le doream.

Ana Magdin: Ce te relaxează, Ovidiu, ce faci în timpul tău liber, când ai nevoie de liniște?

Ovidiu Zereș: În timpul meu liber, mă uit la un film, la un concert, studiez tobari rock, pe care îi admir și cărora le recunosc valoarea, după care, și eu mă inspir și exersez în sala mea de repetiții, mai merg în vizită la sora mea, la fratele meu, alteori, ies la o plimbare…, și…, toate acestea, cu Doamna din viața mea, pe care o iubesc enorm!

Ana Magdin: Ce înseamnă România pentru sufletul tău și cât de dor îți este de locul în care te-ai născut?

Ovidiu Zereș: România pentru sufletul meu, este țara mea, sunt mândru că sunt român, îmi este dor de mama mea, de toți cei dragi din familie, de locul în care m-am născut și de anul acesta, doresc să îmi împart viața între Germania și România. Mi-aș dori să trăiesc undeva în România, aproape de mama mea, și, aș face naveta în Germania, doar pentru repetiții și concerte. Asta nu înseamnă că  nu aș mai vrea să stau și în Germania, dar nu pot să uit nici de România, pentru că nu știm ce ne va rezerva viitorul.

Ana Magdin: Un gând pentru prietenii tăi de pretutindeni!

Ovidiu Zereș: Îmi salut prietenii de pretutindeni, să fie sănătoși și fericiți, în orice colț de lume s-ar afla! Să fim mai buni…!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie