Pensiunea Steaua Nordului, din Bucovina, localitatea Sadova, preferata colaboratorilor RomâniaVipPress din întreaga lume!

Hai, în Bucovina, la Steaua Nordului, Pensiunea cu imagine de poveste dintr-un colț de Rai din România!

Pensiunea Steaua Nordului, este destinația ideală pentru vacanța care îți hrănește sufletul, dar și pentru organizarea teambuilding-urilor de succes!

Situată într-un peisaj de vis din Bucovina, pensiunea noastră vă oferă o experiență unică, într-un cadru natural autentic și plin de frumusețe!

 

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0745 284 589

 

Cu un total de 38 de locuri disponibile, împărțite în 3 apartamente și 10 camere (triple și duble), vă asigurăm că fiecare participant se va simți confortabil și va beneficia de un somn odihnitor după activitățile din timpul zilei.

Pe lângă cazare, pensiunea noastră pune la dispoziție și facilități de relaxare și distracție. Vă invităm să vă bucurați de momente de răsfăț și refacere în sauna și ciubarul nostru. După o zi plină de activități intense, acestea vor fi locul perfect pentru a vă destinde și a vă relaxa.

Restaurantul nostru cu 100 de locuri vă așteaptă cu o gamă variată de mâncăruri tradiționale bucovinene. Bucătăria noastră pregătește delicii culinare autentice, care vă vor incanta papilele gustative. De la balmuș la ceaun, la berbec la proțap sau foc de tabără în aer liber, suntem pregătiți să vă oferim experiențe gastronomice autentice și să vă introducem în farmecul bucătăriei noastre tradiționale.

Pe lângă facilitățile interioare, pensiunea noastră dispune și de un spațiu generos exterior , potrivit pentru activități în echipă și evenimente de teambuilding. Aici, puteți organiza sesiuni interactive, jocuri de echipă sau chiar petreceri în aer liber.

Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră de teambuilding va fi un succes deplin. Suntem flexibili și deschiși pentru a vă ajuta să creați un program personalizat, adaptat nevoilor, preţurilor și obiectivelor dumneavoastră.

Vă invităm să vă alăturați nouă și să descoperiți farmecul autentic al Bucovinei într-un mediu relaxant și plin de ospitalitate. La pensiunea noastră, vă garantăm că veți experimenta momente speciale și veți întări relațiile în echipă, construind amintiri de neuitat.

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem ca oaspeți la Pensiunea Steaua Nordului pentru a vă oferi o experiență de teambuilding memorabilă!

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0745 284 589

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Echipa Steaua Nordului -Sadova și Partener Media Diaspora International,

Ovidiu Zereș-Director artistic SC RVIPPRESS și…

Ana Moroșanu Magdin, Președinte RomâniaVipPress

 

 

Distribuie