Radhu, regele cumbiei, după apariția în Billboard Latin Music, a revenit în țara natală, iar acum, este invitat la RomâniaVipPress, vorbește despre colaborarea cu marele artist, Luis Fonsi, la noua sa piesă, Con Tanto amor!

 

La o cafea, cu Radhu,

„În piesa “Con Tanto Amor”, prezint iubirea împlinită, suflet și trup, dragostea, pasiunea, focul, acea iubire pe care o ai și care vine cu o fericire ieșită din comun, poate mult mai mult decât cineva ar fi visat să trăiască! Evident, vine cu o orchestrație “Caliente”, tropicală, fierbinte, “De puro fuego”, o piesă focoasă, așa cum am decis să fie această piesă, împreună cu producătorii lui Luis Fonsi!”

 

 

 

 

Ana Magdin: Radhu, te rog, povestește-ne despre noua ta melodie…!

Radhu: Sunt în promovare cu piesa “Con Tanto Amor”, este continuarea piesei “Puro Amor”, cea care dă titlul albumului meu, recent intrat în Billboard, în Argentina. Dacă în piesa “Puro Amor” cânt despre iubirea pură, la care orice suflet visează, și de care orice ființă are nevoie, acea iubire care vine de la Dumnezeu, și care este la statutul de ideal, acea iubire perfectă, curată și spirituală, în piesa “Con Tanto Amor”, prezint iubirea împlinită, suflet și trup, dragostea, pasiunea, focul, acea iubire pe care o ai și care vine cu o fericire ieșită din comun, poate mult mai mult decât cineva ar fi visat să trăiască! Evident, vine cu o orchestrație “Caliente”, tropicală, fierbinte, “De puro fuego”, o piesă focoasă, așa cum am decis să fie această piesă, împreună cu producătorii lui Luis Fonsi! Pentru că piesa este nu numai foc, dar și pasiune și dulceață, am vrut să iasă puțin din tipar, și, pe lângă instrumentele tipice latino- americane, unice, din lemn, piatră sau chiar și din unghii de animal, să venim cu o “ploaie rece”, un moment “răcoritor”, în piesă, poate puțin mai “dur”, care să ne aducă în realiate puțin, și,  am decis să colaborez magistral cu Nicolas Perrusi, un chitarist din formația “Rafaga”, pentru un solo. Și a ieșit încă o fuziune interesantă de muzică latino, un stil propriu și personal!

 

 

Ana Magdin: Ce ai simțit când ai văzut că ești singurul român din Billboardul latin, ce înseamnă acest succes pentru sufletul tău?

Radhu: Pentru mine a însemnat recunoașterea materializării unui vis! Acela de a face muzică bună! De a fi nominalizat printre marii artiști, și de a avea succes, pentru că am venit cu un concept și un stil nou! Nu știam că va fi apreciat de către latini, și, pentru că sunt român, mi s-a permis să mă joc și să îmbin diferite stiluri clasice, folclorice și regionale!

 

Ana Magdin: A fost perioada de izolare, încă suntem în perioada de pandemie, dar, cu mai puține restricții…, cum te gândești să îți începi promovarea noii tale piese?

 

Radhu: Îmi doresc să promovez piesa și în România, să le arăt românilor partea noastră latino, ritmurile tropicale, mesajele constructive despre dragoste, viață, fericire, puritate și optimism! Piesa se găsește și în online, dar voi merge la diferite programe TV, ca să prezint și videoclipul, și să lansez albumul și în România!

 

Ana Magdin: Ai revenit pentru o perioadă în România, țara ta natală, cum te simți acasă?

Radhu: Minunat! Alături de oamenii dragi, prieteni, familie, locurile mele natale, emoții și sentimente, amintiri …!  Eu cred că dacă ne amintim cu drag de lucruri, retrăim!

 

 

Ana Magdin: Cum este să lucrezi cu producătorii marelui artist, Luis Fonsi, profesioniști de înaltă clasă?

 

Radhu: Extraordinar! Nu am cuvinte! Am avut și un psiholog muzical, care a știut imediat ce stil mi se potrivește, pe care eu nu știam să îl explic în cuvinte. Însă aveam cu toții aceeași viziune! Pentru că noi vedem și simțim muzică. Din păcate, în România nu aș fi reușit să fac muzică latino mai bine decât în Mexic sau Argentina! Iar producătorii lui Fonsi au început cu mari nume: Luis Miguel, Celia Cruz și Gloria Estefan! Unii mă vedeau gen un Ricky Martin, iar alții un Julio Iglesias mai vulcanic, pentru că sunt totuși european (vorbesc ca și interpretare)!

 

Ana Magdin: Sunt interesați oamenii de radio și tv să îl promoveze pe marele artist, Radhu?

Radhu: Desigur! În America latină am mereu interviuri și emisiuni, sunt promovat în cele mai mari publicații de acolo! Nu mă așteptam să mi se ofere o întreagă pagină în Playboy Mexico, unde să se vorbească despre muzica mea, sau în Argentina să dau interviu pentru revista HOY, al cărei redactor-șef se ocupă de Ricky Martin (m-au pus pe pagină cu el și mi-au dat mai mult spațiu decât lui).

 

 

Ana Magdin: Cât vei stă în România și care este mesajul tău pentru producătorii și realizatorii emisiunilor radio-tv din țara noastră?

 

Radhu: Voi sta o perioadă mai lungă, vara aceasta, desigur! Apoi, fug din nou la căldură!

Mesajul meu ar fi ca toți producătorii și oamenii care sunt jurnaliști, să fie profesioniști, IMPARȚIALI, și să se gândească la societatea noastră! Să promoveze propria noastră cultură pentru a nu ne pierde identitatea!

 

Ana Magdin: Unde te pot găsi organizatorii de evenimente din România?

Radhu: Pe rețele de socializare:

Youtube: RADHU TV

Instagram: radhu_official

Facebook: Radhuofficial

 

 

Ana Magdin: Cum îți dorești să fie viața oamenilor de pe întreaga planetă?

Radhu: Plină de libertate! Să își știe fiecare locul lui de sub soare!

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Radhu: Să fie sănătoși, fericiți, să trăiscă din plin, să nu își piardă speranța, și să se bucure că suntem unici, că suntem singurul popor latin din balcani!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

 

Distribuie