Nelly Năstase, invitată de români, la prezentarea de modă a copiilor, “Two Kids Clothing” by Marin Nicoleta, la New York Fashion Show!

Fostul model, Nelly Năstase, alături de copiii români care au prezentat la New York, “Two Kids Clothing” by Marin Nicoleta,

„La acest Fashion Show, au participat designers și copii din mai multe țări, dar, ai noștri, au avut cel mai mare succes și cel mai frumos show, au strălucit  efectiv!”

 

 

 

 

Românca noastră, Nelly Năstase, fost model, din vechea gardă a Zinei Dumitrescu, a rămas în continuare în acest domeniu, ba mai mult, are, acum, propriile ei creații de modă, la New York, care se numesc, Nelln Fashion…! La sfârșitul săptămânii trecute, a fost alături de copiii români, care au participat la New York Fashion Show, cu un un super program, din colecția “Two Kids Clothing” by Marin Nicoleta, prezentată de către micile modele de la “It Kids-Art” !

Ca de obicei, la astfel de evenimente, unde, este prezentă și draga mea, prietenă, Nelly Năstase, nu am cum să nu o provoc să ne povestească mici detalii ale evenimentului!

 

 

Așadar, să citim ce ne spune, frumoasa noastră, care, chiar dacă este în America, ea, poartă tricolorul în inimă, și, ori de câte ori este rugată de românii care au evenimente la New York, Nelly, nu le-a spus niciodată, nu…, ea, a fost de fiecare dată prezentă și i-a sprijinit cu tot ce a putut ea!

„Am fost onorată să particip la acest Fashion Show și să  cunosc toată echipa, “It Kids Art,  pe Cătălina și pe părinții acestor copii minunați.  Cum ne-am cunoscut,  a fost dragoste la prima vedere :)), pentru mine, o bucurie imensă să-i cunosc și să petrec timp cu ei. Sunt magnifici, sunt sublimi și sunt sigură că vom auzi de ei și peste ani. Sunt niște copii foarte talentați și frumoși din toate punctele de vedere. Absolut divini!

 

 

 

La acest Fashion Show, au participat designers și copii din mai multe țări, dar, ai noștri, au avut cel mai mare succes și cel mai frumos show, au strălucit  efectiv.

Prietena mea,  Monika Iken, fondatoarea Muzeului  11 Memorial , a fost încântată de ei și le-a oferit tuturor invitații și un tur personal al muzeului, când vor reveni în toamnă, la NY. Sunt extrem de mândră când românii au succes în lume, și, în special la NY și când sunt din lumea Modei, colegi de breaslă! Îmi doresc să ajungă aici cât mai multe modele și designers români, pentru că mulți dintre ei sunt foarte talentați!”

Ce spune Nelly Năstase, despre acești minunați copii…!

Stephanie Oprea, păpușa roșcată, ireal de frumoasă

Maria Cristina Flăcău,  perfecțiune

Anastasia Ioniță. frumusețe rafinată

Ioana Bardașu, divină

Marc Parnica, va fi un mare actor

Roberto Stoican, un micuț gentleman

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie