Micuța cu părul de aur, modelul Stephanie Oprea, invitată la RomâniaVipPress, după prezentarea de modă de la New York Fashion Week!

 La povești, cu Stephanie Oprea, o comoară de fetiță, luptătoare și cu planuri mari pentru această viață,

„La 9 ani a început să-mi placă lumea modei, despre mine, pot spune că am trei pasiuni, care sunt, modelingul, actoria și dansul. Îmi plac animalele; sunt roșcată și îmi place! Persoanele se uită un pic diferit la mine, în afară de această atenție, sunt un copil fericit!”

 

 

 

O splendoare de fetiță, o frumusețe amețitoare, deșteaptă, inteligentă, și, pusă pe fapte mari!

Acest bulgăraș cu părul de aur, la o vârstă la care, alți copii încă nu și-au făcut planuri pentru această viață, Stephanie Oprea, născută, crescută în Franța, venită de puțin timp în România, cu familia, este deja pusă pe fapte mari!

La sfârșitul săptămânii trecute, această minune de copil, a fost în America, la New York Fashion Week, a prezentat colecția vestimentară “Two Kids Clothing” by Marin Nicoleta, unde, a stârnit ropote de aplauze, copii, mămici și invitați…, nu se mai săturau să o privească, și, iată…, scumpa noastră Românie, s-a mai îmbogățit cu un copil bun, frumos și talentat!

Sunt atât de fericită când îi descopăr…, cu asemenea valori, România, devine regina lumii!

 

 

Ana Magdin: Draga mea, Stephanie Oprea, tu, ești o minune de copil, iată, te descopăr după ceva vreme de la evoluția ta în această lume a modei, chiar în perioada în care urmează să pleci la New York Fashion Week! Ce ne spui despre tine, la ce vârstă a început să îți placă această lume a modei, a frumuseții…?

Stephanie Oprea: La 9 ani a început să-mi placă lumea modei, despre mine, pot spune că am trei pasiuni, care sunt, modelingul, actoria și dansul. Îmi plac animalele; sunt roșcată și îmi place! Persoanele se uită un pic diferit la mine, în afară de această atenție, sunt un copil fericit.

Ana Magdin: La ce vârstă te-ai urcat pentru prima oară pe o scenă și ce amintiri ai de atunci?

Stephanie Oprea: La 5 ani, la un spectacol de balet, mi-a plăcut că la sfârșit toată lumea venea pe scenă și ne aducea buchete de flori, erau confeti, balonașe.

Ana Magdin: Ești franțuzoaică și ai origini românești, ai revenit de curând în România, împreună cu familia ta, și, deja ai participat la mai multe concursuri, aici…, Little Miss Planet, Top Child Model, unde, ai obținut aprecieri maxime. Cum au fost aceste concursuri pentru suflețelul tău de copil, ai avut emoții, ai învățat mai mult cum stau lucrurile în această lume a modei, a concursurilor?

Stephanie Oprea: Frumoase, și am avut de învățat de fiecare dată din ele, am avut momente când nu aveam încredere, momente de stres, dar, am trecut peste ele când am văzut că ceea ce fac, este bine, și am avut susținere din partea colegilor, a publicului și a familiei; au fost și multe momente de bucurie!

Ana Magdin: Cum este la școală în România, comparativ cu Franța…?

 Stephanie Oprea: Nu se pot compara, fiecare institut are metoda sa.

 

Ana Magdin: Ce îți place cel mai mult în această viață? 

Stephanie Oprea: Să am familia lângă mine!

Ana Magdin: Ce îți bucură sufletul?

 Stephanie Oprea: E secret:))!

Ana Magdin: Cum crezi că trebuie să fie oamenii?

Stephanie Oprea: Oamenii ar trebui să fie încrezători în ei, să fie ei înșiși, să aibă propriul lor stil, și să se aprecieze cu defecte și calități.

 

 

Ana Magdin: Unde îți place mai mult, în Franța sau în Romania? De ce…?

Stephanie Oprea: Fiecare țară este specială, și nu se pot compara!

 

Ana Magdin: La ce evenimente ești invitată anul acesta?

Stephanie Oprea: Sunt invitată la Top Child Model, și la It kids Brand Awards, deocamdată!

 

Ana Magdin: În afară de modă, ce îți mai place, ce alte pasiuni mai ai?

Stephanie Oprea: Mai am două pasiuni: actoria, și dansul!

 

Ana Magdin: Un gând pentru copiii de pretutindeni!

Stephanie Oprea: Să-și asculte părinții, să învețe cum pot ei mai bine la școală și să nu se dea bătuți, dacă au note mici să nu-și piardă curajul și ambiția, să creadă în visele lor, pentru că într-o zi, or să se îndeplinească, să fie încrezători în ei!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

Distribuie