Conferința de rang înalt de la Cojep/Fowpal , urmată de dineul V.I.P, de la Ambassador Grill, din incinta Hotelului MILLENNIUM Hilton, coordonat de onorabilul Ambasador Dr. Hugues Sanon și de marele designer și producător Ms. Nelly Nastase, care, a devenit consilier special al Ambasadorului Păcii la New York, Hugues Sanon !

Organizarea de evenimente de înaltă clasă, marca Nelly Năstase, continuă…, iată că, au avut loc și la sfârșitul acestei săptămâni!

 

La Conferința de rang înalt de la Cojep/Fowpal , urmată de dineul V.I.P de la Ambassador Grill din incinta  Hotelului MILLENNIUM Hilton,  coordonat de onorabilul Ambasador Dr. Hugues Sanon și de marele designer și producător Ms. Nelly Nastase, care, a devenit consilier special al Ambasadorului Hugues Sanon, și, care, a  fost responsabilă de fiecare aspect al prezentării de modă  desfășurate la această gală de mare clasă. A coordonat și a adunat echipa completă, incluzând modele , staff, lumini, sunet, aranjarea locurilor și  înregistrarea show-ului.

Prezenți la acest eveniment au fost mari elite ale Statelor Unite ale Americii, Dr. Hong Tao-Tze-President of Fowpal, Mr. Hugues Sanon-Reprezentativ of Cojep at United Nation, Mr. Ali Gedikoglu-President of Cojep International, Guvernatorul Dan McKee, dar și multe alte personalități ale SUA!

Frumoasele rochii Miau by  Clara Rotescu, au fost prezentate minunat  pe modelele prezente la prezentarea de modă. Nelly Năstase a dat dovadă de rapiditate și organizare în luarea deciziilor,  a comunicat eficient cu toți oaspeții V.I.P, în tip ce prezenta  un minunat  eveniment  de modă cu cele mai frumoase modele.

 

Modelul de top, Nelly Nastase, este foarte implicată și în zona umanitară, având grijă de  oameni cu probleme, luptă pentru drepturile copiilor și ale oamenilor, luptă împotriva abuzurilor asupra copiilor,  a persoanelor  fără adăpost, discriminare, traficului de copii în toată lumea. Nelly Năstase este o luptătoare pentru valorile  umanității. Lucrează minunat în echipă, este gata să acționize oricând cu înțelepciune , este o persoană liniștită dar profesionistă.

 

Nelly Năstase, a devenit un ambasador de încredere  pentru Mia’s Children Association, a dus lupte în beneficiul copiilor discriminați , s-a implicat în drepturile omului pentru romi și a copiilor care au fost traficați, încercând să ajute, să acorde sprijin, să inspire programele noastre. În multe moduri, Nelly a contribuit la schimbarea mentalității persoanelor, invitându-i să se implice  în campania de sprijinire și ajutorarea celor care au nevoie. Este un adevărat model pentru multe femei, dovedind că viața  este cea mai de preț comoară, și, că, este în responsabilitatea noastră să fim implicați și să ne asumăm responsabilități în favoarea  comunității.

O sprijinim necondiționat pe Nelly Năstase, pentru că, îi pasă, și, chiar dacă este plecată din România, nu uită să fie un bun prieten la nevoie pentru românii din America!

Ana Moroșanu Magdin

 

Distribuie