După un deceniu de tristețe, minunata noastră Flora Năstase, regina blănurilor din România, a urcat în lacrimi pe scenă!

Regina blănurilor, Flora Năstase, după ce a pierdut 1 milion de euro, a trăit mulți ani de chin și tristețe din cauza nedreptăților pe care le-a suportat în momentul în care și-a pierdut întreaga avere!

 

 

Acest înger de femeie, a revenit cu o nouă provocare pentru doamnele care doresc să se simtă ca în anii 30’-40’…!

Așadar…, cu un proiect foarte bine stabilit, gândit și muncit…, Flora Năstase a invitat mai multe doamne cunoscute de publicul din România, pentru a-i prezenta superba colecție de blănuri, unică în România și aș îndrăzni să spun, și în Europa, dar, unele dintre cele mai frumoase din lume! Doamnele care au defilat pe podium, purtau pe sub superbele blănuri, rochii cu o vechime de peste 100-150 de ani, colecționate de Flora Năstase, toate refăcute manual…!

Publicul a fost unul select, fiind invitate multe persoane dragi Florei, oameni care au simțit și au putut să-i fie alături la un astfel de moment de mare suflet!

Evenimentul a fost unul de linia întâi, cu un succes pe măsură și, sunt sigură că Flora Năstase va reveni și cu alte proiecte cel puțin la fel de frumoase!

Felicitări și mult noroc, draga mea, Flora Năstase, om special…!

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie