Românca Larisa Năstase a pus bazele primei Academii de make up cu tehnici rusești în Zaragoza și este a 2-a din Spania!

Larisa Năstase a reprezentat cu succes Spania la finala europeană a concursului Beauty Forum de la Munchen, în Spania, a fost reprezentantă în finala europeană de make-up din cadrul concursului Beauty Forum, unde, Larisa Năstase, a câștigat concursul național, la doar câteva luni distanță, Larisa ne bucură cu o nouă veste minunată, luând locul doi la finala europeană!

 

Așadar, Larisa Năstase, este în măsură să dea câteva sfaturi pentru un plus de feminitate, doamnelor și domnișoarelor!

 

LARISA NĂSTASE, MAKE UP ARTIST: CINCI SFATURI PENTRU ELEGANȚA FEMININĂ!

 

„Eleganță, genetică sau educație ? Este adevărat ca există persoane cărora le curge eleganța prin vene. O poți vedea în felul în care merg, în gesturi sau limbaj. Toate aceste calități par lucruri simple dar adunate crează o imagine unică și elegantă, dau un plus de glamour!”

 

Dar, cum oamenii sunt diferiți, nu toată lumea are această particularitate, această ușurință. Ce se întâmplă cu cei care nu au o moștenire genetică “eleganță”? Se poate cultiva acestă latură? Ei bine, da. Iată câteva sfaturi de luat în considerare :

  1. Igiena personală. Fii grijulie cu tine însăți, păstrează-ți un aspect curat și îngrijit al unghiilor, dinților, părului, etc! Lucrurile mici contează.
  2. Hainele. Evită să porți mai mult de 3 culori în aceeași ținută, excesul de sclipici, pietre, etc ! Chiar dacă ai haine de la diferite mărci, nu purta în același outfit mai multe logo-uri. Nu uita ca “less is more “ (mai puțin este mai mult)!
  3. Accesoriile .Nu purta genți fake. Alege o geanta mai ieftină chiar dacă nu aparține nici unui brand in locul unui fake. Crede-mă, vei fi mai câștigată ! Nu pune toată cutiuța de bijuterii din aur pe tine ! Chiar dacă ai multe bijuterii, nu le purta pe toate odată !
  4. Machiajul. Învață să te machiezi astfel încât să pui în evidență trăsăturile tale. Nu machiajul trebuie să fie frumos, ci, tu. Machiajul trebuie să te înfrumusețeze, nu să te încarce. Aranjează-ti corect sprâncenele și machiază-le discret. Evita sprâncenele negre sau cu forme tip paranteză, Nike, pătrate ,etc. Nu pune blush în exces dacă nu vrei sa arăți ca un clovn !
  5. Limbajul. Nu vorbi vulgar! Fii discretă în locurile publice! Nu vorbi mai tare decât este necesar, nu arăta cu degetul, nu întrerupe pe cineva pentru a vorbi tu! Marele designer Christian Dior spunea despre eleganta : “Cred că eleganţa trebuie să fie o combinaţie potrivită de distincţie, naturaleţe, grijă şi simplitate.”

Fără acestea, sunt de părere că nu există eleganţă. Numai pretenţiozitate. Eleganţa nu este dependentă de bani. Din cele patru lucruri pe care le-am menţionat mai înainte, cea mai importantă este grija. Ai grijă cum îţi alegi hainele! Ai grijă cum le porţi! Ai grijă cum le întreţii!” Așadar, haideți să ne educăm eleganța, să o cultivăm și să devenim nu doar femei puternice, ci și stilate .

Larisa Năstase

 

 

 

Distribuie