Restaurantul grecesc, Giradiko, organizează evenimente, locuri de întâlnire care bucură sufletele la o mâncare gătită original de patronul grec! Doar sunați la nr. de telefon din imagine, și, vă puteți petrece clipe minunate alături de cei dragi!

 

 

Giradiko, locul în care vă puteți întâlni cu prietenii, locul în care vă puteți bucura de evenimente din viață, alături de cei dragi, este în Bucureștii Noi, pe Strada Jiului 145, București!

Este locul în care se mănâncă bine, totul proaspăt, gătit pe loc! Sigur…, mai sunt și persoane care nu înțeleg că dacă vrei să nu mănânci ceva vechi…, cum oferă clienților multe restaurante din România…, trebuie să fii educat, să aștepți, cu dragoste…, o mâncare grecească…, pregătită chiar de patronul grec…, cu produse și condimente aduse chiar din Grecia! Au și servicii de catering…!!!

La restaurant, la o tavernă grecească, este nevoie să mergi pozitiv…, liniștit…, pregătit să aștepți, pentru ca să te bucuri de o mâncare caldă, proaspătă! Poate fi comandată o apă, o cafea…, și, așteptarea devine plăcută!

Recomand această tavernă grecească…, vara, are terasă, sunt seri grecești, cu muzică live…! Clienții pot să își facă propria atmosferă frumoasă și să aibă o stare de bine, pentru că, li se oferă cu dragoste toate aceste condiții…!

 

Distribuie