Gigi Marga, miracol al talentului, al frumusetii si al iubirii…

Gigi Marga, „In noaptea asta, toata lumea e a mea…”-cantec cu care a bucurat sufletele a mii de romani!

 

images (4)

 

Celebra artista, Gigi Marga, in varsta de 90 de ani, stabilita de mai bine de 30 de ani la New York, a fost prezenta la Festivalul „Ziua Romaniei”, care a avut loc duminica, pe celebrul Broadway, bulevard din centrul Manhattann-ului.

Iesita de curand de la azil, ajutata de prieteni, Gigi Marga a vrut sa isi lase o amprenta pur romaneasca, jucand si aratandu-le celor prezenti, ca daca vrei sa te simti bine, viata nu are varsta si ca numarul anilor nu exista cand traiesti asa cum iti doresti.

La eveniment, au fost invitati artisti romani, solistele de muzica populara, Valeria Arnautu, Viorica Elena Onut, Mihaela Apostol, ansamblurile de dansuri populare ”Doinita” si ”Banatul” dar si cunoscutul cantaret de muzica populara, George Rotaru, pentru care, America este a doua casa, unde, de zeci de ani le canta romanilor carora in vremuri grele le alina dorul de Romania.

George Rotaru, bun prieten al cantaretei Gigi Marga, a fost foarte fericit sa o revada sanatoasa si plina de viata,  dupa cum se stie, au impartit multi ani scena la diverse evenimente prin America.

 

Ana Morosanu Magdin

33079905_10214566531610590_7794669758753800192_n

Distribuie