Artistul Iustin Gondoș, manager la Diamant Tv, invitat la RomâniaVipPress!

 

La povești, cu artistul Iustin Gondoș,

„Perioada de izolare, pentru mine, a fost una fructuoasă, am realizat multe cântece, și, în acest timp, am scos la iveală și latura mea de textier pe care o lăsasem în urmă. În ceea ce privește această perioadă de pandemie,  fiecare  artist suportă consecințele limitării, îmi este foarte dor de scenă și de publicul meu,  niciodată nu am simțit că sunt așa departe de ei ca acum!”

 

 

Ana Magdin: Iustin Gondoș, cam pe la ce vârstă te-a atras lumea muzicii, îți mai amintești?

Iustin Gondoș: De lumea muzicii am fost fascinat de mic copil și am încercat de la vârsta de 12 ani să fredonez melodii interpretate de formațiile timpului, Tomis Junior, Zorile din Galați etc. La început cântam după casetele existente gen karaoke.

Ana Magdin: Unde ai cântat pentru prima oară, pe o scenă alături de artiști profesioniști?

Iustin Gondoș: Primul meu pas făcut pe lemnul Sfânt al scenei, alături de nume mari ale acestei țări, a fost în 2011, la Zilele Municipiului Onești.

 

 

Ana Magdin: Cum a fost perioada de izolare pentru tine și cum te afectează perioada aceasta de pandemie?

Iustin Gondoș: Perioada de izolare, pentru mine, a fost una fructuoasă, am realizat multe cântece, și, în acest timp, am scos la iveală și latura mea de textier pe care o lăsasem în urmă. În ceea ce privește această perioadă de pandemie,  fiecare  artist suportă consecințele limitării, îmi este foarte dor de scenă și de publicul meu,  niciodată nu am simțit că sunt așa departe de ei ca acum!

 

Ana Magdin: În afară de muzică, în ce alte proiecte mai ești implicat?

Iustin Gondoș: O altă latură artistică a mea este radioul și televiziunea, de 12 ani sunt managerul propriului meu post radio, tv RTV Diamant, pe care îl consider ca și pe copilul meu.

 

 

Ana Magdin: Ai evenimente până la sfârșitul acestui an, vei cânta undeva?

Iustin Gondoș:  Se conturează câteva evenimente până la finalul acestui an, cum ar fi, orășelul lui Moș Crăciun, Revelionul, un proiect la Bicaz și apariții radio tv.

Ana Magdin: Cum este omul Iustin Gondoș?

Iustin Gondoș: Omul Iustin Gondos, este același om ca și pe scenă , nebunul îndrăgostit de frumos, nebunul care nu vede viața fără muzică şi, mai nou, familist. Nu am uitat niciodată și nu voi uita de unde am plecat pe acest drum al muzicii și nu voi privi niciodată oamenii de la înălțime în orice punct aș ajunge în carieră.

Ana Magdin: Ce înseamnă pentru tine prietenia și cuvântul dat?

 

Iustin Gondoș: Din punctul meu de vedere și cu părere de rău, spun acest lucru, în zilele pe care le trăim, nu mai există prieteni, există doar cunoștințe, în ceea ce privește cuvântul dat, la mine este literă de lege, am fost de multe ori acuzat de prieteni că sunt prea fixist din acest punct de vedere.

Ana Magdin: Cum îți dorești să fie oamenii din viata ta?

Iustin Gondoș: Simplu, oameni cu caracter, oameni cu care să poți discuta civilizat, oameni care au cuvânt și așa cum îmi place mie să spun, cu coloană vertebrală.

 

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Iustin Gondoș: Dragi români, dragi concetățeni, oriunde vă aflați, să nu uitați niciodată de unde ați plecat, cine ați fost, și, nu uitați niciodată să fiți români cu adevărat.

 

Ana Moroșanu Magdin

 

Distribuie