Fotomodelul Nelly Nastase, plange tragedia de la Clubul Colectiv!:(

Fotomodelul Nelly Nastase, plange tragedia tinerilor din Clubul Colectiv!

Aflata la New York, departe de durerea romanilor, fotomodelul si femeia de afaceri, Nelly Nastase, nu a putut sa ramana indiferenta in fata suferintelor noastre, in urma tragediei de la “Colectiv”!

 

7Asadar, sute de romani, pe care Nelly i-a mobilizat pe Facebook, impreuna cu alte tinere cu simt patriotic si spirit de solidaritate, s-au adunat ca sa aprinda o lumanare si sa se roage pentru sufletele plecate mult prea devreme intr-o lume necunoscuta, speriati si plini de durere:(!

Nelly Nastase, a declarat pentru “Romaniavippress”, ca “toti cei care au venit in Union Square isi doresc o noua clasa politica responsabila, care sa lucreze si sa reprezinte interesele oamenilor, ale poporului! Cu totii vrem sa inlaturam politicienii  lacomi care au furat toate resursele tarii si care s-au imbogatit odata ajunsi la putere, care s-au antrenat in afaceri murdare in loc sa creeze un climat de siguranta economic in tara, un sistem educational valoros, un sistem de sanatate decent si o tara lipsita de coruptie”!

8

Ana Morosanu Magdin

Distribuie