Adrian Daminescu, managerul interimar al Circului Metropolitan, ne invită la „Legenda Mărțișorului, un spectacol de referință din repertoriul Circului Metropolitan București, timp de 60 de minute!”

Marele nostru artist, Adrian Daminescu,  managerul interimar al Circului Metropolitan, s-a gândit la sufletele românilor, și, va veni în casele noastre, online, cu o serie de spectacole, domnia sa, este povestitorul, regizorul, scenograful, dar, a scris și muzica, pentru foarte multe momente din acest spectacol!

Pe parcursul celor 60 de minute, vom afla Legenda Mărțișorului și de unde vine tradiția acestei sărbători: Soarele și Luna, Prințul și iubita lui, lupta dintre bine și rău – sunt elementele dintr-un excepțional spectacol de acrobație, dresură și jonglerie.

 

 

 

INFO EVENIMENT

Așteptată și solicitată de cei mai mulți dintre iubitorii Artei Circului, difuzarea online a unor spectacole din repertoriul Circului Metropolitan București debutează în anul 2021 începând de luni 1 Martie de la ora 18.00.

Pe tot parcursul lunii Martie, nu doar spectatorii din București, ci și cei din întreaga țară, precum și cei de peste hotare vor putea urmări Legenda Mărțișorului un spectacol de referință din repertoriul Circului Metropolitan București.

Până vom avea posibilitatea să ne reîntâlnim în Sala de Spectacole, vă așteptăm în luna Martie să vedeți sau să revedeți spectacolul nostru ”Legenda Mărțișorului”  –  care va fi disponibil online în orice moment prin simpla achiziție a unui bilet de pe site-ul www.entertix.ro.

Pe parcursul celor 60 de minute vom afla Legenda Mărțișorului și de unde vine traditia acestei sărbători: Soarele și Luna, Prințul și iubita lui, lupta dintre bine și rău – sunt elementele dintr-un excepțional spectacol de acrobație, dresură și jonglerie.

Această poveste frumoasă, îi va înveseli pe copii și îi va ține pe cei mari cu sufletul la gură, în așteptarea primăverii.

Odată accesat de pe un device (laptop, telefon, smart TV, tabletă) de la o adresă de IP, link-ul nu va mai putea fi accesat din altă locație.

 

 

 

 

Distribuie