Radhu, singurul român din clasamentul muzical Billboard Latin, invitat la RomâniaVipPress!

 

De vorbă cu Radhu, regele cumbiei în România,

„Vara aceasta, am multe noutăți! O piesă cu un show ca în America Latină! Ceva inedit, cum am învățat eu afară, însă nu sunt lăsat la televiziuni, și, din păcate, deși sunt singurul român din Billboard  latin, cu acest album produs afară, nu sunt lăsat să ies și să mă promovez! Radiourile mari, pur și simplu ignoră, deși eu nu concurez cu nimeni, am un stil propriu!”

 

 

 

Ana Magdin: Radhu, ai scos o piesă nouă, te rog, spune-ne povestea ei…!

Radhu: Am scos o piesă de vară,tropicală, se numeşte  „Me Robo el Corazon”. Este orchestrată magistral de Jonathan Olivi și Luis Perrusi, oamenii cu care lucrează Luis Fonsi, Gloria Estefan și multe alte vedete din America Latină!

Este o piesă de iubire, cu savoare sud-americană, un  fusion  de ritmuri tropicale cumbia, salsa cubaneză, plena din Uruguay, candombe.

Piesa are un mesaj pozitiv, și te  invită instant la dans.

 

Ana Magdin: Cine te ajută să realizezi videoclipuri atât de spectaculoase, și, unde?

 

 

Radhu: Depinde de cerințe. Aleg locații inedite împreună cu echipa mea! În Argentina și Mexic, vor imagini din Transilvania, sau imagini cu zăpadă, pentru că este exotic pentru ei, iar eu, aleg locații care mi se par spectaculoase în America  Latină!

De exemplu, în Mexic, am filmat  un clip „Quimera”,  în Xochimilco (Veneția din America), cu mariachi, am mai filmat un videoclip „Bolero” la „Casa Grande”, celebra hacienda unde s-a filmat telenovela Esmeralda! În Argentina, am filmat „Chico Latino” în cele mai reprezentative  locuri din Buenos  Aires („El Caminito” , „La Boca”, „Puente de la Mujer”), iar ultimul videoclip, „Me Robo el Corazon” a fost filmat în Pilar-Buenos Aires, într-un Boliche (club specific de cumbia boliviană) și pe platourile telenovelei  „Amor Latino”, împreună cu mulți dansatori și un fotomodel.

 

Ana Magdin: Radhu, ce noutăți ai vara aceasta?

Radhu: Vara aceasta, am multe noutăți! O piesă cu un show ca în America Latină! Ceva inedit, cum am învățat eu afară, însă nu sunt lăsat la televiziuni, și, din păcate, deși sunt singurul român din Billboard  latin, cu acest album produs afară, nu sunt lăsat să ies și să mă promovez! Radiourile mari, pur și simplu ignoră, deși eu nu concurez cu nimeni, am un stil propriu!

 

 

Ana Magdin: Cum simți starea aceasta de pandemie și cât te-a afectat sufletește dar și profesional?

Radhu: Pandemia m-a afectat…! Foarte trist…! Am pierdut multe spectacole …, dar, în România m-a afectat mai mult răutatea și nepăsarea unor producători neprofesioniști, neobiectivi,care au alte interese! Și, totusi, nu îmi vine să cred ce a ajuns televiziunea din România! Pandemia este o altă scuză!

 

 

Ana Magdin: Cum este pentru tine viața în Mexic?

Radhu: Ca în Argentina, colorată, fericită, intensă…pe plan artistic! Însă, din păcate, sunt țări cu grad ridicat de  delincvență, și îți este de multe ori teamă să faci anumite  lucruri pe care în România le faci în mod firesc!

 

Ana Magdin: La vârstă ai plecat din România și cum era noua lume care ți se deschidea? Ce ai făcut acolo la început?

Radhu: Am plecat în anul 2015, la Londra, să cânt pentru comunitatea latino! Și, de acolo, am plecat în Mexico,

unde, am susținut concerte! Avea m 27 de ani!

 

Ana Magdin: Ce vrei să faci în continuare în viața aceasta?

 Radhu: În continuare mă voi exprima, voi cânta, voi trăi din plin    pentru că m-am născut artist. Vreau să mă întorc  în America de Sud și să realizez proiecte frumoase!

Ana Magdin: Cum sunt prietenii din viața ta?

 

 

Radhu: Prietenii sunt peste tot în lume! Diferiți, de la cultură, culoare, limbă, însă, majoritatea sunt oameni speciali și interesanți, în viziunea mea!

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Radhu: Românii să își respecte cultura, arta, să nu se lase prostiți de media! Să realizeze că dacă România nu ne oferă nimic, să încercăm noi să îi oferim ei ceva! Și le mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie