„Eu sunt o adiere de energie pozitiva”!

Alina Fierra, o romanca de succes in America,

„Iubesc America foarte mult! Ma simt acasa. Dupa atatia ani, aici am inteles de ce America este la nivelul economic si moral la care este. Ce iubesc in mod deosebit, este ca majoritatea oamenilor americani sunt foarte pozitivi. Nu sunt intimidati de succesul si talentul cuiva,  dimpotriva, este o motivatie sa merga inainte si sa nu se dea batuti!”

 

548167_221651087962960_106218200_n

Ana Magdin: Alina Fierra, ce mai faci si cum este viata ta in America?

Alina Fiera: Sunt o visatoare incurabila, un om care incearca in fiecare zi sa faca o schimbare pozitiva in viata personala si in acelasi timp in viata celor din jurul meu. Unii prieteni m-ar descrie ca sunt : “o adiere de energie pozitiva”. Ce fac? Imi traisc visul American, imi demonstrez mie si tuturor celor care au un vis ca daca nu se dau batuti este posibil sa reusesti. Am avut aceasta ambitie de a-mi urma visul si de a deveni artist chiar daca am intalnit multe obstacole. Inca de la varsta de 5 ani, de cand mama m-a invatat sa scriu si sa citesc, am inceput sa compun poezii, am inceput sa cant si sa visez sa devin cantareata prostindu-ma in oglinda, pe muzica Irinei Loghin. Bine-nteles ca la aceasta varsta nu stiam ce inseamna sa canti, o innebuneam pe mama cu cantatul meu si cand ii furam lingura de lemn folosita ca microfon, pana cand ma trimitea afara sa imi continui concertul. Aceasta pasiune, pe care o aveam inca de mic copil, si care mi-a dat batai de cap in copilarie m-a facut foarte ambitioasa, si mai tarziu fericita atunci cand am reusit sa o fac pe mama sa fie mandra de mine. Mama, asa cum multi dintre noi ar putea spune, este acea fiinta speciala pe care o iubesc enorm, si care din pacate nu mai este printre noi si nu pot descrie in cuvinte ceea ce simt si cat de dor imi este de ea . Timpul a trecut, si iata, acum, sunt mandra de faptul ca sunt producatoarea, directoarea si operatoarea propriului meu show de divertisment. Este putin neobisnuit aici in USA sa te ocupi de tot, de obicei ei au persoane diferite pentru fiecare departament dar eu ma ocup de tot, de la costume, graphic and web design, pana la video editing si tot ceea ce are de-a face cu business and show production. De aceea, sunt mandra de faptul ca mi-am urmat visul si am reusit sa realizez mai mult decat mi-am imaginat ca as putea sa realizez vreodata.

23316735_10155806578052641_5209743477965625929_n

Ana Magdin: Te rog sa povestesti ce tip de spectacole organizezi si pentru ce categorii sociale?

Alina Fiera: Pasiunea mea a fost intotdeauna sa pun un zambet pe buzele spectatorilor si sa-i fac sa isi uite problemele, de aceea, natura showurilor mele sunt de comedie muzicala. Datorita faptului ca in 5 ani de zile , din cauza anumitor boli, mi-am pierdut toata familia, am ajuns la realizarea importantei nu numai de a face pe cineva pe cineva sa zambeasca si sa isi uite problemele dar si de a avea un impact pozitiv in viata acestor oameni, si a promova iubirea neconditionata intre toate fiintele umane, netinand cont de preferinta rasiala, sexuala, politica, sociala sau religioasa. Datorita diversitatii rasiale in USA, am realizat importanta tratarii fiecarei fiinite umane intr-un mod egal, acest lucru fiind o directa reflectie a evolutiei spirituale a unei natiuni. De aceea, spectacolele mele, au o tenta politica. Nu ma axez pe o anumita categorie sociala, dimpotriva, ma axez pe unirea tuturor categoriilor sociale. Este un spectacol pentru toate virstele.

Ana Magdin: Stiu ca urmeaza sa promovezi in Europa un album muzical, despre ce este vorba mai exact?
Alina Fiera: In colaborare cu profesorul meu de productie muzicala de la UCLA, am scris si produs un album nou de muzica numit “Do It now”. Sunt foarte mandra de aceasta colaborare pentru ca Jeff Luis, colaboratorul meu, nu numai ca este unul dintre cei mai mari profesori la UCLA, este si proprietarul studioului de inregistrari din LA MOON LIGHT , dar a lucrat si cu numeroase celebritati ale muzicii americane, incluzand Michael Jackson. Acest album este diferit de STILURILE MELE MUZICALE TRECUTE , este o combinatie muzicala culturala de dans, pop, swing si latin. Debutul meu muzical in America, a fost cu o banda rock&roll numita “HEXTASEE” and “BEYOU”, care, cu primul album a castigat “cea mai buna trupa internationala” la „LA music awards”.

Ana Magdin: Traiesti intr-o lume buna, printre elitele Americii, poti sa dai cateva nume celebre?

Alina Fiera: Am cunoscut multe celebritati de cand sunt in America, dar lucrind cu domnul James Gardener in filmul “The Rockford Files” a fost o adevarata onoare si placere, considerand ca a fost actorul favorit al mamei mele. Nu mai vorbesc de faptul ca a jucat in filme cu actrita mea favorita Elizabeth Taylor.

167454_492352334111966_2045775748_n

Ana Magdin: Stiu ca esti in America de cand erai foarte mica, spune-mi te rog, cum ai vazut America prin ochii tai de copil si care a fost viata ta pana in acest moment?

Alina Fiera: Iubesc America foarte mult! Ma simt acasa. Dupa atatia ani, aici am inteles de ce America este la nivelul economic si moral la care este. Ce iubesc in mod deosebit, este ca majoritatea oamenilor americani sunt foarte pozitivi. Nu sunt intimidati de succesul si talentul cuiva, este dimpotriva, o motivatie sa merga inainte si sa nu se dea batuti. Admir compasiunea pe care o au pentru oameni si animale si efortul special de a trezi sentimentele de umanitate si evolutie morala si spirituala.

Ana Magdin: Cum te mentii intr-o forma atat de buna? Faci sport, ai un anumit tip de alimentatie?

Alina Fiera: Fitness-ul este un hobby al meu din copilarie. Am inceput ca dansatoare de balet, deci de mica am fost intr-o forma excelenta. Multumire mamei mele, am avut norocul sa mostenesc un corp sanatos si puternic. Cu anii am developat un sistem de exercitii special pentru necesitatile corpului feminin, iar din cind in cind, cind am timp, instruiesc clase de fitness. Cel mai important aspect al conditiei mele fizice, este nutritia. Eu sint vegana. Iubesc animalele si cred ca toate sufletele au dreptul sa traiasca, la fel ca si noi.

304114_10150368942057641_1134123746_n

Ana Magdin: Unde te relaxezi in timpul liber si ce locuri din lumea aceasta iti plac si te deconecteaza?

Alina Fiera: Locuri unde ma relaxez? In pat. Hahaha. Cu cate vise si proiecte am, nu prea am timp de relaxat. Relaxatul este un lux aici. Am norocul cu o terasa superba si mare, unde uit ca sint in oras. Nu locuiesc in Beverly Hills, dar nu departe, prefer o locatie plina de artisti ca Silverlake. Avantajul de a locui in Los Angeles, este ca totul este aproape aici. Oceanul intre 30 de minute si o ora, muntii la 2-3 ore, Universal Studios, la 15 de minute. Idlewild, este una dintre locurile mele favorite sa ma refugiez cand am timp pentru a medita, ceea ce este o parte foarte importanta a vietii mele. Idlewild, este la mai putin de doua ore de Los Angeles, un loc unde ma refugiez numai eu si vantul. Recomand din tot sufletul ca in momentele dificile pe care uneori ni le ofera viata, sa apelati la aceasta modalitate de relaxare si rejuvenare a mintii si sufletului.

Ana Magdin: Cand vii in Romania cu un spectacol?

Alina Fiera: Mi-ar face mare placere dar inca nu am un plan definitiv pentru ca am obligatii la spectacolul „Revolutie Evolutie”, (www.RevolutionEvolutionShow.com), despre care mi-ar face mare placere sa-ti povestesc intr-un alt interviu.

484599_500828636597669_321679530_n

Ana Magdin: Gandul tau pentru romanii de pretutindeni…!

Alina Fiera: Traiti-va fiecare zi ca si cum ar fi ultima, iar daca aveti un vis, luptati, nu va dati batuti si intr-o zi va deveni realitate.

Ana Morosanu Magdin

Distribuie