Românul nostru, boxerul Răzvan Cojanu, stabilit în SUA, invitat la RomâniaVipPress, înainte de meciul cu EFE Ajagba!

Hai, România, vă rog, să fim alături de Răzvan!

 

„Pentru mine, înseamnă foarte mult să câștig acest meci, deoarece, următorul, va fi pentru titlul mondial, adică, sunt la un pas să îmi împlinesc visul pentru care atât eu cât și familia mea, am trecut prin momente grele, ca să pot ajunge la îndeplinirea acestui vis…!”

 

Mâine, românul nostru, boxerul Răzvan Cojanu, va juca, la New York, unul dintre cele mai grele meciuri, cu EFE Ajagba, eveniment difuzat de Fox Channel, începând cu ora 20.00, ora Americii, 03.00, ora României!

 

 

 

 

Ana Magdin: Dragă Răzvan, mâine, 7 Martie, ai meci de box…, cu cine joci?

Răzvan Cojanu: Bună, Ana. Mâine, pe 7 Martie, o să boxez cu EFE Ajagba, în New York at Barclays Center.  Sunt într-o formă excelentă…, am un adversar puternic dar am ajuns la nivelul la care indiferent de adversar, tot ce știu, e, că îmi voi face atât de bine meseria, încât, singurul rezultat, va fi acela de a fi un învingător!

Ana Magdin: Ce așteptări ai de la acest meci…?

Răzvan Cojanu: Pentru mine, înseamnă foarte mult să câștig acest meci, deoarece, următorul, va fi pentru titlul mondial, adică, sunt la un pas să îmi împlinesc visul pentru care atât eu cât și familia mea, am trecut prin momente grele, ca să pot ajunge la îndeplinirea acestui vis…!

Ana Magdin: Ce însemnă pentru sufletul tău, acest meci?

Răzvan Cojanu: Vreau să dovedesc că toți acești ani, plini de muncă și seriozitate, vor veni în acest an cu răsplata mult meritată, și, anume, de a fi campion mondial…, vreau ca numele meu să ajungă alături de numele tuturor campionilor mondiali…, vreau să îmi las amprenta în box, o amprentă, cu care, atât copiii mei, cât și țara mea, ROMÂNIA, să se poată mândri. Îți mulțumesc, tie, și publicației tale, RomâniaVipPress, pentru tot interesul acordat. Vă salut și vă respect!

Hai România!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie