ADINA NĂSTASE, FONDATOR DIDI COLLECTION- DESPRE ARTA DE A OFERI UN ZÂMBET!

 

 Corespondență-Gazeta de Spania!

Astăzi vorbim despre Adina Năstase, o româncă originară de pe plaiuri sibiene, care, la fel ca mulți alții, a plecat spre alte meleaguri, cu o geantă de haine și multe vise. Astăzi, după 14 ani în Spania, Adina se declară o femeie fericită!

 

Adina este o tânără originară din Agnita, care locuiește în Zaragoza și care își dezvoltă încet dar sigur pasiunea. În urmă cu aproximativ trei ani a pus bazele Didi Collection în Madrid iar de curând s-a mutat în capitala aragoneză. Mutarea nu a făcut-o să renunțe la idee, ci, din contră, lucrează la dezvoltarea visului ei. Vă invităm să îi citiți povestea…

GAZETA DE SPANIA: Bună Adina, îți mulțumesc pentru că ai acceptat să ne acorzi acest interviu! Te rog să începem prin a povesti cititorilor cine este persoana Adina Năstase?

ADINA NĂSTASE: Bună Cătălin! Încântată și entuziasmată. Mulțumesc din suflet pentru această șansă de a împărtăși pasiunea mea. Adina Năstase e o persoană visătoare născută în Agnita, un mic oraș din județul Sibiu, fiica lui Adrian și a Adrianei, muncitori și harnici nevoie mare.

GAZETA DE SPANIA: Care este povestea venirii tale în Spania?

ADINA NĂSTASE: Am venit cu părinții prietenei mele din copilărie, Cristina care lucrau in Teruel. Asta a fost la vârsta de 22 de ani. Visam să văd lumea și mi s-a prezentat ocazia așa că nu am ezitat. Am venit cu o geantă, ceva bani de la ai mei, bunici, o mătușă și cu multe vise de împlinit.

GAZETA DE SPANIA: Cum ai inceput Didi Collection?! Care a fost drumul de la idee la realitate?

ADINA NĂSTASE: Am început cu un curs de confecționat brățări cu pietricele în Ejea de los Caballeros șí mai apoi în Zaragoza, unde lucram ca telefonistă și vindeam colegilor brățări și cercei făcuți din lut polimeric.

GAZETA DE SPANIA: Cum vezi dezvoltarea acestui proiect?

ADINA NĂSTASE: În Madrid, încurajată de prietenul meu, am inceput creând o pagină web, publicând frecvent pe rețele sociale, așa ne-am făcut un locușor în lumea virtuală. Cu o investiție foarte mică, văzând tutoriale de pictură am început să pictez teniși și pantofi pentru nuntă. Apoi am evoluat tot mai mult pentru că vroiam să ofer tot ce aveau nevoie miresele.

GAZETA DE SPANIA: Faptul că ești româncă a influențat cu ceva?  Ai avut de a face cu povești sau naționalitatea nu a contat?

ADINA NĂSTASE: Chiar deloc, am avut mult noroc și am întâlnit numai oameni minunați dispuși să mă ajute. De exemplu Smaranda și Valentina, două surori foarte muncitoare cu care am colaborat în multe proiecte și acum suntem bune prietene.

GAZETA DE SPANIA: De unde pasiunea pentru handmade?

ADINA NĂSTASE: De mică eram curioasă de cum se făceau lucrurile și cred că am moștenit de la mama creativitatea și optimismul de a merge mereu înainte. Învăț mereu și mă inspir din natură și încerc să aplic totul în proiectele mele. La mine poți găsi de la îmbrăcăminte și încălțăminte pictate până la buchete de mireasă și accesorii de păr pentru mirese și invitate.

GAZETA DE SPANIA: Cum te-ai integrat în Spania?

ADINA NĂSTASE: A fost tare ușor. Știam puțin limba de la telenovele traduse în România și sunt destul de sociabilă așa că nu m-a costat prea mult adaptarea aici mai ales că ador obiceiurile și mâncarea de aici.

GAZETA DE SPANIA: Un cuvânt de încheiere!

ADINA NĂSTASE: Multumesc tuturor celor care au crezut în mine și chiar celor care nu au făcut-o pentru că mi-au dat impuls să-mi depășesc limitele. Am învățat că  prin multă muncă, răbdare și voința toate se fac. Îți mulțumesc și ție pentru că m-ai lăsat să mă deschid în acest spațiu creat pentru noi, românii plecați în lume.

 

 

Distribuie