Ioan Bogdan Codreanu: „Pentru mine ,,Unirea cea mare” înseamnă dragostea de neam și țară, apărarea gliei străbune prin jertfă, prin credință, vitejie, demnitate și responsabilitate individuală”!

Duminică 19 august, începând cu ora 13:30, pe Stadionul ACS Bucovina Pojorîta, va avea loc Festivalul „Comori de suflet românesc”, dedicat Centenarului Marii Uniri!

 

Artiști foarte valoroși ai României, sunt invitați în Comuna Pojorîta, pentru a sărbatori împreună cu bucovinenii acestui loc istoric  și binecuvântat, Centenarul Marii Uniri!

Primarul Comunei Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu, simte să marcheze acest an, care are o însemnătate istorică foarte importantă și valoroasă pentru sufletele românilor!

Pentru mine ,,Unirea cea mare” înseamnă dragostea de neam și țară, apărarea gliei străbune prin jertfă, prin credință, vitejie, demnitate și responsabilitate individuală.

Îmi doresc ca toți cetățenii să simtă și să trăiască la maxim acest an unic din viața noastră. În acest sens vom organiza un eveniment dedicat Anului Centenar care va cuprinde mai multe activități legate de tradițiile și obiceiurile din Bucovina unde vom avea invitați de seamă din lumea interpreților de muzică populară din toate zonele țării, ansamblurile de dansuri populare din comunitatea noastră și nu numai. Elevii Școlii Gimnaziale Pojorîta vor avea un program dedicat Anului Centenar și nu în ultimul rând îi vom sărbători pe cei doi veterani de război, Hojda Petru și Aniță Vasile din comuna Pojorîta,  care au luptat pentru apărarea țării și a neamului românesc. Alături de ei vor fi și elevii Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc care fac parte din comunitatea noastră!„-a declarat primarul Ioan Bogdan Codreanu pentru RomaniaVipPress!

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie