La o cafea cu Gabriela Panduru, una dintre cele mai de succes romance din America, Brand Ambassador la Alexandra Popescu York, la Couture Fashion Week New York, General manager/Art director la Billie Blunt Magazine

 

 

Sunt un om fericit care il are pe Dumnezeu in suflet! Ador sa vad oameni fericiti, este cea mai minunata senzatie, daca oamenii sunt fericiti, lumea va fi un loc mai bun, ador sa ma implic in a face oamenii fericiti si asta ma face si mai fericita!

 

 

 

Ana Magdin: Draga Gabriela, esti o romanca foarte ambitioasa, faci numai lucruri minunate in America, esti Brand Ambassador la Alexandra Popescu York  la Couture Fashion Week New York, General manager/Art director la Billie Blunt Magazine…, povesteste-ne, in continuare, ce alte lucruri de bine mai faci, in Statele lui Trump?:)

Gabriela: Totul a inceput  din iubirea pentru frumos, am ales sa fiu inconjurata de arta, de moda, sa arat  lucrurile frumoase ale vietii, lucruri care sa descreteasca frunti, sa dea sperante si sa faca oameni fericiti!

Fiind  fitness model  si concurent de fitness, am fost acceptata si apreciata foarte mult in lumea modei, unde, am fost mereu interesata nu numai de partea de modeling dar si de  partea de relatii cu publicul cat si de partea creativa  a unui eveniment, al unui photoshoot!

Am inceput sa lucrez ca director creativ pentru revista mea online, din 2013, Gabriela Love World, sa fiu invitata la evenimente exclusive si sa le public !

Am  colaborat cu mai multe reviste independente, dar acum  lucrez permanent cu revista BB Magazine, o revista foarte apreciata, unde am placerea sa fiu manager general, sa creez concepte pentru editoriale cat si pentru coperta. 

In acest an, la cererea  oamenilor care ne sustin, GLW Magazine se gaseste si in forma tiparita si este proiectul meu personal de suflet!

In ultimii 5 ani,  am placerea sa  lucrez cu creatoarea de moda, artist plastic de origine romana, Alexandra Popescu-York, ca si coordonator de moda si, ambasador al brandului, o experienta deosebita langa un om de un talent inegalabil!

In ultimii 10 ani, am avut placerea sa fiu model, atat in fitness cat si in moda, sa fiu publicata in foarte multe reviste, sa fiu pe coperta unora, sa apar in interviuri la diferite televiziuni  si publicatii de prestigiu, sa  castig 12 trofee la concursurile de fitness din SUA, sa  fiu model la Saptamana Modei de la New York  ai  sa fiu ambasador de brand!

Ana Magdin: Cand ai plecat in America si de ce?

Gabriela Fit: Am plecat in America in urma cu un deceniu, cu dorinta de a activa in domeniul modei la New York, m-am atasat de acest oras minunat si am hotarat sa devina acasa pentru mine!

M-am simtit acasa din prima secunda, m-am obisnuit destul de repede, am fost deschisa sa inteleg, sa invat, sa ascult, sa inteleg ca ca  solutia succesului este multa munca, perseverenta si dedicatie si, sa ma integrez 100% in aceasta tara in care am ales sa traiesc.

Ana Magdin: Care este povestea vietii tale de pana acum? Ce ai lucrat pentru prima oara in viata asta si cum a fost evolutia ta profesionala?

Gabriela: Despre mine pot spune ca sunt o persoana foarte prietenoasa care iubeste oamenii, ii ador  sa lucrez cu ei, am avut placerea sa lucrez ca profesor de informatica pentru 5 ani in Arad, a fost o experienta deosebita, m-am atasat mult de acesti copii minunati, cu multi dintre ei mai tin legatura si in ziua de astazi. In calitate de profesor am avut placerea sa  si calatoresc la olimpiade nationale de informatica, sa organizez concursuri internationale, sa vizitam locuri pitoresti minunate si sa daruiesc si sa educ acesti copii!

Am fost angajata si la Parlamentul Romaniei, fiind secretara unui senator de Arad, a fost o perioada interesanta, am avut placerea sa cunosc multi oameni politici, sa lucrez si cu distinsul actor/politician  Sergiu Nicolaescu! Dar, mi-am dat seama ca politica nu este calea pe care vreau sa o urmez in viata si am hotarat sa imi urmez pasiunea mea cu moda la cel mai inalt nivel, la New York!

Sunt un om care adora oamenii talentati, care nu trebuie sa fie in centrul atentiei intotdeauna, am inceput sa lucrez cu mai multi designeri  de-a lungul timpului atat ca model cat si ca PR!

Am placerea sa lucrez  exclusiv cu designera Alexandra Popescu-York, ca coordonator de moda, unde, am avut niste experiente extraordinare, 12 sezoane consecutive la Saptamana Modei la New York , Couture Fashion Week , prezentari  exclusive si sa fiu si Ambasador al Brandului  Alexandra Popescu -York Couture !

Ana Magdin: Faci mult sport, care este alimentatia ta si care sunt cele mai eficiente exercitii pentru remodelarea corporala?

Gabriela: Sportul pentru mine este este ca o identitate, sportul m-a invatat disciplina si responsabilitate, m-a invatat sa castig, m-a invatat sa pierd,  imi da multa energie si putere atat fizica dar si mentala!

In perioadele in care concurez la competitiile de fitness, ma antrenez 5 zile pe saptamana, dar, in general, recomand cel putin 3 zile de sport saptamanal.

Ca  alimentatie, pot scrie o carte despre aceasta, dar, in cateva cuvinte pot spune ca adopt o dieta bogata in proteine  cu mai putin carbohidrati, recomand 4-5 mese mici,  zilnice si 2 l de apa daca este posibil!

Ana Magdin: Cum este viata ta in America?

Gabriela: Viata in America, in special in New York, este o viata mai mult sau mai putin agitata, totul se intampla pe viteza, rapid, mereu alergi undeva, mereu trafic, mereu cu ochii pe ceas, trebuie sa fii un om forte organizat ca sa reusesti sa fii un om de succes!

Ce ador la acest oras este partea de cultura, in fiecare zi sunt multe evenimente extraordinare, multe modalitati de a-ti petrece timpul placut!

Ana Magdin: Iti place sa vezi oamenii fericiti, tu esti o femeie fericita, draga Gabriela?

Gabriela: Ador sa vad oameni fericiti, este cea mai minunata senzatie, daca oamenii sunt fericiti, lumea va fi un loc mai bun, ador sa ma implic in a face oamenii fericiti si asta ma face si mai fericita!

Sunt un om fericit, care il are pe Dumnezeu in suflet! Dar, sunt si un om recunoscator, un om empatic care se implica in multe proiecte umanitare care ajuta comunitatea in diferite proiecte, ca si om caritabil cat si om care lucreaza direct cu oamenii fara adaposturi sau cu diferite cauze pe care le sustin cu drag din toata inima!

Ana Magdin: Ce iubesti cel mai mult pe lumea aceasta si ce detesti?

Gabriela: Iubesc  tot ceea ce inseamna familie, iubesc animalele, iubesc bunatatea oamenilor, iubesc sa  ajut oamenii, sa fie mai fericiti , iubesc sa cunosc oameni deosebiti care ma inspira, iubesc sa fiu impresionata!

Sunt un om care iubeste si care stie ca, cheia fericirii si a unei Lumi mai bune, este sa iubim si  sa daruim .

Pot detesta oamenii care ranesc alti oameni, pot detesta invidia,  pot detesta oameni manipulativi dar am ales sa nu tin sentimente negative in mintea si in sufletul meu, ma indepartez de ele rapid si de oamenii care le emit!

Peace and love is my message!

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Gabriela: Pentru romanii mei dragi, o natiune de oameni frumosi si educati, le urez sa fie fericiti, sa isi indeplineasca visele, sa   reprezinte natia lor In lumea  mare cat mai frumos si  sa aratam lumii ce oameni minunati sunt romanii!

Ana Morosanu Magdin

 

Distribuie