Flavius Biea, campionul mondial la box, invitat la RomâniaVipPress, vorbim despre demnitate, onoare, patriotism, și, lupta de a fi campion în România!

La un ceai cu campionul mondial la box, Flavius Biea,

 

„Nu știu dacă sunt foarte mândru de clasa politică din România, dar, mândru că sunt Român, și, voi fi tot timpul, sunt un patriot convins, chiar dacă aveam șansa de a rămâne în Canada, Anglia, Germania, m-am întors în România pentru a face lucruri frumoase. Sunt sigur că se pot face lucruri frumoase și în Romania. Sper să se remedieze lucrurile și noi să dăm drumul la treabă!”

 

 

 

 

Ana Magdin: Flavius Biea, la ce vârstă ți-ai dorit să faci box?

Flavius Biea: Nu știu dacă mi-am dorit să mă apuc de box , tatăl meu mi-a îndrumat viitorul în anul 1997, când, m-a dus pentru prima oară în sala de box . Atunci a început totul…!

 

Ana Magdin: Cine te-a inspirat, și, cine te-a sprijinit ca să devii cel de azi?

Flavius Biea: Sprijinul l-am primit din partea familiei, din partea părinților mei , care, de la început au văzut într-un băiat foarte trimid, un viitor campion. Părinți mei m-au susținut de la început…!

 

 

Ana Magdin: Care a fost primul tău meci și ce amintiri ai de atunci?

Flavius Biea: Primul meci a fost în  anul 1997, dupa 3 luni de box , eram un copil căruia îi veneau mănușile de box până la coate.

Am avut ambiție și dorința de a câștiga, țin  minte și acum, că, până în anul 2002, nu pierdusem cu nici un copil de vârsta mea vreun meci!

 

Ana Magdin: De curând, ai încheiat un meci cu o victorie, duelul din cadrul Galei Dynamite Fighting Show, cu bulgarul Teodor Nikolov, cum a fost…?

Flavius Biea: A fost un meci de palmare , un meci de revenire după tot dezastrul produs la nivel mondial de covid 19 .

A venit acest meci ca o mănușă pentru a întra din nou în formă. Noi, sportivii. când avem un obiectiv,  suntem mult mai dedicați antrenamentelor și mult mai focusați pe ceea ce facem!

 

 

Ana Magdin: Gala de box profesionist „Boxing Fight Championship”, care trebuia să se desfăşoare pe data de 28 martie la Sala „Constantin Jude” din Timişoara, a fost reprogramată din cauza pandemiei, ce s-a întâmplat între timp cu acest eveniment?

Flavius Biea: Gala de box Boxing Fight Championship, a fost reprogramă,  nu știm încă o dată exactă, pentru că nu știm ce probleme va mai aduce acest virus, dar, de îndată ce autoritățile ne vor da voie, vom relua pregătirea evenimentului în care îmi voi pune centura în joc.

 

Ana Magdin: Cum a fost pentru tine perioada de izolare, și, cum este starea aceasta de pandemie, cât de mult te afectează…?

 

Flavius Biea: Ca pe orice persoană din această lume, acest virus ne-a afectat pe toți, mai mult sau mai puțin, dar, sportul, momentan, e la pământ, cel puțin, în România, din păcate, foarte puține evenimente în toate sporturile și este foarte greu să îți faci un program și să te ții de el. Dar, ca un profesionist, trebuie să stau mereu pe poziție pentru ce va urma, și, în acestă pandemie, m-am antrenat în pădure și am găsit ceva bun în orice problemă.

 

 

Ana Magdin: Cum este viața ta personală, ești un român fericit?

Flavius Biea: Nu știu dacă sunt foarte mândru de clasa politică din România, dar, mândru că sunt Român, și, voi fi tot timpul, sunt un patriot convins, chiar dacă aveam șansa de a rămâne în Canada, Anglia, Germania, m-am întors în România pentru a face lucruri frumoase. Sunt sigur că se pot face lucruri frumoase și în Romania. Sper să se remedieze lucrurile și noi să dam drumul la treabă.

 

 

Ana Magdin: Ce înseamnă România pentru sufletul tău?

Flavius Biea: România înseamnă pentru mine, Demnitate, Onoare, Patriotism și luptători!

 

 

Ana Magdin: Ce evenimente ai anul acesta?

Flavius Biea:  Când autoritățile ne vor lăsa să organizăm evenimente, vom veni cu o nouă surpriză, cu o nouă centură, cu un nou eveniment.

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Flavius Biea: Trebuie să fim uniți, să nu ne vindem țara, noi, Românii, putem schimba viața copiilor  copiilor noștri, cu demnitate și onoare.

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie