Ioan Bogdan Codreanu, primarul care unește, nu dezbină!

Doi dintre  veteranii de război ai României, se află în Comuna Pojorâta, județul Suceava!

 

Pentru că sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, Ioan Bogdan Codreanu, primarul localității Pojorâta, i-a premiat, i-a făcut cetățeni de onoare și le-a oferit drapelul României, în semn de mare prețuire, iubire și respect, celor doi bucovineni,  veterani de război, Hojda Petru și Aniță Vasile,  care au luptat pentru apărarea țării și a neamului românesc. Acești doi eroi ai României, sunt permanent în atenția și în grija primarului din Pojorâta, fiind invitați, onorați și premiați cu ocazia fiecarui eveniment important din comună!

Ioan Bogdan Codreanu, primarul stațiunii Pojorâta din județul Suceava, în felul său unic, a reușit să organizeze unul dintre cele mai frumoase evenimente din România, prin care a cinstit și a marcat acest an istoric, în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire!

 

 Mirela Adomnicăi, Prefectul Sucevei, a fost prezentă pe scena din comuna Pojorâta, în semn de mare prețuire și respect pentru primarul Ioan Bogdan Codreanu dar și pentru locuitorii acestui loc binecuvântat!

Cristian Sologon, Subsecretar de Stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a fost încântat de primirea călduroasă dar și de faptul că Ioan Bogdan Codreanu, este primarul, românul si bucovineanul care unește oamenii…, nu îi dezbină! 

După terminarea protocoalelor de premiere, primarul Ioan Bogdan Codreanu, și-a lăsat invitații și gospodarii satului, să se bucure de un adevărat spectacol, în cinstea Marii Uniri, care, împlinește anul acesta, 100 de ani!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie