La mulți ani, mare artist, maestre, George Rotaru…, 67 de ani, cu multe povești în această viață!

Azi, marele nostru artist, George Rotaru, își sărbătorește a 67-a lună martie din viața sa!

 

George Rotaru, este iubit pe toată planeta, acolo unde sunt români! După 1989, a simțit că este momentul să plece în SUA, s-a stabilit la New York, unde, a devenit cetățean cu acte în regulă, un cetățean cu care America s-a mândrit și se mândrește, îi cred, au și de ce!!!

Este primul artist român, care, a cântat în luxoasele cazinouri din Las Vegas, de acolo, fiind solicitat prin toată America, și, prin toată lumea, unde, toți cei care îl iubesc, și l-au dorit la cele mai frumoase evenimente de suflet, iar George Rotaru, a călătorit mereu cu mare bucurie, pentru a-i face fericiți pe cei care și l-au dorit alături!

George Rotaru, este foarte iubit de românii de pretutindeni, este foarte iubit și de stăini, toate cântecele lui, sunt șlagăre…, și, chiar are unele dintre cele mai frumoase cântece din lume, pe care, nu mai cred că este cazul să le reamintim, o simplă căutare pe youtube…, și, George Rotaru, încântă toate inimile cu melodiile sale unice!

 

 

 

 

 

Anul trecut, RomâniaVipPress, i-a oferit Diploma de Excelență în Muzică dar și pentru întreaga activitate, plus, Trofeul RomâniaVipPress, în semn de mare prețuire pentru tot ceea ce înseamnă marele nostru artist, în acest Univers!

La mulți ani, prieten drag, George Rotaru, viață lungă și sănătoasă!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie