Din categoria români de succes la ei acasă și în lume!

George Rotaru, românul care iubește România, oriunde-ar pleca prin lume, el se întoarce tot acasă!

 

 

 

George Rotaru, unul dintre cei mai talentati artisti pe care ii are Romania, colinda pe aceasta planeta in lung si in lat, nu am auzit despre un alt artist care sa calatoreasca atat de mult. George Rotaru o face pentru a-i multumi pe romanii de pretutindeni, atat cat poate, nu refuza pe nimeni. Cantecele sale iti merg la suflet, fie ca este vorba de petreceri private sau de evenimente culturale internationale, George Rotaru nu lipseste de pe afise, pentru ca publicul vrea ca George sa le fie alaturi, in suflete, in inimi si in povestile lor de dupa cantari!

Nicolae Ceausescu, avea momente cand nu putea sa stea la masa cu cei dragi, daca George Rotaru nu era acolo ca sa ii cante!

Are foarte multi fani in toata lumea! De primavara si pana toamna, George Rotaru canta pe litoral, mai da o fuga in Las Vegas, se intoarce in Romania, mai onoreaza o invitatie in Spania, in Israel…, oriunde este invitat, nu spune, nu! Sunt oameni care merg la spectacole, doar de dragul lui, doar pentru a-i asculta frumosul repertoriu care hraneste suflete!

Iarna, la New York…, acolo ii este a doua casa…!

George este invitat ca de sfintele sarbatori de Craciun si de Anul Nou, sa le fie aproape romanilor din America, acolo nu se concep sarbatori fara marele nostru artist!

Isi traieste viata elegant, discret, iubeste oamenii de calitate iar in fata rautatilor si a nedreptatilor, tace, se uita, observa si isi vede de drum!

Acesta este in cateva cuvinte, marele nostru artist, maestrul George Rotaru!

Sa ne traiesti sanatos, prieten drag!

Ana Morosanu Magdin

 

Distribuie