Azi, de 8 Martie, artista Silvia Mitrache, vine ca invitat special, din Parma-Italia, la RomâniaVipPress!

La o cafea,  cu artista de muzică rock, Silvia Mitrache, stabilită în Italia, la Parma,

„Nu cred că mă mai voi întoarce în România definitiv, pentru că  nu voi reuși să mă adaptez la viața amară, needucată, plină de viclenie,  primejdii, lipsă de respect, nesiguranța zilei de mâine…, etc…!”

Ana Magdin: Ce mai face artista noastră, Silvia Mitrache?

Silvia Mitrache: Eu sunt bine, în general, pentru că am un caracter solar și foarte optimist.

Nu mă plâng niciodată și viața o trăiesc așa cum vine, cu bune și cu rele, dar faptul că m-am născut cu o foarte mare doză de veselie, cred că mă ajută să merg înainte, zi după zi, cu ajutorul Lui Dumnezeu, și pentru asta, mă rog tot timpul și îi mulțumesc cu toată dragostea mea.

 

Ana Magdin: S-a schimbat ceva în lumea ta muzicală după ce ai apărut la X Factor?

Silvia Mitrache: X Factor, nu are nevoie de nimeni și nimic nu este gratis, s-au mai bine zis,  de talentul tău ca artist, nu interesează pe nimeni de acolo. Acum, pregătesc un CD cu piese rock și blues, una dintre piese, am cântat-o deja într-o emisiune la TVR CRAIOVA, care poate fi ascultată pe youtube.

 

Ana Magdin: Silvia, unde cânți în această perioadă?

Silvia Mitrache: Activitatea mea artistică, se desfășoară mai mult în Italia, unde îmi merge minunat, cât să îmi schimbe viața în bine și să am mulțumire sufletească. Mă bucur enorm de un public extraordinar care mă iubește pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce reprezint ca artistă, adică, în weekend, vineri, sâmbătă și duminică, concertele mele sunt sold out. Deci, Dumnezeu mă iubește.

Ana Magdin: Ești în contact cu artiștii din România?

Silvia Mitrache: Eu nu prea am contact cu artiștii din România, pentru că fiecare este retras și toți au problemele lor, dar pot spune că, o artistă de mare valoare, Camelia  Florescu, este și o poetă desăvârșită, ea îmi va traduce piesele din italiană în română. Doamne ajută!

 

Ana Magdin: Ce vrei să le transmiți organizatorilor de spectacole din România, referindu-te, desigur, la tine ca artistă!

Silvia Mitrache: Eu le-aș transmite organizatorilor de spectacole din România, să își amintească de ARTISTA SILVIA MITRACHE,  cea care rupe România în două când apare la unele concerte de acolo și toți se ascund pentru că Silvia Mitrache a fost, este și va rămâne o voce unică și rară în România, dar nu a fost apreciată la adevărata  ei valoare.

Ana Magdin: Care este prima ta amintire de la prima ta cântare într-un spectacol mare?

Silvia Mitrache: Prima mea apariție într-un mare spectacol a fost pe stadionul Universității Craiova și multe alte mari scene românești, dar acolo pe stadion a fost o experiență fantastică, ceva de nedescris, 20.000 de spectatori!

 

Ana Magdin: Ce înseamnă pentru tine RomâniaVipPress și AmbasadorVipPress, publicațiile  mele online, care vă promovează pe voi, românii mei valoroși de pretutindeni?

Silvia Mitrache: Pentru mine, RomâniaVipPress, este singurul ziar mondial care s-a gândit și a pus la dispozitia publicului ca să-și cunoască direct de la tine, ARTIȘTII ȘI CULTURA ROMÂNEASCĂ, aceleași cuvinte de prețuire și respect, pentru noul tău proiect,   AmbasadorVipPress, care va fi la fel de bun-profesional, îți doresc succes și mult noroc!

Ana, nu există adjectiv care să poată exprima valoarea ta ca jurnalist, dar și în viața ta privată, ca persoană atât de umană, de care dai dovadă zi de zi, ești o profesionistă și o mega, mega, mega ființă în Univers, empatică, bună…,  de fapt, menirea ta, existența ta aici pe Pământ, este să dai totul pentru umanitate, tu nu poți să trăiești altfel, doar să fii bună, să faci bine și să ajuți, așa te vrea Dumnezeu. Și ai reușit extraordinar de bine, rezultatele tale uriașe în lume, truda ta, ambiția, profesionalismul de care dai dovadă,  este magna cum laude (apreciere superlativă).

Mulțumesc din suflet, Ana Moroșanu Magdin, pentru că exiști.

Ana Magdin:  Ce a schimbat în sufletul tău perioada pandemiei,  cum te-ai descurcat atunci când toată planeta trebuia să stea în casă?

Silvia Mitrache: Pandemia pe mine m-a schimbat la 360° , și sufletul meu este trist și înfricoșat, pentru că acest șoc va rămâne pe viață, pentru că pur și simplu, moartea a sute de mii de oameni, imaginile televizate, toată situația aceea groaznică, panica, despărțirea de cei mai dragi, au făcut să se prăbușească toate speranțele noastre de a supraviețui într-o lume neputincioasă, în fața unei greșeli umane!

 

Ana Magdin: Vrei să revii în România pentru totdeauna, sau simți să rămâi în Italia?

Silvia Mitrache: Nu cred că mă mai voi întoarce în România definitiv, pentru că  nu voi reuși să mă adaptez la viața amară, needucată, plină de viclenie,  primejdii, lipsă de respect, nesiguranța zilei de mâine…, etc…!

Voi reveni doar ocazional, și atâta tot. Mă mulțumesc doar cu atât.

Ana Magdin: Un gând pentru artiștii de pretutindeni!

Silvia Mitrache: Doresc tuturor Românilor de pretutindeni, să aibă grijă de ei, să lupte pentru idealurile lor,  empatie,  generozitate, ambiție, dragoste de Dumnezeu și de aproapele nostru, pentru că fără Dumnezeu, nimic nu este posibil. Amin!

Ana, să fii binecuvântată, mulțumesc din suflet pentru invitație, sunt onorată și fericită pentru că fac și eu parte din această lume minunată a ta, unde promovezi românii de valoare și le recunoști meritele muncii lor, oriunde s-ar afla ei pe planetă, doar tu ai grijă să le expui aici realizările, și mulțumesc lui Dumnezeu că fac parte și din lumea artistică.

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie