De vorba cu Maria Ghiorghiu!

De vorba cu Maria Ghiorghiu, femeia care are curajul sa spuna oamenilor ca primeste mesaje divine,

„Stiu că va este tare greu atât în ȚARĂ, dar mai ales printre straini, unde mâncati o pâine amară, frământată cu lacrimi, cu suferință si cu dorul celor dragi de acasa”!

 13902831_1139912336082960_1253076345825600305_n

Ana Magdin: Ce noutati mai ai, draga Maria Ghiorghiu?

Maria Ghiorghiu: Cu mare bucurie, va spun, dragii mei, că am o mare noutate:

CARTEA este deja la Editura, si o voi lansa in a doua jumătate a lunii septembrie, în BUCURESTI.

Fara ajutorul vostru, al cititorilor, fara prieteni adevărati ca voi, niciodata nu as fi putut publica aceasta Carte, cu titlul primit de la Dumnezeu: „ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT”!

Vă multumesc din suflet pentru acest lucru minunat, si vă voi dărui din suflet tuturor donatorilor Cartea –„ADEVARUL DUHULUI SFÂNT”.

 Ana Magdin: Ce evenimente majore ai vazut pentru Romania?

Maria Ghiorghiu: Din nefericire, si în România vor avea loc ATENTATE teroriste, in care vor muri oameni nevinovati, sau vor fi torturati până la moarte. As spune aici despe Cluj Napoca, apoi Bucuresti, si nu numai. La DEVESELU, rusii vor ataca bazele americane, iar DEVESELU va rămâne doar o amintire dureroasa si trista. DEVESELU asa cum mi s-a arătat de Sus, arăta ca un vulcan in plin clocot.

81

Ana Magdin:  Cu cat timp inainte ai vazut atentatul de la Nisa si tentativa de lovitura de stat din Turcia?

Maria Ghiorghiu: Am auzit ceea ce urma să se întample la NISA, incă din 29 Martie 2016, când un glas spunea asa:

”DUMNEZEU  TATĂL graieste :

”Vai de Nisa !

Vai de Nisa celui scelerat!”

Și, din păcate, chiar un om nebun, un om scelerat a omorât atâția alti oameni nevinovati, intrând cu tirul peste ei. Cumplit si extrem de dureros.

Ceea ce s-a întâmplat în Turcia, eu am vazut înca din 6 noiembrie 2015, respectiv 12 noiembrie 2015,când un glas spunea: „Turcia !  Previziuni  sumbre pentru Turcia !

„Turcia cu nesaţ ! Şi vedea ce se întâmplă !”

Iar o femeie se ruga la DUMNEZEU, ca s-o ajute si s-o apere de tot ce este rau.

TURCIA va pierde un oras mare. Nu stiu care oras, dar TURCIA nu va mai fi la fel.

Va avea loc o scindare a Turciei, asa cum spunea un glas, tot in 2015:

„TURCIA !

L-au pierdut prin scindarea  TURCIEI !”

Mari si grele incercari, îi asteapta pe turci. Poporul turc traieste sub teroare, din pricina Legilor impuse de actualul Presedinte.

 

De se va introduce pedeapsa cu moartea la turci, va fi un adevarat măcel, in fiecare zi si-n fiecare noapte, in care vor muri oameni de toate varstele, apărându-si cele mai elementare drepturi. Din aceasta cauza, DUMNEZEU le da si atât de multe cutremure devastatoare.

Niciun om din lumea-ntreaga, nu merita atâtea laude si slava, indiferent de scaunul pe care il ocupă.

 

Numai BUNUL  DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI, merita sa Le aducem, inima noastra, slavă si inchinare.

72-incendiu de argint-poza-1462450290

Ana Magdin: Se pare ca ai reusit sa strangi bani pentru cartea ta! Te rog sa povestesti cititorilor cum ai ales numele cartii?

Maria Ghiorghiu: Da! Multumesc din inimă si din suflet, tuturor celor care m-au ajutat ca sa pot scoate la Lumina, CARTEA  LUI DUMNEZEU.

Îi asigur încă odată, pe toti donatorii pentru CARTE, că vor primi GRATUIT CARTEA, care va fi lansata in Bucuresti, in a doua parte a lunii septembrie 2016.  Contul rămâne deschis, deoarece urmeaza sa scriu multe alte volume cu acelasi titlu: ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT.

Numele CĂRTII LUI DUMNEZEU, nu l-am ales eu ci DUHUL CEL PREA SFÂNT.

Am lansat o provocare pentru cititorii blogului DUMNEZEU EXISTA MARTURII, si i-am rugat sa ma ajute ca sa dau un nume CĂRTII.

Majoritatea si-au dat cu părerea, unele titluri chiar păreau acceptabile, dar nu eram hotărâta. Până într-o noapte când scriam pe BLOG, si ma tot framantam in sufletul meu, ce nume sa aleg pentru CARTE.

Tocmai când ma hotarasem sa-i dau un nume, dar nici pe departe cel care mi-a fost trimis de Sus, aud glas in dreapta mea, era un glas din CERUL SFÂNT, care mi-a spus asa:

”ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT !

Cartea se va numi: ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT !”

Ce puteam să mai spun? Am plâns de bucurie, si I-am promis LUI IISUS HRISTOS că asa se va numi CARTEA: ADEVARUL  DUHULUI SFANT.

Duhul-Sfant

Ana Magdin: Ai un mesaj pentru români?

Maria Ghiorghiu: Categoric DA !

Dragii mei, oriunde v-ati afla pe acest Pământ, să  nu uitati de locul unde v-ati nascut, sa nu uitati pe cei dragi inimii voastre, iar atunci când veti simti că nu mai puteti, că ati ajuns la capătul răbdarii, întoarceti-va ACASĂ, in ȚARA  DUHULUI SFÂNT, unde vă veti gasi pacea, linistea sufleteasca si pe cei dragi si scumpi sufletului vostru. CREDINȚA în BUNUL DUMNEZEU si-n MĂICUȚA  DOMNULUI , sa va fie clipă de clipă, Haina sufletului vostru.

Iubirea față de Aproapele, față de strainul necajit si amărât, să înfloresasca in inima voastra, precum infloresc florile Pământului Primavara.

Nu uitati ca, ÎNSUSI DUMNEZEU TATĂL mi-a  grait in iunie 2016 , asa:

 

”Să nu vă atingeți de români !

Să nu vă nedreptățiți, sau să vă atingeți de români, căci se cheamă Țara tuturor Făgăduințelor!”

”România, viitorul  al doilea Ierusalim!

Poporul român, este poporul ales, este poporul sfânt !”.

 

white dove flying on clear blue sky
white dove flying on clear blue sky

Ana Magdin: Cum primesti mesajele, Maria, ai anumite ore din zi sau din noapte?

Maria Ghiorghiu: Nu! Nu am anumite ore din zi sau din noapte, pentru a primi mesajele.

Ci pur si simplu, simt  în permanență o prezenta divină in dreapta mea.

Pot sa fiu la birou, pot sa fiu în bucatarie, pot sa ma odihnesc sau sa scriu pe BLOG, sau pur si simplu pot sa dorm, iar Mesajele pe care trebuie sa le primesc, vin de Sus, asa precum respiram aerul pe care nu-l vedem, dar fara el am muri.

Daca dorm, vine din Cerul Sfant o lumina alba stralucitoare sub forma de fulger, îmi strabate intreg trupul, ma trezeste ca la un soc electric, si astfel vad si aud cele nevazute si neauzite in mod firesc. Atunci cand eu închid ochii mei, eu nu vad întuneric, ci vad Lumina Lui Dumnezeu, văd Cerul Sfant cu toate Minunile Sale, nevazute de ochiul liber, văd obiectele din jurul meu, ca fiind sub forma de lumina.

De multe ori când mă rog, spun asa:

Doamne, mi-i dor de Tine! Vreau Acasa, dar stiu ca mai am multe de implinit pe Pământ.

Pentru mine cuvantul ACASA,inseamna Cerul Sfant,inseamna Biserica Lui Hristos! Apoi pe locul 2, este Casa mea de acasa, in care locuiesc modest ca orisice om.

din-inima-pt.Isus_

Ana Magdin: Cine crezi ca-ti trimite aceste mesaje pentru omenire si de ce?

Maria Ghiorghiu: Într-o noapte au venit la mine doi INGERI imbracati în Lumina albă. M-au luat din trup si m-au dus ca gandul, in Cerul Lui Dumnezeu.

Aici, am vazut o poarta de Lumina alba, precum o zăpadă pufoasa proaspat cazuta. Ingerii au ramas la poarta, si mi-au spus fara cuvinte ca sa intru.

Am intrat si imediat in stanga mea, vad un pat de lumina pe care statea intins IISUS HRISTOS.

Mântuitorul ma cheama la EL, si-mi spune fara cuvinte, in mintea mea imi graia asa:

Aseaza-te!

Ma asez la picioarele Sale, apoi El se ridica si scoate de la gâtul Său,  un șiret crosetat cu o cruciulita crosetată neagra, si mi-o pune la gâtul meu, zicându-mi:

”Sa nu-ti pierzi niciodata CREDINȚA!

Sa scrii tot ce vezi si tot ce ai s-auzi.

Întru Mâna Mea, cu Mâna Mea te voi pune in mijlocul lor.

Orice s-ar întampla, sa nu dai înapoi de la Înscrisurile tale, căci altfel, vei da foc CREDINTEI celei adevărate!”

Iar aceasta se întampla, pe la inceputul anilor 2000-2001 !

Scopul acestor MESAJE unele triste si dureroase, altele DIVINE, din SFANTA EVANGHELIE, au drept scop, întoarcerea oamenilor la CREDINȚĂ; la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, prin adeverirea lor, in timp.

În general oamenii vor DOVEZI palpabile, graitoare, de existenta a DUHULUI SFANT.

Si cum altfel, decât prin scrierea acestor MESAJE primite de Sus, si prin adeverirea lor în timp?

imagini-desktop-dealuri1

Ana Magdin:  Vezi si locul unde se vor intampla evenimentele neplacute?

Maria Ghiorghiu: Da! Vad si locul si imprejurarile unde se intampla aceste evenimente neplacute, dar nu cunosc TARA sau orasul respectiv.

Pentru că, ceea ce trebuie sa se întample, se va întampla deoarece asa s-a hotărât de Sus, ca sa ne fie noua spre indreptarea noastra.

Sunt si MEAJE clare, in care mi se spune orasul sau ȚARA unde ar urma sa aiba loc astfel de tragedii. Cum a fost cu FRANTA, Bruxelles, Turcia, SUA, ITALIA, SPANIA, JAPONIA, CHINA ,NORVEGIA, NIGERIA, RUSIA, etc.

images

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Maria Ghiorghiu: Dragi Români!

Vă iubesc cu inima si cu sufletul, si ma rog pentru fiecare dintre voi, si pentru cei de-acasa, si pentru cei plecati în afară.

 

Stiu că va este tare greu atât în ȚARĂ, dar mai ales printre straini, unde mâncati o pâine amară, frământată cu lacrimi, cu suferință si cu dorul celor dragi de acasa.

Dar chiar si-asa, sa nu va temeti si nici să vă rusinati, să spuneti tuturor că sunteti români!

Spuneti tuturor că ROMÂNIA va fi al Doilea IERUSALIM; spuneti tuturor că ROMÂNIA este deja GRADINA MAICII DOMNULUI, iar MÂNTUITORUL, va veni pe norii Cerului însotit de Sfintii Săi Îngeri, în România DUHULUI SFÂNT.

Aceasta este ROMÂNIA pe care ati lăsat-o acasă, si care vă asteapta cu bratele deschise, precum îsi astepta odinioara,Tatal din Sfanta Evanghelie, pe Fiul ratacitor.

 

Pilda fiului ratacitor :

” Si a zis: Un om avea doi fii. Si a zis cel mai tanar dintre ei tatalui sau: Tata, da-mi partea ce mi se cuvine din avere. Si el le-a impartit averea.

Si nu dupa multe zile, adunand toate, fiul cel mai tanar s-a dus intr-o tara departata si acolo si-a risipit averea, traind in desfranari. Si dupa ce a cheltuit totul, s-a facut foamete mare in tara aceea, si el a inceput sa duca lipsa. Si ducandu-se, s-a alipit el de unul din locuitorii acelei tari, si acesta l-a trimis la tarinile sale sa pazeasca porcii. Si dorea sa-si sature pantecele din roscovele pe care le mancau porcii, insa nimeni nu-i dadea. Dar, venindu-si in sine, a zis: Cati argati ai tatalui meu sunt indestulati de paine, iar eu pier aici de foame! Sculandu-ma, ma voi duce la tatal meu Si-i voi spune: Tata, am gresit la cer si inaintea ta; Nu mai sunt vrednic sa ma numesc fiul tau. Fa-ma ca pe unul din argatii tai.

Si, sculandu-se, a venit la tatal sau. Si inca departe fiind el, l-a vazut tatal sau Si i s-a facut mila si, alergand, a cazut pe grumazul lui si l-a sarutat. Si i-a zis fiul: Tata, am gresit la cer si inaintea ta si nu mai sunt vrednic sa ma numesc fiul tau. Si a zis tatal catre slugile sale: Aduceti degraba haina lui cea dintai si-l imbracati si dati inel in mana lui si incaltaminte in picioarele lui; si aduceti vitelul cel ingrasat si-l injunghiati si, mancand, sa ne veselim; Caci acest fiu al meu mort era si a inviat, pierdut era si s-a aflat. Si au inceput sa se veseleasca.

Iar fiul cel mare era la tarina. Si cand a venit si s-a apropiat de casa, a auzit cantece si jocuri. Si, chemand la sine pe una dintre slugi, a intrebat ce inseamna acestea. Iar ea i-a raspuns: Fratele tau a venit, si tatal tau a injunghiat vitelul cel ingrasat, pentru ca l-a primit sanatos. Si el s-a maniat si nu voia sa intre; dar tatal lui, iesind, il ruga. Insa el, raspunzand, a zis tatalui sau: Iata, atatia ani iti slujesc si niciodata n-am calcat porunca ta. Si mie niciodata nu mi-ai dat un ied, ca sa ma veselesc cu prietenii mei. Dar cand a venit acest fiu al tau, care ti-a mancat averea cu desfranatele, ai injunghiat pentru el vitelul cel ingrasat.

Tatal insa i-a zis: Fiule, tu totdeauna esti cu mine si toate ale mele ale tale sunt. Trebuia insa sa ne veselim si sa ne bucuram, caci fratele tau acesta mort era si a inviat, pierdut era si s-a aflat.”

Multumesc din inima dnei ANA MOROSANU MAGDIN, că a făcut posibil acest Interviu, in care am putut sa va transmit (sper eu), cele mai frumoase gânduri si Rugaciuni inaltate catre Dumnezeu si MAICA DOMNULUI.

Mai doresc sa va dezvalui dragilor, că prin d-na ANA MOROSANU MAGDIN, precum si prin Nelly Nastase  din New York, am reusit sa ajung la EDITURA pe care o veti cunoaste in curand, si le multumesc din suflet amândorora .

Cu dragoste si cu aleasa pretuire,Maria.

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România, unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill.

Contul pentru România:

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu, vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase, scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.

Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.

Distribuie