Cartea mea, „Români de succes, la ei acasă și în lume”, foarte bine primită la Toscana, unde, a avut loc, Gala Premiilor Antreprenoriat Cultură-Tradiție –ACT Italia – Prima Ediție, Europarlamentarul Maria Grapini, a oferit premii românilor care au reușit în domeniile lor de activitate!

Gala Premiilor Antreprenoriat Cultură-Tradiție –ACT Italia – Prima Ediție,

Europarlamentarul Maria Grapini, a oferit premii românilor care au reușit în domeniile lor de activitate!

 

 

Ca de obicei, ori de câte ori are ocazia, draga mea, prietenă, Europarlamentarul Maria Grapini, îmi face câte o surpriză, care, îmi bucură enorm sufletul.

De data aceasta, Maria Grapini, a fost la Toscana, pentru Gala Premiilor Antreprenoriat Cultură-Tradiție –ACT Italia – Prima Ediție, unde, a dus și cartea mea, „Români de succes, la ei acasă și în lume,” a oferit Diplome și Premii, românilor valoroși, unora, pentru tradiții populare, altora, care duc mai departe tradiții ale parfumurilor, fotografiei, picturii, managementul diferitelor afaceri de succes, acolo, unde ei au decis să își trăiască viața!

Tot în cadrul acestui eveniment de mare suflet, Maria Grapini, le-a oferit românilor, cartea sa, „Viața este ca un joc de șah”, o carte cu un mare sprijin moral, dar, și o bună lecție de viață!

RomâniaVipPress, ziarul care a devenit viața mea, este casa în care toți românii valoroși de pretutindeni, își găsesc un loc pentru ca povestea lor de succes din această viață, să fie cunoscută de cât mai mulți români, astfel încât, ei să devină bune exemple pentru generațiile viitoare, acesta este scopul ziarului meu și a muncii mele, promovarea binelui, a iubirii de neam și de oameni, care, să își dea mâna peste mări și oceane, indiferent în ce colț de lume se află, să nu uite, că inima lor, bate românește!

Pentru că Europarlamentarul Maria Grapini iubește și apreciază munca mea, dorește să finanțeze următoarea mea carte, cu Români de succes, la ei acasă și în lume!

 

Maria Grapini, este cunoscută în străinătate, ca o mare patrioată și iubitoare de neam, de aceea, a fost rugată de preotul bisericii din Toscana, să le vorbească după slujbă, românilor, să le transmită iubirea de acasă…, iar ei, au ascultat-o și au aplaudat-o cu lacrimi în ochi și mare dor de România!  Toți au îmbrățișat-o și i-au mulțumit, pentru că nu îi uită, și, pentru că își face timp să îi viziteze!

Te felicit, Maria Grapini, pentru toate luptele tale, și, pentru că, vrei mereu să aduci câte un strop de fericire românilor plecați prin lume!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie