Juniorul Mario Petrea, cel mai bun fotbalist din țară, este deja pe lista multor cluburi mari din Europa, invitat la RomâniaVipPress!

La un suc, cu micuțul Mario Petrea, care, după familie, iubește cel mai mult fotbalul și călătoriile,

„Pentru mine, este foarte important că tatăl meu a fost fotbalist, deoarece, m-a învățat fotbalul de la zero, și, voi asculta în continuare de el, pentru că, știu că îmi vrea binele și are multă experiență!”

 

 

 

Mario Petrea, este fiul fostului fotbalist, Valentin Petrea, școlit la marile cluburi din Europa, licențiat în Psihologia Sportivă, absolvent a două facultăți, are Doctoratul în Sport, a activat mulți ani în Liga Profesionistă germană, a revenit în România și a înființat Academia de Fotbal, „FC Mario Steaua”, unde, antrenează copii, care, cu siguranță, vor fi buni fotbaliști acasă și în lume! 

Mario Petrea, este pe lista multor cluburi mari din Europa, Mario, este un copil deosebit și un bun fotbalist, apreciat de elitele fotbalului, pentru că, este rapid, tehnic și inteligent, cum era și tatăl lui pe teren, spun specialiștii!

 

 

 

Ana Magdin: Dragă Mario, ce înseamnă fotbalul pentru suflețelul tău?

Mario Petrea: Fotbalul este viața mea și este lucrul care îmi place cel mai mult!

Ana Magdin: La ce vârstă ți-ai dorit să joci fotbal?

Mario Petrea: Când eram foarte mic, mi-a plăcut foarte mult fotbalul, dar, apoi, mi-au plăcut și alte lucruri, iar la vârsta de 7 ani, am redescoperit pasiunea pentru fotbal!

 

 

Ana Magdin: Cât de important este pentru tine, că tatăl tău, a fost fotbalist, iar acum, antrenorul tău?

Mario Petrea: Pentru mine, este foarte important că tatăl meu a fost fotbalist, deoarece, m-a învățat fotbalul de la zero, și, voi asculta în continuare de el, pentru că, știu că îmi vrea binele și are multă experiență!

Ana Magdin: Peste ani, la ce echipă ți-ai dori să joci?

Mario Petrea: În viitor, mi-aș dori să joc la Bayern Munchen, Real Madrid, Juventus Torino și alte echipe mari!

 

 

Ana Magdin: Cum este la școală, cum îți împarți timpul, astfel încât, să poți să înveți, dar, să și mergi la antrenamente?

Mario Petrea: Deși iubesc cel mai mult fotbalul, știu că și școala este foarte importantă pentru viitor, așa că, îmi împart timpul făcând teme și mergând la antrenamente!

 

Ana Magdin: Mario, ce iubești tu cel mai mult pe lumea aceasta?

Mario Petrea: În afară de familie, iubesc cel mai mult fotbalul!

 

 

Ana Magdin: Ce îți place să faci în timpul liber?

Mario Petrea: Am foarte puțin timp liber din cauza temelor și antrenamentelor, dar, în timpul liber mă mai uit la meciuri și mă odihnesc!

Ana Magdin: Mai ai vreo altă pasiune în afară de fotbal?

Mario Petrea: În afară de fotbal, îmi place foarte mult să vizitez orașe, dar, în același timp, îmi plac geografia și cultura locurilor în care merg!

 

Ana Magdin: Ce te face pe tine fericit?

Mario Petrea: Pe mine mă face cel mai fericit să joc fotbal, să bag goluri, și, să câștig!

 

Ana Magdin: Un gând pentru copiii români de pretutindeni!

Mario Petrea: Un gând pentru copiii români, este să lase jocurile pe calculator, deoarece nu îi ajută cu nimic, să mănânce sănătos și să facă mult sport!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

Distribuie