Primarul care a primit Placheta RomâniaVipPress, pentru Excelență în Guvernare Locală, a inaugurat încă o școală de nivel internațional!

Azi, este ziua de naștere a bucovineanului care și-a transformat locul natal într-o mică Elveție, să îi spunem, La mulți ani, Dlui Primar Ioan Bogdan Codreanu, din Bucovina, Localitatea Pojorâta, multă sănătate, putere de muncă și, să câștige un nou mandat!

Cu câteva zile înainte de comemorarea marelui nostru poet, Mihai Eminescu, dar, și cu câteva zile înainte de ziua de naștere a Domniei Sale, Ing. Ioan Bogdan Codreanu, Primarul Comunei Pojorâta, din Bucovina, a inaugurat încă o școală în satul natal, arătându-ne și spunându-ne de Ziua Culturii Naționale, cât de importantă este educația copiilor, pentru că ei, sunt viitorul acestei țări!

Așadar…, iată, locuitori ai unei comune, binecuvântați cu un primar care gospodărește satul natal cu credință, cu iubire de Dumnezeu dar și cu respect pentru moșii și strămoșii acestui neam, pe al căror sânge vărsat încă mai călcăm și încă ne mai închinăm…!

Felicitări, și să fim fericiți când încă mai avem români valoroși în această țară, să le fim alături, să le evidențiem munca, să îi încurajăm și să ne bucurăm că îi avem!

Felicitări întregii echipe de lângă Dl Primar Ioan Bogdan Codreanu și, felicitări locuitorilor pentru că au știut ce să voteze!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie