Claudia Dumitru, una dintre cele mai frumoase și talentate fetițe din lume, invitată la RomâniaVipPress!

La un ceai, cu Claudia Dumitru, una dintre tinerele noastre artiste cu care ne mândrim în lume,

„Nu există limite atunci când muncești suficient de tare pentru visul tău și când îți dorești din tot sufletul. Așa că, dragi români de pretutindeni, îndrăzniți să visați! Orice este posibil!

Cu acest prilej, vă urez un călduros “Paște fericit!” alături de cei dragi și vă doresc tot binele din lume, multă sănătate și putere să treceți peste greutățile vieții!

Țin să mulțumesc RomâniaVipPress pentru invitația de a îmi expune gândurile în cadrul acestei Ediții de Paște!”

 

 

 

 

Ana Magdin: Draga mea, Claudia, de curând ai lansat o nouă melodie, care este povestea ei?

 

Claudia Dumitru: Da, sunt foarte bucuroasă că am reușit să duc până la capăt noul meu proiect intitulat: Klaudia – „More Than Me”. Totul a început în carantină. Dat fiind faptul că eram cu toții “blocați” în casă, a trebuit să îmi găsesc o ocupație. Așa că, așezându-mă la pian, am început să cânt acorduri la întâmplare și să fredonez melodii inventate. În felul acesta, mi-am dat seama că aș putea chiar să compun o piesă. Am început să îmi notez mai multe combinații de acorduri și note, pentru care am scris, ulterior, și versuri. Bineînteles că povestea cântecului este inspirată din viața mea cotidiană. Toți am avut o iubire neîmpărtășită care a lăsat o urmă în destinul fiecăruia. Eu am reușit să transform acest lucru într-un single care să aducă un nou vibe muzical. Single-ul meu „More Than Me” reprezintă prima mea amprentă muzicală având textul cât și linia melodică, compuse de mine.

 

Ana Magdin: Cât de greu este să te promovezi în aceste vremuri?

 

Claudia Dumitru: În ziua de astăzi, promovarea este foarte dificilă și am simțit acest lucru pe pielea mea, acum că prima mea piesă, compusă de mine, a fost lansată. De fapt, cred că aceasta este chiar una din “cheile succesului”, ca să spun așa.

Spun acest lucru deoarece, fiind un artist la început de drum, încă nu am o echipă. Singurii care m-au ajutat au fost și sunt părinții mei.

Totuși vreau să-i mulțumesc domnului Marius China, de la Sprint Music, care a acceptat să scoată single-ul meu sub emblema label-ului Sprint. De asemenea, am primit multe reacții pozitive de la numeroși oameni de muzică și, mai ales, străini. Astfel, zilele acestea , single-ul meu este difuzat pe un post de radio francez, Radiotopcharts-AMPROD.

Dar, nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, doamna Ana Moroșanu Magdin, pentru faptul că mereu m-ați susținut, făcându-mă cunoscută și printre cititorii revistei RomâniaVipPress și nu numai.

 

 

 

Ana Magdin: Unde ai cerut sprijin și ți s-a spus, nu, și, unde ai cerut sprijin, și, ți s-a spus, da?

 

Claudia Dumitru: Așa cum am precizat, de-a lungul timpului, am fost sprijinită și încurajată de diverși oameni importanti din muzică, cărora țin să le mulțumesc pe această cale. Odată cu lansarea piesei “More Than Me”, am primit atât răspunsuri pozitive, cât și negative. Dar, per ansamblu, am fost susținuta cu un sfat sau cu o informație care s-au dovedit a fi folositoare. Fiind și autodidactă si folosind aceste informații, am reușit să-mi promovez piesa pe mai multe platforme muzicale precum: Spotify, TikTok, iTunes, Instagram Music.

 

Ana Magdin: Pe lângă muzică, ce alte pasiuni mai ai, Claudia?

 

        Claudia Dumitru: Iubesc limbile străine și consider că sunt extrem de utilizate în prezent. La momentul actual, cunosc engleza, germana, dar și puțină turcă. Mi-ar plăcea să învăț limbi pe care încă nu le cunosc, precum rusa, dar, din păcate, momentan timpul nu îmi permite acest lucru. Însă știu că mereu dorințele mele devin realitate și aceasta e una dintre ele.

 

 

Ana Magdin: Cum este acum viața la Constanța?

 

Claudia Dumitru: La Constanța, totul decurge la fel ca peste tot. Sunt limitări și restricții, foarte multe activități nu se mai țin sau și-au restrâns considerabil nivelul la care erau organizate în trecut. Nu cred că mai are rost să menționez purtarea măștii… A devenit un accesoriu nelipsit oriunde ne-am afla. Speranța încă există, totuși! Sperăm că lucrurile vor reveni la normal cât de curând și vom trece sănătoși peste această încercare!

 

Ana Magdin: Ce înseamnă pentru tine, România?

 

Claudia Dumitru: România înseamnă multe pentru mine. În primul rând este acasă, este locul unde m-am nascut, am crescut și m-am format. Consider că, poate, nu este prețuită suficient. Din punctul de vedere al industriei muzicale, există multe posibilități de exploatare a tinerelor talente, dar, în același timp, și limitări. Avem o țară minunată cu oameni minunați dar, din păcate, trebuie să învățăm să o promovăm.

 

 

Ana Magdin: Ce planuri ai cu viața ta, din punct de vedere profesional?

 

Claudia Dumitru: Îmi doresc și simt că voi ajunge cunoscută în muzică. Asta este principalul meu plan: să fiu un artist cunoscut, cu piesele proprii, să colaborez cu diverse nume celebre. Momentan, pe asta încerc să îmi concentrez atenția.

Pe lângă muzică, mă pregătesc să devin și medic, astfel, învăț și pentru admiterea de anul viitor.

 

Ana Magdin: Ce simți în aceste vremuri, cum te descurci în pandemie, și, cum te-ai simțit în perioada de izolare…, cum îți petreceai timpul, ce făceai în casă?

 

 

Claudia Dumitru: De regulă, luam contact cu foarte multe persoane. Deci, pandemia a venit ca o lovitură puternică pentru mine. Eram obișnuită să am activitate constant. Odată cu această perioadă, am fost nevoită să renunț la multe lucruri pe care le făceam în trecut și îmi plăceau. Nu a fost ușor deloc, dar totuși am reușit să mă cunosc pe mine mult mai bine, să-mi descopăr niște abilități de care nu știam că le am. Astfel, pe lângă faptul că am căutat să îmi îmbunătățesc calitățile muzicale și să progresez, am avut timp să am grijă de mine.

Am învățat cum și ce să mănânc, făcând cursuri online de nutriție și, deși eram o fire sportivă de fel, am reușit să am și mai multă activitate fizică. Lucrurile acestea mi-au făcut stările negative să dispară, iar gândirea pozitivă să îmi aducă mai mulți prieteni.

 

Ana Magdin: Ce vrei să le transmiti artiștilor români?

 

Claudia Dumitru: Simt să le spun că îi admir incredibil de mult pentru ceea ce fac și pentru că au reușit, mulți dintre ei, să își lase amprenta în această industrie. Din punctul meu de vedere, asta este cel mai important – să ai ceva al tău, să te recunoască lumea. Sper să reușesc și eu să ajung ca ei.

 

 

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Claudia Dumitru: Nu există limite atunci când muncești suficient de tare pentru visul tău și când îți dorești din tot sufletul. Așa că, dragi români de pretutindeni, îndrăzniți să visați! Orice este posibil!

Cu acest prilej, vă urez un călduros “Paște fericit!” alături de cei dragi și vă doresc tot binele din lume, multă sănătate și putere să treceți peste greutățile vieții!

Țin să mulțumesc RomâniaVipPress pentru invitația de a îmi expune gândurile în cadrul acestei Ediții de Paște!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

Distribuie