Primarul Ioan Bogdan Codreanu, în proiectul, “O echipă. Un steag. Un ideal”!

 

Comuna Pojorâta, aleasă de Jandarmeria Română la realizarea documentarului “Pentru eroii care ne-au lăsat o țară”!

 

 

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, a ales comuna Pojorâta din județul Suceava, pentru o serie de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri!

În acest sens, i s-a cerut sprijinul primarului Ioan Bogdan Codreanu, pentru a le pune la dispoziție sala de conferințe din localitatea Pojorâta și pentru a le fi alături în tot acest demers!

Când vine vorba de România, de promovarea Bucovinei, de istoria acestui neam, ing Ioan Bogdan Codreanu, primarul localității Pojorâta, spune mereu „prezent” și le este alături cu tot sprijinul necesar celor care simt să facă lucruri frumoase pentru această țară iar când vine vorba de comuna Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, este trup și suflet acolo unde i se cere ajutorul!

Jandarmeria Română a inițiat proiectul “O echipă. Un steag. Un ideal”, în cadrul căruia o echipă de jandarmi montani va arbora drapelul tricolor pe masivele reprezentative din Munții Carpați! În acest sens, ieri, 27 noiembrie 2018, Echipa Națională Montană, a prezentat filmul “Pentru eroii care ne-au lăsat o țară”, iar azi, 28 noiembrie 2018, vor realiza ascensiunea și arborarea drapelului tricolor, pe Vârful Rarău, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu România!

„Felicit Jandarmeria Română pentru acest eveniment dedicat Marii Uniri și în memoria Moșilor și strămoșilor noștri care și-au dat viața pentru țară și neamul românesc! A fost o onoare pentru noi ca acest eveniment să se desfășoare la Pojorâta….în Bucovina binecuvântată de Bunul Dumnezeu ! O zi care va rămâne în istoria comunei POJORÎTA…. o zi mare pentru Bucovina….o zi mare pentru România!

Felicitări echipei coordonate de către domnul locotenent-colonel Bâlbâie Simon și nu în ultimul rând, felicit Inspectoratul Județean de Jandarmi ,,Bogdan Vodă” al județului Suceava, condusă de domnul inspector-șef, LT-COL. Mihai LUNGU!

Mulțumesc tuturor participanților și nu în ultimul rând doamnei subprefect SILVIA Boliacu, domnului vicepreședinte VIOREL SEREDENCIUC, domnului inspector-șef, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucovina al județului Suceava, COL. Costică GHIATA și tuturor cadrelor militare și elevilor de la Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare și Sfânt, Colegiului Național Dragoș Vodă, elevilor de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni , elevilor școlii Gimnaziale Pojorâta, cadrelor didactice, echipei mele din cadrul primăriei Pojorâta și tuturor celor care au pus suflet la acest proiect “O echipă. Un steag. Un ideal”!

LA MULȚI ANI, BUCOVINA! LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, ROMÂNI!

TRĂIASCĂ ROMÂNIA!”, declară pentru RomâniaVipPress, Domnul primar al comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu!

Felicitări, români adevărați!

Ana Moroșanu Magdin

 

Distribuie