O parte dintre colaboratori, invitați la RomâniaVipPress, să își spună gândurile de sfârșit de an!

O parte dintre colaboratorii ziarului meu, invitați să ne spună, cum a fost anul 2019 pentru domniile lor, cum își doresc să fie anul 2020, și, ce înseamnă RomâniaVipPress, pentru fiecare în parte…!

 

 

Ioan Bogdan Codreanu-Primar al Comunei Pojorâta, Județul Suceava!

 

Anul 2019 a fost un an bun pentru mine și pentru întreaga echipă, deoarece  am realizat împreună toate proiectele pe care mi le-am propus. Am fost permanent sprijinit, în faptă și nu în vorbă, de colegii din echipă, de consilierii Consiliului Local, reușind să trecem peste piedicile ivite cu voie sau fără de voie.

Majoritatea s-a convins că fără muncă, unitate și demnitate nimic nu se poate înfăptui, așa cum reiese din versurile:

,,Căci cea mai veche Taină și Lege de pe lume

E munca ce urzește, înalță și creează”

(V. Voiculescu, Imn muncii)

Anul 2020 aș dori să fie un an al unității, demnității și iubirii adevărate pentru noi toți. Fiecare  cetățean al României să-și pună mintea și brațul pentru dezvoltarea comunității din care s-a ridicat, pentru prosperitatea țării, a neamului românesc.

Avem datoria  de a da ce e bun și valoros societății, nu numai de a pretinde și de a primi.

Inimile noastre să fie pline de bucurie, nu de ură și răzbunare, de nădejde și încredere, să ducem mai departe credința-n Dumnezeu și ceea ce El ne-a dăruit.

Gândul meu se îndreaptă  cu multă recunoștință  spre dumneavoastră  doamnă Ana Moroșanu Magdin, pentru că în mod constant  ne-ați prezentat realizările pe care le-am obținut alături de membrii echipei cu care  am pornit la un drum greu, în anul 2008.

Noi toți am izbutit a da comunei Pojorâta o înfățișare  care să-l bucure pe călătorul ce pășește pe aceste meleaguri. Nu pot să nu reliefez colaborarea deosebită cu domnul viceprimar Vladimir Cîrloanță care este un exemplu de corectitudine, hărnicie și dăruire. Cetățenii comunei l-au văzut în fruntea tuturor acțiunilor benefice satului, oferind tinerei generații un model de ceea ce înseamnă implicarea corectă în viața comunității. Pe această cale țin să-i adresez sincere și cordiale mulțumiri.

Ne aflăm în anul în care satul românesc este sărbătorit iar dumneavoastră, prin profesia de jurnalist adevărat, ne-ați prezentat și promovat dezvoltarea  comunității din Pojorâta, sub toate aspectele.

Apreciem în mod deosebit prezentarea reală a celor înfăptuite, redate într-o formă aleasă, cinstind frumusețea și valoarea cuvântului, respectul față de cititor, dar mai ales față de profesia pe care bunul Dumnezeu v-a hărăzit-o.

Pentru mine  dar și pentru comunitatea noastră  sunteți un adevărat Om.

Bucuria Sfintelor Sărbători, ce se apropie și pe care toți le așteptăm, să reverse în familia dumneavoastră sănătate, liniște și binecuvântarea bunului Dumnezeu.

La mulți și fericiți ani!

Tuturor românilor  le doresc  să fie sănătoși , să-și trăiască viața în pace și liniște. Mai presus de tihna noastră  să stea datoria sfântă de-a ne apăra  pământul țării, neamul atât de încercat, dar și graiul neamului păzit cu strășnicie de strămoșii noștri.

La mulți și fericiți ani, dragi români!

Primarul comunei Pojorâta

Ioan-Bogdan Codreanu

 

 

Răzvan Cojanu-Boxeur

Bună Ana. Încă din primele rânduri, vreau să-ți spun, că de fiecare dată când vorbesc cu tine, este o onoare și o plăcere deosebită, având în vedere faptul că acorzi un deosebit interes carierei mele. Jos pălăria, în fața ta!

Anul 2019, a fost și încă este un an plin de schimbări atât în viața mea cât și în job-ul meu (boxul). După cum ți-am spus și în interviu, eu, împreună cu familia mea, ne-am mutat la Monaco. Am semnat un contract cu cei din Monaco pe o perioadă de 3 ani, și, sper să fie o mutare bună din partea mea. Am avut parte de o victorie anul acesta și totul merge super (aici mă refer la pregătire, condiții și la echipă, care, după părerea mea, sunt ceea ce îmi trebuie).

 

Pentru anul care vine, 2020, îmi doresc multe lucruri, probabil, ca orice om. În primul rând, cel mai arzător lucru, îmi doresc ca familia mea să fie sănătoasă și liniștită. Pe plan profesional, îmi doresc să fiu sănătos , cu putere de muncă și să am un an bun, plin de victorii, să atac neapărat o centură (de fapt, centura o să fie atacată mai prin primăvară, oricum, te țin la curent).

 

Pentru mine, RomâniaVipPress, este o publicație care dă șansa oamenilor să mă cunoască, și să vadă cu adevărat cine sunt, lucru pe care alte ziare au făcut-o de “mântuială”, sau, poate, chiar de loc. Așa că, în concluzie, jos pălăria în fața publicației tale și a ta. Îți mulțumesc din suflet pentru atenția acordată carierei mele. Nu sunt omul ahtiat după ziare, televiziuni sau alt tip de media, dar, atenția ta față de mine și de meseria mea, nu poate fi trecută cu vederea, și, întodeauna mi-a făcut plăcere să stau de “vorbă” cu tine. E meritul tău, Ana, și, chiar cred cu toată inima mea de român, că ești o persoană minunată. La mulți ani, ție, și întregii redacții! Și, de asemenea, vreau să vă urez sărbători fericite, tuturor celor de la RomâniaVipPress, precum și un An Nou cu sănătate, bucurii și mari realizări!

La mulți ani, tuturor românilor!

 

 

Corin Romanescu-Antreprenor

Antreprenoriatul a fost o pasiune pe care am descoperit-o pe parcursul copilăriei și a tinereții mele. Îmi aduc aminte, că, primul gând ca să încep o afacere, a fost încă din perioada școlii generale pe care o urmam la sfârșitul anilor `88. În fața căminului cultural din sat era o locație (restaurant=Bufet). Îmi doream să am si eu un astfel de restaurant. Dumnezeu, mi-a oferit ceva de 100 ori mai mare și mai mult decât mi-am dorit eu. Pentru mine, a fost o oportunitate să învăț despre antreprenoriat, despre afaceri, despre planuri și strategii de marketing și vânzări. Pentru mine, Centrul de Evenimente The President,  este ceva foarte frumos, am colegi deosebiți cu care am curajul să merg până în pânzele albe, dacă îmi permiteți să mă exprim așa…! Am văzut în viaţa mea şi oameni care au fost răi cu mine, care m-au minţit, care mi-au făcut rău, dar…, nu contează. Acum îmi doresc foarte mult să fac ceea ce știu cel mai bine. Vreau  să ajung acolo unde mi-am propus, să urc mai sus, tot mai sus. Am oameni minunaţi lângă mine, am prieteni de milioane, iubesc oamenii. Și, iată că, am ajuns la finalul anului 2019, cel mai bun an pentru mine și pentru familia mea, din punct de vedere al afacerilor de până acum. Așa cum fac de peste 20 ani, la final de an, revizuiesc tot anul, ca să văd cum a fost, cu bune și cu rele. Anul acesta, pot să spun că am fost inspirat să construiesc cel mai modern și mai deosebit Centru de Afaceri (Business Center The President ) situat în B-dul Dacia, Nr.169, Sector 2, București.

Doresc ca în anul 2020, să avem parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi, în final, 31536000 de secunde petrecute alături de familie.

Despre RomâniaVipPress, pot vorbi foarte mult ….! Acum, vreau să vorbesc despre un om adevărat, și anume, despre Ana Moroșanu Magdin!  Un om cu adevărat bogat, este cel care nu este niciodată singur, și știe că, orice s-ar întâmpla, cineva este întotdeauna acolo sus pentru a-l ajuta și a-l încuraja. Prietenii, sunt cele mai de preț persoane din viețile noastre, motiv pentru care ar trebui să ne exprimăm mai des recunoștința pentru faptul că ne fac viața mai frumoasă…, acelașii lucru îl pot spune și eu, despre Ana Moroșanu Magdin…, pentru că gesturile aparent mărunte, fără vreo ocazie anume, sunt cele mai valoroase pentru viața unui om, și îi mulțumesc pentru că îmi este alături, cu o prietenie sinceră și dezinteresată!

La mulți ani, sărbători binecuvântate, alături de familiile Dvs și de toți cei dragi!

 

Maria Grapini-Europarlamentar

Anul 2019, a fost unul special. Mi-am încheiat primul mandat de cinci ani în Parlamentul European cu multe realizări și cu cel mai mare premiu pe care poate să îl primească un europarlamentar. Am candidat pentru încă un mandat și am început de la 1 iulie o nouă perioadă de cinci ani. Doresc să le mulțumesc românilor pentru încrederea acordată. Am bucuria să fiu primul europarlamentar român care a organizat în Parlamentul European o Conferință dedicată celor 30 de ani de la Revoluție. A fost emoționant să asculți Imnul României în Parlamentul European, să aduci față în față, români plecați de 30 de ani din țară, cu români care au parcurs 30 de ani muncind în propria țară.

Sigur, trebuie să spun că sunt onorată să fiu aleasă vicepreședintă a Comisiei „Piața internă și protecția consumatorilor”, în Parlamentului European, în acest mandat.

Am organizat și celebrarea Zilei Naționale în Parlamentul European, împreună cu colegii mei din SD.

Pe plan personal, sunt fericită pentru că familia este sănătoasă, am un nepoțel în vârstă de 8 ani, și o nepoțică, de 3 ani, fiul meu, a organizat o frumoasă sărbătoare pentru cei 25 de ani de la pornirea afacerilor private!

Mulțumesc lui Dumnezeu și oamenilor care au fost alături de mine.

Revista RomâniaVipPress, este o publicație pe care o apreciez foarte mult. Este de prestigiu, standard înalt, promovează valoarea și calitatea. M-aș bucura să avem cât mai multe publicații de aceeași calitate. Felicit și doresc La mulți ani, pe cei care au înființat și lucreaza pentru RomâniaVipPress.

Sunt onorată să răspund întrebărilor și să am punctele mele de vedere în paginile acestei reviste.

 

Oana Chiriac-elevă și artistă!

Anul 2019…, pentru mine a fost unul minunat din toate punctele de vedere. La școală, am terminat clasa a VII-a cu media generală 9.30 și pe plan artistic, zic eu, că am avut rezultate și evoluție frumoasă.

Începând din luna ianuarie, până în luna iulie, am jucat pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase în spectacolul ,,Nepoții lui Tănase” regizat de Alin Gheorghișan, muzica fiind semnată de domnul compozitor Dan Dimitriu. Am avut rolul de îngeraș, am cântat live, dar am și dansat alături de colegii mei. Începând din luna octombrie, am avut onoarea să fiu selectată la cursul profesional de start-up artistic ARTISTCLASS, unde îl am ca profesor pe domnul Cristian Faur, care se finalizează în vara anului 2020 și tot atunci voi lansa o piesă în primă audiție.

Anul acesta, în luna noiembrie am participat la Festivalul Național de Muzică Ușoară ,,Aurelian Andreescu, unde am obținut Premiul Special, fiind primul festival la care am participat cu orchestra live, condusă de domnul compozitor Dan Dimitriu.

Mă pregătesc intens de Examenul de Capacitate deoarece sunt în clasa a VIII-a. În afară de română și matematică, dau examen și la instrument și teorie muzicală. Momentan, mă focusez pe acest lucru pentru că am mult de învățat și sper ca în vara anului 2020 să vă surprind cu o frumoasă piesă.

Vă mulțumesc pentru că de 3 ani consecutiv, mă promovați și mă primiți pe paginile ziarului dumneavoastră, care, pentru mine, este o rampă de lansare și că aveți grijă de artiștii mici, să se audă și de noi, să ne cunoască lumea prin intermediul dumneavoastră. Așadar, pentru mine este o onoare să fiu promovată de un om ca dumneavoastră și de RomâniaVipPress.

Vă mulțumesc! Sărbători fericite și un an nou cu multă sănătate și bucurie!

 

Marga Delia Andreea- elevă și artistă!

 

RomâniaVipPress este ziarul care ține cont și de tinerele talente și pentru asta vă mulțumim și vă felicităm! Ne sunteți alături de la începuturi și urmăriți evoluția noastră, ceea ce vă diferențiază de restul. Anul 2019 a fost un an bun, dar și greu. Am avut de susținut cel mai greu examen, cel de admitere la liceu. Am reușit să iau nota 10 la Limba și Literatura Română. Ne-am bucurat cu toții, fiindcă am intrat la liceul la care mi-am dorit și cred că aceasta a fost cea mai mare realizare a mea în anul 2019! Sunt la Colegiul Național Pedagogic “Ștefan Velovan“din Craiova. Am continuat cu dansuri și canto în tot acest timp, participând la multe spectacole în oraș. Anul 2019 a fost un an bun pentru mine și sper că și pentru ceilalți. Îmi doresc ca noul an, 2020, să fie la fel de bun, plin de realizări și cu multă sănătate!

Pentru dumneavoastră am toată stima! Îmi doresc să aveți un an nou plin de realizări, dar din care să nu lipsească sănătatea și iubirea! Va pup!!!

 

 

 

 

George Cantea- Artist de muzică populară

Anul 2019 , a fost un an cu multă muncă, dar și împliniri. În primul rând, am reușit să mă mut în locuiță nouă, tot în București, în același sector 1. Mulțumesc celor care au fost alături de mine și sunt în tot ceea ce fac, atât în viața de zi cu zi cât și în plan profesional. Ca artist, am cântat în București, pe Litoralul Românesc, în stațiunea Mamaia, tot sezonul estival, unde m-am simțit foarte bine și la diferite evenimente private, cat și spectacole organizate de Primăria Capitalei, iar Revelionul îl voi cânta la munte. Lucrez la câteva melodii care mi-au fost încredințate de diferiți compozitori. Pentru evenimente, mă  puteți contacta pe : Instagram, Facebook și Pagina George Cantea Oficial, unde veți găsi afișat numărul de telefon.

Aș dori ca în anul 2020, să am sănătate, să fiu contactat de mai mulți impresari, mai multe turnee în țară și străinătate.

Pentru mine, RomâniaVipPress, este un editorial care, îi promovează pe toți românii valoroși și faptele lor bune, atât în țară cât și în străinătate. Merită susținut și apreciat pentru ca cititorii săi, să ia la cunoștință și să aprecieze faptele semenilor noștri! Multumesc din suflet pentru tot ce faceți pentru noi, iar anul 2020 să vă găsească sănătoși, fericiți, și… La mulți ani !

Cu ocazia sărbătorilor, vreau să vă urez dvs., românilor, indiferent unde se vor afla, colaboratorilor, fanilor și prietenilor mei, sănătate, belșug și fericire: Crăciun fericit, iar pentru anul 2020, ’’Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese.  La mulți ani !!!”

Cu respect, George Cantea

 

Maria Marinache-Artistă

Pentru mine, anul 2019, a fost cu bune și cu rele, dar mai ales cu multe momente care îmi vor rămâne, cu siguranță, în suflet și în minte, care îmi sunt tare dragi.  Dar mai important este că în tot acest timp, am avut familia lângă mine și oameni care m-au susținut necondiționat.

Îmi doresc ca anul 2020, să ne aducă în primul rând, sănătate, tuturor, asta contează cel mai mult. Multe provocări și, sunt sigură că viața îmi va da numai ceea ce merit.

 

RomâniaVipPress, este un ziar care promovează români valoroși, curajoși și cu mult potențial. Experiența mea în acest ziar a început acum aproape doi ani, când am fost provocată să răspund la acel interviu, și, totodată, să mă fac cunoscută și să fiu alături de oameni foarte importanți. Mulțumesc, pentru că îmi dați posibilitatea să îmi exprim gândurile. Mulțumesc mult, cititorilor!

Urez echipei RomâniaVipPress și în special, dvs, Dna. Ana Moroșanu Magdin, tuturor românilor, oriunde s-ar afla, Sărbători fericite, liniștite și bucurii!

Vă mulțumesc foarte mult!

LOVE YOU!

 

 

 

Viorica Chiurciu-Director General-ROMVAC, și artistă de muzică populară

 

Anul 2019, a fost unul cu multe realizări, atât în plan personal cât și profesional. Soțul meu, Chiurciu C-tin, și-a susținut teza de doctorat într-un cadru academic deosebit. Cu această ocazie, i s-a decernat titlul de doctor în științe medicale cu “magna cum laudae”! Eu m-am implicat în teme de cercetare cu rezultate deosebite!

Anul acesta, însă, mi-a adus și drama vieții mele, moartea soțului meu; o pierdere fără egal, nu numai pt mine, ci, și pentru societatea românească, care, a continuat să-l premieze și post mortem! Eu am fost cea care i-am ridicat premiile și meritele pentru că a fost omul care a făcut un brend din Romvac!

Se spune că, “ultima zi din an, reprezintă întalnirea dintre moarte și viață! “ Niciodata nu am înțeles mai mult ca acum profunzimea acestor cuvinte! Este vorba de un nou ciclu de viață al naturii…, dar, și al nostru…!

Ce îmi doresc în 2020? Să omorâm clipele urâte și să le reînviem pe cele frumoase, încrederea și iubirea!

RomâniaVipPress, pentru mine, ca om de afaceri și artist, înseamnă un mijloc real de promovare. Publicația m-a atras prin conținutul deosebit și interesant în care se vede amprenta unei jurnaliste deosebite, Ana Moroșanu Magdin, aducându-ne în atenție oameni valoroși, afaceri de succes, interviuri și reportaje, dintre cele mai interesante locuri care zugrăvesc realitatea cotidiană cu plusurile și cu minusurile ei, unde oamenii valoroși le sfințesc cu harul de român!

 

 

Dragoș Sterpu-român stabilit la Madrid-Spania, unul dintre primii 10 IT-iști din lume, de la Microsoft

Din punct de vedere profesional, foarte bun, dar un an foarte încărcat, multă muncă…, chiar foarte multă.

În acest an, am renunțat la viața politică, chiar dacă am cunoscut oameni, care, cu adevărat apreciează calitatea, oameni, care la fel ca și mine, doresc binele României, alții, încă trăiesc în trecut.

Timpul meu, acum, este dedicat familiei și prietenilor.

Îmi doream mai multă unitate în acest an, dar, din păcate, calitatea celor care puteau lua asemenea decizii, este foarte scăzută, și, atât au făcut…, NIMIC…, din păcate, nimic.

Mai concret? România, are nevoie de recunoaștere, de aceea, politicienii, toți, trebuiau să transmită un mesaj de unitate și de solidaritate cu toți românii, dar nu a fost așa, din păcate, a fost anul în care statul (paralel sau nu), și-a bătut și omorât cetățenii, anul în care, o mână de politicieni scăpătați, au reușit să rupă relația dintre românii de acasă și românii plecați temporar…

Am cunoscut cu adevărat România, fiind plecat afară, în orice colțișor al lumii, românii știu să fie uniți.

Sărbătorile sunt la ușă, doresc tot binele din lume pentru România și pentru români.

Acest an, pentru majoritatea, sper să fi fost un an bun. Îmi doresc ca mulți dintre voi să fi trăit această senzație. Pentru mine, a fost minunat să trăiesc aproape de oameni care au ajutat foarte mult, atât profesional cât și personal!

Mulțumesc, familiei, prietenilor și colegilor pentru acest an.

In anul 2020, pentru mine personal, nu îmi doresc nimic…, sincer, chiar nimic…!

În ultimul timp, am pierdut suflete dragi, toți, oameni care au avut ceva de spus în viața mea. Pentru mine, nu vreau nimic, numai să nu-mi mai ia pe nimeni în anul care vine. Nu-mi da nimic, dar nici să nu-mi mai iei! ATÂT!

Pentru România și pentru români…, facem un mic joc…, mă transform într-un copil care scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, și,  fiecare completează rândurile goale, cu gândurile și cu dorințele lui…!

” Dragă Moș Crăciun,

Îmi doresc ….

…………..

…………..

…………..

Îți mulțumesc, mult, Moșule, știu că ești bun și vei împlini visurile tuturor și anul acesta.”

 

Vreau să găsesc la sfârșitul anului 2020, o Românie care să înceapă, prin politicienii ei, drumul spre recuperare și regenerare. Ușor, nu o să fie, dar să îi găsim pe aceia care ne pot deschide acest drum, să începem să ne găsim demnitatea, onoarea  și calitatea, toate pierdute în acești 30 de ani.

Ajut și trimit jucării copiilor, de ce? O fac de mulți ani, anul acesta este prima oară când o fac public (un prieten), în fiecare an, acești îngeri, măcar pentru câteva momente vor uita viața rea pe care o duc, pe această cale doresc să le mulțumesc colegilor din companie care mereu răspund solicitărilor mele. Din păcate, este o picătură într-un ocean, cred că odată ce ne-am pierdut bunătatea, am pierdut și compasiunea pentru cei mai suferinzi sau cei  aflați în situații mai dificile.

Ce înseamnă pentru mine RomaniaVipPress?

Ana, foarte greu de explicat în cuvinte, din păcate, sunt lucruri care nu au corespondent în scris.

Voi încerca, știu că sunt puține cuvintele…, locul unde mereu am găsit OAMENI, locul unde am găsit mereu un sfat (un jurnalist care îți dă sfaturi…, vă vine să credeți?), mai ales astăzi, când, din păcate, meseria asta a ajuns un fel de remorcă politică.

Doresc mult succes RomâniaVipPress, ție, personal, o recunoaștere a calității, și, așa cum le doresc tuturor românilor…, multă sănătate.

La sfârșit de an, gândul meu pentru români și pentru România…, România, nu are nevoie de milioane de psd-iști, de milioane de pnl-iști, usr-iști, pmp-iști…, România are nevoie de TOȚI CETĂȚENII EI..DE TOȚI CEI 22 DE MILIOANE!

 

Cristian Fătu- artist român, stabilit în California

2019, a fost un an de tranziție pentru familia mea și pentru mine, un an de explorări, tatonări și noi începuturi. Ne-am mutat în Los Angeles pentru a sprijini cariera fiicei noastre, Sophie, și pentru a explora noi oportunități profesionale.

Sophie, a avut niște succese notabile din care aș menționa o producție de film la Hollywood,  în compania starurilor Mel Gibson și Charlie Hunam, care va fi lansat în primăvara anului 2020. Deasemnea, în luna noiembrie, a înregistrat și a lansat un prim album cu cântecele lui Frank Sinatra și Dean Martin, printre alții, care a fost înregistrat la Capitol Records, pe aceeași scenă unde Sinatra și Martin au făcut înregistrări. Acest album este disponibil pe Amazon, iTunes și pe totate celelalte platforme muzicale.

Fiica cea mare, Vivienne, este în clasa a 3-a, este pasionată de desen, și în 2019, a început o carieră profesională de acting și modeling.

Mark are 4 ani și în anul care a trecut, a descoperit bucuria de a se bălăci în valurile Oceanului Pacific.

Victoria a semnat un contract de reprezentare cu un impresar important de la compania Extraordinary Artists si a susținut concerte pe scenele importante din Los Angeles.

Iar eu, am câstigat un post la vioara întâi, la Orchestra New West Symphony și un post de profesor la Pierce College în Woodland Hills, CA. De asemenea, anul acesta, împreună cu Victoria, am lansat un CD cu un repertoriu de muzică Românească, dar, și internațională, care se numește, Comori de Acasă, care, a fost foarte bine primit de publicul și de critica din Statele Unite.

În 2020, ne dorim să avem sănătate, pace și putere de muncă!

Mulțumim, RomâniaVipPress pentru articolele despre activitatea noastră, dar și pentru promovare. Ne bucurăm să ajungem în fața tuturor cititorilor RomâniaVipPress, cărora, le dorim pe această cale, multe bucurii, realizări, sănătate și An Nou Fericit!

La mulți ani, 2020!

 

Irina Reisler- Manager la Private Boutique Salon by Irina Reisler

Anul 2019, a fost, poate, cel mai tumultuos, cel mai intens an din viața mea. Cu vârfuri și coborâșuri, cu mari realizări și cu o luptă crâncenă, cu suflet împlinit și cu neputință. Cele bune au venit din viața personală. Cele grele au venit din starea economiei și a politicii din țară. Aleg să rămân cu partea plină a paharului 2019, pentru că mi se pare cu atât mai important să pot vorbi despre mari realizări, într-o perioadă atât de grea și de tulbure. Cred cu toată tăria că, atunci când totul pare să meargă în jos, este important ca fiecare om să facă lucruri cât mai bune, să pună energiile în mișcare, să construiască, să muncească, să își folosească toate resursele personale la capacitate maximă, să tragă în sus, să ridice. Cred cu toată tăria că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Așadar, anul acesta am construit. Am muncit enorm. Poate mai mult decât aș fi făcut-o, dacă situația generală era roz. Concret, anul 2019 înseamnă trei momente foarte importante, pentru mine, pentru sufletul meu și pentru viața mea: majoratul Anisiei, fiica mea, lansarea cărții „De la 100, la 50 de kilograme. Vreau, pot, fac, pentru că merit!” și lansarea site-ului de bijuterii Marysia by Irina Reisler, marysia.eu. Copilul meu și încă doi „copilași” – ce aș putea să îmi doresc mai mult? Sunt Privilegii pentru care mulțumesc și pentru care sunt recunoscătoare. Cu ele și cu această stare îmi doresc să îl întâmpin pe 2020, pe care mi-l doresc îngăduitor, blând, sănătos și bucuros. Chiar e nevoie să primim un an bucuros, după 2019! Chiar avem nevoie de un respiro, chiar avem nevoie să ne tragem sufletul și să ne odihnim, după goana nebună a lui 2019.

Așadar, le doresc tuturor românilor, oriunde s-ar afla, un An Nou prietenos, generos și iubitor!

2020, să ne fie prieten bun.  Iar pentru RomâniaVipPress, o mare îmbrățișare, cu drag și cu mulțumire, pentru că este prezent în viața mea, în cele mai importante momente. Sărbători cu liniște, cu belșug și cu bucurie, români iubiți!

 

 

Evandro Rossetti-Artist româno-italian, stabilit la Roma

 

De  câțiva ani încoace, mi s-a oferit prilejul să împart

cu cititorii de la  RomâniaVipPress, prin amabilitatea

Doamnei Ana Moroșanu Magdin, căreia îi mulțumesc,

pentru prietenie și pentru invitație, să  împart cu voi, dragi

Români de pretutindeni, gândurile mele despre anul

care a trecut și speranțele pentru cel ce va veni!

Pot să spun că nu a fost mai bun sau mai rău de anul trecut,

desigur, diferit, cu mai multe speranțe împlinite și cu mari satisfacții în profesia mea de stomatolog, iar pe plan muzical, cu mai puține concerte dar mai semnificative și cu multe compoziții pe care sper să le pot pune pe un nou cd, cât mai curând!

Am împlinit 70 de ani! Nu e puțin, nici nu-mi vine să cred, nu știu când a trecut acest timp! Sunt deja 50 de ani de când am venit în România! Wow! Desigur, au fost și multe momente triste…! Anul acesta, ne-au părăsit mulți prieteni dragi, oameni cu care am petrecut copilăria, alții, pe care i-am întâlnit pe scenă…, da…, se mai face gol în jurul meu și chiar dacă e firesc, nu pot să mă împac cu această durere!

RomâniaVipPres, a devenit pentru mine, fereastra mea deschisă spre lumea românilor care trăiesc în țară și în toate țările unde mulți au hotărât să își refacă o viață fără să se despartă de rădăcinile lor! Asta se vede la orice manifestare legată de România în lume.

Eu, de aici, din Roma și din restul orașelor iataliene, o percep, cu mare intensitate, prin culori, mirosuri și muzici  care reprezintă și unesc într-o mândrie națională, poporul de afară! Mie nu-mi place cuvântul “Diaspora”.

Pentru anul care va veni, ce îmi doresc?

Ceea ce își dorește fiecare om! În primul rând, sănătate, apoi, liniște sufletească și oameni buni în jurul meu, puțini bani, că nu strică, daca e adevărat, nu fac fericirea,  ajută mult! În rest, ce o vrea Dumnezeu, cu speranța că vrea pentru fiecare dintre noi, tot binele din lume! Vă urez cu drag, Sărbători Fericite și numai bine, un an mai bun și bogat,  succese în toate domeniile, (aoleo…. îmi aduce aminte de ceva….. ) dar, chiar așa să fie!

Vă îmbrățișez, unul câte unul și vă spun:

La mulți ani, frații mei!

Cu drag, al vostru, Evandro Rossetti

 

 

Adi Manolovici-Președinte Academia de Rock Adi Manolovici

Anul ce tocmai se încheie a fost un an foarte bun pentru mine, nu neapărat din punct de vedere financiar, cât mai ales spiritual. Avem un nou membru în familie, pe Daisy Manolovici, caţeluşa noastră Bichon Maltese care ne-a colorat viaţa noastră gri în care ne învârteam de ceva vreme.

Muzical vorbind, a fost un an plin, am mai înregistrat câteva piese noi în studio, am avut concerte cu elevii Academiei de Rock – prima şcoală de chitară Rock din ţară.

Apropos, anul viitor facem 20 de ani şi ne pregătim de un spectacol aniversar cu mulţi invitaţi surpriză dar vom povesti mai multe în primăvară.

Tot anul urmator aş vrea să lansez două albume. Unul cu Academia de Rock, cu piese cover interpretate de elevii academiei în manieră proprie, iar al doilea, un album personal cu piese proprii, compoziţii rock marca Adi Manolovici.

RomâniaVipPress, este un ziar virtual necesar în ziua de astăzi când suntem bombardaţi cu tot felul de ştiri fără miez, fără substanţă, cu tot felul de pseudo-vedete sau artişti de mucava.

Acest ziar ne oferă tuturor celor care apreciem adevăratele valori, un reper de moralitate și adevăr.

Felicitări, Ana Moroșanu Magdin, pentru această iniţiativă culturală, felicitări pentru ridicarea nivelului spriritual al românilor de pretutindeni.

Te vom urmări întotdeauna cu mare drag !

La mulţi ani tuturor ! Keep on rockin’ !

 

 

Bobiță Catușanu-Lider Trupa Antract

2019 a fost un an bun, deși,  mi-aș fi dorit să fac mult mai multe lucruri legate de pasiunea mea pentru muzică.

Oricât de multe lucruri aș face am senzația că aș fi putut face mai mult și poate că asta se întâmplă și datorită faptului că sunt foarte exigent  cu mine atunci când vine vorba de lucrurile pe care le fac în legătură cu pasiunea mea pentru muzică.

În acest an am reușit să pun bazele unei colaborări cu unul dintre cele mai bune și mai performante studiouri de muzică din Las Vegas (Bunker Studio) și de aproximativ două luni, producem muzică pentru artiști din America.  Oportunitatea de a lucra pentru artiștii din această țară este una extrem de importantă pentru mine, pentru că muzica din America este foarte diferită de cea care se ascultă în Europa, și, acest lucru te scoate din zona de confort în care ești obișnuit să lucrezi și,  fiecare zi petrecută în studio este practic o nouă provocare la care suntem supuși.

Industria de acolo, funcționează pe principii foarte sănătoase, astfel încât, dacă ești serios și produci muzică de calitate, rezultatele și satisfacția vin în mod natural.

Împreună cu colegii mei, Iulian Andrei și Gabriel Sucea, cu care lucrez în studioul Lee Music, ne-am propus ca în maxim 2 – 3 ani, să atragem atenția celor mai mari artiști în America și să lucrăm cu cei mai influenți producători americani. Până acum, toate producțiile noastre muzicale trimise domnului William Black (proprietarul  Bunker Studio) au fost foarte apreciate și suntem încurajați să continuăm să facem treaba la fel de bună ca până acum. Până în luna martie a anului viitor, vom livra încă 20 de piese compuse în studioul Lee Music, urmând ca forma finală a pieselor să fie realizată în Bunker Studio din Las Vegas de către producătorii artiștilor care ne vor cânta piesele.

În ceea ce privește  formația ANTRACT , 2019, a fost un an în care am promovat cel mai recent album Antract – “Lasă-te dus”, am lansat un nou videoclip la piesa “Mai stai un pic” și sfârșitul acestui an ne va gasi pe scenă în câteva concerte pe care le vom susține prin țară.

În 2020,  vom veni în fața fanilor noștri cu noi creații muzicale și, evident, cu cel puțin un nou videoclip.

Pentru cei care vor să fie la curent cu activitatea noastră, îi rugăm să viziteze antract.ro,  sau să ne caute pe rețelele de socializare unde putem intra în contact direct.

Mulțumim, RomâniaVipPress, pentru promovarea proiectelor în care am fost implicat,  și, le doresc  tuturor cititorilor tăi, un sfârșit de an liniștit și un an nou cu sănătate și multe realizări și satisfacții în plan personal.

La mulți ani, 2020!

 

Florin Nițu

În primul rând, aș dori să te felicit, Ana, pentru activitatea ta jurnalistică, pentru munca pe care o depui zi de zi și pentru ceea ce este azi, RomâniaVipPress. Datorită ție și publicației pe care o reprezinți, foarte mulți români – din țară sau din străinătate, celebri sau mai puțin celebri – au avut șansa să devină vizibili, realizările lor ajungând la conaționalii acestora. Astfel, RomâniaVipPress, contribuie la întărirea conceptului de identitate națională, atât de importantă și atât de benefică românilor de pretutindeni.

În privința anului care se pregătește să se încheie …, în ciuda sentimentului pe care îl am că timpul a trecut incredibil de repede, pentru mine, 2019 a fost foarte plin și pe alocuri chiar tumultos. În primul rând, pentru că familia s-a mărit, fiica mea, având, începând din martie, un frățior. Acest fapt ne-a umplut casa de bucurie dar, au apărut, evident, și noi responsabilități. Din fericire, sentimentul de împlinire pe care ți-l oferă un copil, anulează orice grijă suplimentară. Poate că sună a clișeu, dar, realmente consider că sunt extrem de norocos în privința familiei mele și acest fapt m-a ajutat să îmi păstrez echilibrul în toate activitățile pe care le întreprind. Din punct de vedere profesional, lucrurile nu au stat tocmai rău, dar, evident, era loc și pentru mai bine. De aceea, pentru mine, cuvântul cheie pentru 2020, cred că este „optimizare”, pornind de la timp până la prioritizarea activităților, atât în plan personal cât și profesional. Aștept noul an cu optimism și …, eu încă mai cred că lumea aceasta poate fi mai bună.

Îți mulțumesc pentru oportunitate, draga Ana, iar cititorilor RomâniaVipPress, le urez sănătate, sărbători fericite și Un Nou An plin de bucurii și realizări!

 

 

Grig Iliescu – Grupul de Voluntari Independenți ”Împreună Reușim! Mureș”

Cum a fost anul 2019 pentru mine? Hmmm, dacă e să fiu critic, dezamăgitor, din anumite puncte de vedere. Dacă e să privesc partea plină a paharului, sunt mulțumit că sunt sănătos, acum cel puțin, că am realizat câteva proiecte și că n-am respirat „degeaba”. Mi-am dat seama că suntem un popor plin de ură, plin de ranchiună, invidie, egoism, lăcomie, sete de putere și bani, dar cu valori morale 0. Eu nu discut politică în public, o fac la cârciumă, rar, și, mă feresc să pun etichete chiar atât de clare și urâte, pentru că, de MULTE ori, s-a dovedit că roata se întoarce, iar ce credeam cândva bun, e întors cu 180°. Sănătate să avem, în rest, ne consolăm și chiar NU mișcăm nimic. Poate strănepotii să înceapă ceva. Douăzecidouăzeci? Îmi doresc un an cu multe proiecte frumoase, cu campanii fructuoase, cu esență, determinare și voință, cu acțiune din partea celor din jur, dar și a acelora din lumea virtuală, noi pretinzând că avem nu știu ce prietenii virtuale, în esență, interesându-ne imaginea și plăcerea de a fi admirați, „stimați”, apreciați, validați. Sper ca oamenii să înceteze să se urască atât de mult, deși nu se întrevede ceva bun în sensul ăsta, din contră. Și mai sper ceva, să vă dați seama cât de importantă este EDUCAȚIA, nu pe hârtie, nu în campanii electorale, nu în declarații, ci, depolitizarea ei și luarea unor măsuri pentru a face un sistem SĂNĂTOS.

Interviul din RomâniaVipPress, m-a ajutat să-mi dau seama, sau să realizez, că, sunt totuși câțiva oameni care au apreciat munca și proiectele în care sunt implicat, alături de prieteni. Nu e musai, cum zicem noi, ardelenii, să fii apreciat de 1500-1600 de prieteni, câți am în listă, ci, contează calitatea acestora și, DA, mă mândresc că am o mână de oameni care mă apreciază, sprijină și respectă.

Profit de această ocazie să le transmit tuturor prietenilor, dar și celorlalți oameni, amici, sau cunoștințe, dar și cititorilor tăi, Sărbători Fericite, liniștite și cu mai multă bunătate! Să revenim la sentimente de unitate, să ne pese unul de celălalt, să uitam de individualism, egoism, ură și să fim mai buni…în fiecare zi!

Îți doresc un an 2020 plin cu bucurii, MULTĂ sănătate ție și lui Petre și tot ce este mai bun și mai frumos să vi se întâmple!

 

Liviu Marin-Artist

După Festivalul  “ Music, my love “ by Viorela Filip, desfăşurat în anul 2018, anul acesta la Concursul Naţional de Muzică Uşoară, “Bucureşti Festival “ , desfăşurat la Grand Arena, am câştigat două trofee. Primul trofeu la secţiunea “Piese noi, româneşti “ şi al doilea trofeu la secţiunea ,, Piese vechi, internaţionale” . Ca o continuare a Galei Umanitare 2018, am obținut locul 3 în calitate de voluntar al anului, în anul 2019 m-am dedicat necondiţionat spectacolelor  caritabile. În prezent, sunt vicepreşedinte al “Asociaţiei de profesie, Om”. Empatizez şi am convingerea că alături de Dumnezeu, alin şi ajut şi eu oamenii, suferind, prin ceea ce transmit.

Categoric, anul acesta a fost benefic drumului meu muzical, diverse şi multiple apariţii, colaborări şi rezultate meritorii. Dar, eu cânt româneşte, pentru români, aici şi oriunde având satisfacţia că bucuria sufletului este împărtăşită de auditori, de la Balul bobocilor  până la Căminul de batrâni.

Gânduri pentru anul 2020

Personal,  anul 2020 sper să îmi aducă aceeaşi satisfacţie profesională, premii şi recunoşterea dăruirii mele pe plan muzical. Am credinţa că voi avea acelaşi suport afectiv din partea familiei, a celor dragi sufletului meu şi a tuturor celor care se încântă atunci când mă ascultă cântând. Iar eu, cu toată dăruirea, sper să le răsplătesc cu recunoştinţă aşteptările.

Pentru RomâniaVippPress, urez un 2020 cu superlative, activitate în promovarea românilor valoroşi la ei acasă şi în lume . Multă sănătate şi bucurii sufleteşti tuturor, de la realizatori până la cititori! Să nu uităm niciodată, ca să avem o viaţă mai bună fiecare, depinde de noi toţi şi că muzica ne poate ajuta să exprimăm iubire, speranţă şi recunoştinţă!

Sărbatori fericite şi binecuvântate tuturor!

La mulţi ani!

 

 

Ilona Petruta Amieroaie- elevă și artistă de muzică populară

Muzica unește oamenii din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, cu statuturi sociale diferite, cu experiențe persoanale diferite  si de varste diferite. Este  minunat să susții spectacole în afara țării și să auzi publicul fredonând alături de tine.

 

Pentru mine, RomaniaVipPress, este prima revista care promovează românii valoroși din toată lumea, și mai mare este bucuria mea, pentru că, așa…, cu ,,condeiul magic”, totul prinde viață în articolele dvs, despre noi, copiii, care avem nevoie de susținere și motivare.

 

Cu mari emoții scriu acum pentru că nu îmi găsesc cuvinte de mulțumire, apreciere și respect .

Datorită articolelor făcute de  dumneavoastră, eu, micuța Ilona Andreea Amieroaie, am început să fiu mai apreciată, mai cunoscută și invitată la spectacole.

Pentru anul 2020,  îmi doresc sănătate pentru familie, prieteni și cunostințe. Să trec cu bine de examenul de evaluare, să am proiecte noi, să pot să fac ce îmi place, să le cânt oamenilor.

Iar ziarului  RomâniaVipPress,  îi doresc numai bine și  țin să vă  mulțumesc pentru articolele frumoase în care am apărut.

 

Emanuel Iacob-Istoric

În primul rând, Dna Ana Moroșanu-Magdin, vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți în calitate de jurnalist în RomâniaVipPress, pentru toți românii noștri de peste hotare. A fost o mare onoare pentru mine să vă acord cele două interviuri (2016 și 2019), deoarece am avut șansa de a transmite în calitate de istoric, un gând bun de susținere și apreciere pentru toți românii  noștri ori unde s-ar afla. Am avut oportunitatea de a le spune că suntem un popor vechi, un popor viteaz, creștin și bun. Nu prea dau interviuri, deși cu mulți ani în urmă, am avut șansa de a lucra alături de dvs, în calitate de tânăr jurnalist la un anumit cotidian, de mare succes la acea vreme, unde, am învățat ce înseamnă presă. Știți că prefer mai mult să fac parte de cercetare, publicare, și mai puțin media. Însă mă bucur de faptul că am avut șansa și onoarea să lucrez alături jurnalistul Ana Moroșanu-Magdin, un om deosebit.

Sper ca anul 2020, să aducă românilor mai multă prosperitate și mai ales respect în Europa și nu numai, pentru că merităm!

 

 

 

 

 

Elena Soare-Artist de muzică populară

Artistul Elena Soare, la sfârșit de 2019,  face bilanțul. A fost un an bun, cu realizări pe toate planurile, cu realizări profesionale, personale, și, mai ales, cu mulțumire sufletească pentru că îi pot ajuta și pe cei din jur, pe lângă mama, de care am grijă de peste 6 ani, ajut și alți bătrâni în suferință. Nu pot sta departe de cei suferinzi! Închei anul 2019,  cu mulțumire Bunului Dumnezeu,  care îmi dă putere să pot face față tuturor problemelor!

Anul 2020,  sper să fie un an cu liniște, mai ales în țară, cu proiecte noi, profesionale dar și cu sănătate de care depinde înfăptuirea tuturor proiectelor.

Ziarul RomâniaVipPress, este important pentru un artist care este dependent de public, țară sau străinătate. Orice apariție te pune în legătură cu ceilalți. Mulțumesc  pentru onoarea de a cunoaște un Om deosebit,  Ana Moroșanu Magdin, care scrie așa de frumos despre oamenii valoroși, în RomâniaVipPress!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

George Rotaru- Artist de muzică populară, stabilit la New York, dar, locuiește și în România!

 

Pentru mine, anul 2019, a fost un an bun, am fost sănătos și am avut multe evenimente, spectacole, în țară și străinătate…, invitații în emisiuni tv…, ceea ce, a fost extraordinar!

Pentru anul 2020, îmi doresc sănătate, și, ca orice artist, multe concerte, peste tot în lume, și multe emisiuni tv, în care, să pot cânta pentru toți cei care mă iubesc, și, așteapă să mă vadă la tv!

Se apropie Sfintele sărbători ale Crăciunului, Anul Nou, este aproape. Vreau din suflet să urez faimoasei reviste  RomâniaVipPress, tot ceea ce este mai bun și mai frumos,  viața lungă,  și, nu în ultimul rând, Anei Moroșanu Magdin, cea care știe să ne pună în valoare, să scrie din dragoste, pentru oameni. Mă bucur și sunt mândru ca fac parte din colecția de aur a prietenilor tăi . Sănătate îți doresc, că de restul te ocupi tu! Doamne ajută!

 

Dini Trandu – fost solist al formatiei Modern Grup, stabilit in America

 

Dragă Ana,

Drept să-ți spun, pentru mine, 2019 este doar un număr printre alte numere.  Râului de la marginea orașului în care trăiesc nu îi pasă de cum oamenii își măsoară  timpul existenței lor pe acest pământ. El a curs și curge din timpuri imemorabile, la fel, uneori, mai domol, alteori, mai tumultuos, nepăsându-i că frunzele copacilor îngălbenesc și cad toamna și că păsărelele își iau zborul spre alte meleaguri. Nu merită să ne preocupe numărul frunzelor căzute și nici numărul anilor care au trecut peste noi. Această obsesie a trecerii anilor, nu face decât să ne transmită semnale de conștientizare a apropierii noastre de finalul aventurii pe pământ.

La această vârstă septuagenară îmi place filosofia râului: orice se întâmplă în jurul meu, viața curge precum apa râului și rămân doar amintirile, precum pietrele din albia lui.

 

Nu, viața nu se măsoară în ani! Viața se māsoară în visele pe care le-ai transpus în realitate !

În 2019,  visele mele au rămas doar vise. Am visat că întineresc și că voi sări din nou pe șapte cai ca acum 50 de ani, dar acesta a rămas doar un vis, pe care, sincer, îl iubesc.

În afară de vise nerealizate, 2019 a fost mai mult un an de reflecție și meditație.

Imaginează-ți un copac virtual, al cărui vârf se înalță până la cer și că taman acolo mi-am făcut eu o căsuță de sticlă, din care privesc întreaga planetă, care, orice se întâmplă cu oamenii, tot în jurul soarelui se învârtește. Din păcate, minunata noastră planetă albastră este locuită de ființe (ca noi oamenii) care îi fac rău. Văd mările, oceanele și râurile poluate; văd coame de munți înfrigurate, dezbrăcate fiind de haina verde a pădurilor ( mai ales în România); văd cum planeta se încălzește, cum se topesc ghețarii și inundă orașele lumii (Veneția este încet, încet, înghițită de ape); văd focuri uriașe în California, taifune, uragane și furtuni violente nemaivăzute; văd oameni care umblă cu măști de respirat  (mai ales în orașele mari din China) pentru că aerul este toxic; văd orașe distruse de bombe și mai văd cadavre de oameni – femei, copii, bătrâni – zăcând pe străzi (Siria, Irak, Afganistan , Yemen); văd fluvii cu milioane de oameni disperați (sirieni , africani, arabi) părăsindu-și casele și fugind din fața morții spre Europa; văd oameni care taie capetele altor oameni (ISIS); văd elevi care împușcă alți elevi în școlile din SUA; văd oameni care atacă și omoară pe străzi alți oameni, cu mașini, cuțite, arme automate, bombe artizanale ( Paris, Bruxelles, Bagdad, Toronto, New York, Londra); văd cum sute de mii de copii mor de foame ( Africa ) și de boli, din lipsă de asistență medicală; văd corporațiile mari ale lumii cum distrug planeta și cum i-au transformat pe oameni în roboți și sclavi economici; văd tinerii planetei acaparați de capcanele noilor tehnologii digitale; văd cibernetizarea, digitalizarea, dezintegrarea, izolarea sufletelor omenești, mai ales la tinerii adolescenți; văd politicieni și preoți corupți cărora nu le pasă decât de propria bunăstare; văd zeci de mii de oameni cum se roagā în biserici sau în temple, cerând cu disperare ajutor; văd cum lumea este divizatā și cum fiecare grup de oameni este îngrădit și manipulat, în funcție de culoarea pielii, convingeri religioase și politice; văd milioane de oameni demonstrând împotriva guvernelor corupte, cerându-și drepturile la o viață demnă și decentă; văd cum meridianele și sufletul planetei ruginesc, se degradează; văd o mare de speranțe omenești cuprinse de panica neputinței…și văzând toate acestea sunt străfulgerat  de întrebarea unui gând rebel: oare Dumnezeu nu vede și el? O fi supārat, crezând că oamenii nu-L mai iubesc îndeajuns și dezamăgit fiind, și-a întors fața de la planeta albastră?…Cum n-a primit niciun răspuns, gândul rebel s-a retras confuz și nedumerit, printre hățișurile întortocheate ale creierului meu.

Lucrurile frumoase nu îmi sar în ochi, pentru că frumosul, îmi spun eu,  este o stare normală de a fi a naturii umane…Da! Oamenii sunt ființe frumoase și creative dar încă nu au învățat pe deplin cum să-și folosească frumusețea și creativitatea în folosul întregii planete.

Gata! Prefer să stau cu ochii închiși și să visez că numărul 2020, va fi mult mai norocos pentru sănătatea, inclusiv morală, a planetei și că oamenii vor petrece mai mult timp cu fața spre semenii lor și mult mai puțin cu fața spre ecranele telefoanelor inteligente, mai mult timp ținându-și de mână omul iubit și mult mai puțin timp ținând în mână un telefon celular, mai mult timp cu ei înșiși și mai puțin timp în fața televizorului.

Nu are rost să mă gândesc la individul din mine, pentru că existența lui nu ar avea nicio semnificație fără semenii lui.

Gândindu-mă la RomâniaVipPress, sunt foarte convins de rolul ei extrem de important în promovarea valorilor românești și universale, a acelor indivizi care fac diferența în comunitatea spiritului uman. Universurile spirituale de tip VIP promovate de RomâniaVipPress sunt acelea care îi hrānesc pe oameni cu speranța unei vieți frumoase, într-o lume concepută să fie plină de iubire, demnitate și respect, mai ales în România.

Mă simt onorat să fiu semnatar în lista persoanelor VIP promovate de RomâniaVipPress și transmit cititorilor ei un sincer “SĀ AUZIM NUMAI DE BINE” oricând și oriunde ne-am afla pe aceastā planetā!

 

Silvia Mitrache-Artistă, stabilită în Italia

Sunt Silvia Mitrache , și, uite cum se aproprie sărbătorile de iarnă, Crăciunul, în mod special!  Doresc să VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ EXISTAȚI,  să aveți  realizări pe măsura PROFESIONALISMULUI de care dați dovadă. La fiecare ediție ne emoționați cu toate sentimentele, trăirile tuturor celor despre care scrieți! Să aveți sănătate și bucurii împreună cu familia dumneavoastră.

Crăciunul, care, cu siguranță ne  dă atâta bucurie, liniște, pace și în mod special , SPERANȚA CĂ VOM AVEA UN AN NOU MAI BUN , vă doresc tuturor ROMÂNILOR din țară, dar și  celor plecați în toată lumea, departe de casa lor, multă sănătate și o viață mai bună. Doresc să vă  mulțumesc pentru cuvintele minunate pe care le-am primit de fiecare dată, de la dvs, distinsă doamnă, Ana Moroșanu Magdin, o FIINȚĂ UMANĂ DE O SENSIBILITATE INFINITĂ .

Anul acesta, a fost foarte trist și plin de durere, pentru mine, din cauza unor probleme de sănătate  pe care le-a avut cel mai important om din viața mea, soțul meu, dar, din fericire, Dumnezeu ne iubește. Pe plan profesional, doresc să le mulțumesc și televiziunilor care m-au invitat să le cânt și să le vorbesc despre viața mea plină de surprize fantastice, dar și mai puțin fantastice.

Pentru anul 2020, îmi doresc concerte, care, sper să nu mă ocolească nici anul viitor și,  îmi doresc mult să continui să CÂNT,  PENTRU CĂ  MUZICA ESTE VIAȚA MEA, MUZICA ESTE DARUL PE CARE MI  L-A DAT DUMNEZEU ȘI ESTE UNICUL SENTIMENT CARE ÎMI DĂ SFÂNTA VIAȚĂ DE ZI CU ZI !

Dragă  RomâniaVipPress, tu, pentru mine, însemni  ENORM, ÎNSEMNI TOT CE NU MI-A DAT NICIODATĂ NICI UN ALT ZIAR, NU MI-AU DAT NICI MĂCAR O LITERĂ, IAR TU,  MI-AI DAT SPAȚIUL DE CARE ORICE ARTIST ARE NEVOIE CA DE AER,  MI-AI DAT EMOȚII PENTRU CUM NE VEZI, CA PERSOANE UMANE, ÎN PRIMUL RÂND , MANIERA UNICĂ ARTISTICĂ,  ADICĂ, LUPTA FIECĂRUIA DINTRE NOI, PENTRU A REZISTA ÎN ACEASTĂ BRANȘA, DE O CONCURENȚĂ INCREDIBILĂ!

TU, ANA, M-AI PROMOVAT, MI-AI DAT TIMPUL ȘI GENTILEȚEA TA, DE CARE EU, AM NEVOIE,  M-AI STIMULAT ȘI MI-AI DAT CURAJ SĂ CONTINUI!  SUNTEȚI UNICI, NU NE UITAȚI ȘI, VĂ ROG DIN SUFLETUL MEU, UNEORI, AMINTIȚI-VĂ CĂ EXIST,  CÂT VOI MAI AVEA SCRIS ACOLO SUS!  PENTRU TOT, ANA,  ÎȚI MULȚUMESC DIN SUFLET!

LA MULȚI ANI, TUTUROR ROMÂNILOR, SĂRBĂTORI FERICITE!

 

Maryellen Badea- elevă și artistă

Iată-ne în prag de Sărbatori, la sfârșit de 2019 , un an încărcat din toate punctele de vedere, un an solicitant deoarece urmează un examen important , un an în care am evoluat foarte mult din punct de vedere muzical și care mi-a oferit numeroase satisfacții. Am avut ocazia să particip la diverse concursuri și spectacole importante și să întâlnesc oameni minunați de la care am avut foarte mult de învățat!

Privesc cu speranță și entuziasm spre 2020, îmi doresc să reușesc  să obțin rezultate foarte bune atât pe plan muzical cât și școlar. Sunt nerăbdătoare să devin oficial liceană cu drepturi depline.

Multumesc, RomâniaVipPress, pentru că sunteți alături de tinere talente . România are nevoie să își promoveze tinerele valori.

Vă doresc Sărbători calde, cu bucurie în suflet, și, un an 2020 încununat de succes pe toate planurile!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clara Popescu-  Româncă stabilită la Viena-Austria! President Asociatia Romania la Fc Romania Wien&Romania Kultur und Sportverein

Multumesc,  încă o dată, dragă doamnă, Ana Moroșanu Magdin, pentru interesul arătat activității noastre. Știti, noi, românii din străinătate, suntem băgați în seamă, doar odată la 5 ani când sunt alegerile, dacă nu ați fi dumnevoastră, reprezentanții media, oamenii care fac presă cu profesionalism, nu am avea niciun sprijin. Acesta este adevărul. Deci, pentru asta, eu mă înclin cu recunoștință în fața dvs și a tuturor celor care m-au ajutat prin penița și prin timpul lor. Anul 2019,  a adus în viața mea, o vorbă veche românească, „Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită” , dar, cu înțelepiciune și umor, am trecut peste această provocare! În ansamblu, 2019 a fost un an bogat în participări la numeroase concursuri. Sportivele noastre au strâns medalii  valoroase și au arătat lumii că, chiar dacă ești un român care trăiește în afara granițelor poți face performanță sportivă. Din anul 2000,  noi, organizăm la Viena „Ziua României sărbătorită prin sport”, deci, de 19 ani, în fiecare an, suntem afară în natură cu steagul și cu spiritul românesc. Se joacă fotbal, se sare în lungime, se aruncă cu bila de greutate, cu discul, cu oina. Participanții primesc medalii, diplome, cupe și dulciuri! Participarea este gratuită. Pentru anul 2020, am în program organizarea în București a concursului de cultură, frumusețe și talent, Miss Capitala, și încă câteva proiecte surpriză. La organizare, o sa invit alături ca și parteneri, toți prietenii mei și am să fiu onorată, dacă ai să accepți invitația mea!

Pentru că se apropie cu pași repezi, Nașterea Domnului și Sărbătorile de iarnă, urez tuturor românilor să fie colindați de prieteni, să ducă și ei colindul mai departe în alte case la alți oameni, să fie iubiți și să iubească, să le fie casa plină de belșug și împliniri, iar cetina verde a bradului să le aducă noroc în activitățile profesionale!

 

 

Gabriela Fit- General manager/Art director la Billie Blunt Magazine

Brand Ambassador la Couture Fashion Week New York

 

 

Cu ocazia Sărbătorilor, aș vrea să le urez românilor mei dragi de pretutindeni, Sărbători Fericite,  pline de iubire și pace sufletească, să îl aveți mereu pe Dumnezeu în suflet, să vă bucurați de familie și de oamenii minunați, pe care îi aveți lângă voi! Anul 2019, pentru mine, a fost un an plin de proiecte frumoase! La începutul anului, am lansat revista mea tipărită GLW Magazine, un proiect nonprofit unde promovez oameni talentati  din sport și din domeniul modei! Am avut o ediție specială în care am promovat frumusețea fetelor românce, ediția specială despre concurentele la Miss Arad 2019,  revista tipărită în limba engleză, la New York! Am avut plăcerea să continui să lucrez ca și  Brand Ambasador și  Coordonator de prezentare de modă pentru creatoarea Alexandra Popescu -York!   Am avut plăcerea să fiu numită Miss Tourism Ambassador România, în USA 2019, acest titlu  mă onorează să promovez valorile și frumusețile Ramâniei, în puls,  să lucrez la multe proiecte caritabile cu oamenii străzii și veterani.

Pentru anul 2020, am în plan să îmi continui proiectele la care lucrez în prezent, în plus, voi fi deschisă la multe alte proiecte, de promovare a României pe plan internațional! Noi,  românii de pretutindeni avem obigația morală să reprezentăm România cu cinste și drag în țările  unde locuim! Vreau să mulțumesc pe această cale, minunatei doamne, Ana Moroșanu Magdin pentru oanarea să fiu parte din RomâniaVipPress, o felicit pentru acest proiect extraordinar și îi urez mult suces în continuare!!!

 

 

Maria Nagy-Artistă stabilită în Ungaria!

Anul meu 2019…

Pe plan personal, anul 2019 a fost un an greu, cu multe emoții și frământări, pe care îl terminăm cât de cât liniștiți.

Importantă este sănătatea.. .! Pot să spun, că, dacă sănătate nu e, nimic nu e…, la fel cum e și cu dragostea. Dar, în cazul meu specific…, dacă muzica nu e, nimic nu e 🙂 🙂 !

Dar,  pe plan profesional, de vreo 5 ani, de când tot fac naveta între Budapesta și București, anul acesta a fost de departe cel mai bun an – zic eu -, cel mai productiv !

Eu sunt una dintre persoanele acelea care planifică aproape totul…, dar, din păcate, în meseria asta de artist, freelance, nu e posibil, mai ales în cazul meu și a generației mele de artiști (uitată de LUME…, știm cu toții la ce mă refer..:). Tresar când sună telefonul și cu următorul tren sunt pe drum, fiindcă…, cine știe, poate este ultima ocazie…, ultima tresărire…!

Anul 2019 mi-a adus noi experiente pe care le-am trăit din plin, s-a întâmplat și imposibilul: concerte pe scenele României…! Am fost invitată ca niciodată la foarte multe emisiuni de TV și Radio, dintre

Care, aș aminti, bineînțeles, TVR, cu Marina Almășan, tot TVR, la emisiunea lui FUEGO, ,,Drag de România” care a intrat pe post, pe data de 15 decembrie.

Un vis împlinit a fost și emisiunea televiziunii ERDÉLY TV, din TG-Mureș și cea de la Radio TG-Mureș, redacția în limba maghiară. Dar cea mai mare satisfacție, totuși, a fost lansarea unei melodii noi, care, în sfârșit nu e un cover, ci o piesă scrisă de Andrei Löbel, intitulată „Ce vă pasă” care, în lipsa sponsorilor, bineînțeles, a cam rămas în sertare…, DEOCAMDATĂ! Firește, mai am câteva idei, proiecte la care încă mai reflectez. Vi le voi împărtăși la vremea cuvenită, dacă va veni și vremea lor.

Nu ne-am plictisit nici pe plan familial, copila mea dragă, Júlia, a intrat la Facultate, a avut o expoziție cu picturile ei, a dat un concert de pian, repertoriul cuprinzând compozițiile ei, și acum, de ziua ei, în noiembrie, a fost lansat primul ei volum de poezii, deci, sunt tare mandra de ea!

Ceea ce privește anul 2020:  m-am documentat puțin și știu că va fi un an în care toate semnele zodiacale vor avea un NOU început, începutul unei noi ere, care promite experiențe complet noi în viața profesională.  Zodia mea, Fecioara, nu este enumarată între cele mai norocoase, dar, voi profita de acest nou ciclu de 20 de ani, inițiat de conjuncția între Jupiter și Saturn, și poate ajung și eu la 80 de ani cum e și Tina Turner, astăzi! Lasând gluma la o parte, nu pot decât să mă repet, referindu-mă la planurile pentru anul 2020: ,,nu mor caii când vor cainii”. Nu voi renunța la lansarea unui CD, cu Best Of, piese noi, videoclip, concerte, și, bineînțeles, noi emisiuni TV și Radio. Cred că sunt o optimistă incurabilă. Dar în același timp, trebuie să mă și grăbesc, la vârsta mea, astăzi suntem, mâine, nu…! 🙁 Sper să mai am timp să realizez aceste proiecte, ce păcat că ,,oamenii” care ar trebui și ar putea să ne ajute, ne împiedică în realizarea visurilor noastre. E trist, foarte trist…, dar să nu ne plângă când nu mai vom fi, va fi prea târziu…, prea tarziu….!   Trăim într-o lume în care timpul nu ne mai ajunge, prietenii, colegii dispar, devenim tot mai săraci pe zi ce trece…! GOANA după mai MULT începe să-i stăpânească pe cei vizați, lăcomia pune stăpânire pe sufletele lor, și tot ce este frumos, sincer, prețios, încet-încet se pierde….!

Cu acest gând de final, vreau să vă mulțumesc, sunt onorată să fac parte din familia ,,RomâniaVipPress”, unde ne adunăm în fiecare an în jurul Pomului de CRĂCIUN, înseamnă enorm pentru mine să fiu mereu prezentă aici!

Profit de această ocazie și vă urez tuturor, tot binele din lume, bucuria să umple inimile celor care cred cu tărie în miracolul de CRĂCIUN!î

Vă doresc să aveți parte de pace, fericire și iubire in suflet!

Cu îmbrățișări sincere,

Maria Nagy

 

Onu Pavelescu-Artist

Am avut un an bun… mă rog, cât se poate de bun în condițiile date, deci am votat în speranța că 2020 (două mii douăzeci, nicidecum douăzeci douăzeci!) va fi începutul unei perioade mai bune.

Lăsând toate astea deoparte, mă îngrijorează evoluția (involuția?) muzicii și a publicului care se bucură din ce în ce mai mult de concertele cu muzică facilă. Din lipsă de fonduri, probabil, se promovează excesiv festivalurile și concertele folk. Cu câțiva artiști și o chitară, ai rezolvat toate problemele: sonorizare, cazare, masă, uneori și onorariu. Să nu fiu înțeles greșit, îmi place folk-ul și chiar îl cânt în diverse ocazii dar… avem foarte multe trupe rock (cu toate subgenurile lui), tinere, talentate, cu piese proprii, trupe care aduc armonii noi în muzica românească, trupe extraordinare de care prea puțini organizatori de evenimente se mai ocupă. Chiar nu mai percutăm la altceva în afară de piesele arhi-arhi-arhi-cunoscute cu haiduci și țigăncușe, cu munțomani și căni cu vin? Piese frumoase dealtfel… dar nu singurele, asta vreau sa subliniez.

În ceea ce ne privește, noi, trupa Micul Paris, vom căuta să venim mereu cu câte ceva nou, fie piese proprii, fie cover-uri cunoscute dar mai puțin cântate de toți. Sunt destui (prea mulți, aș zice) care, în căutarea succesului garantat, cântă „ce se cere”.

Ce binevenită ar fi și acum emisiunea lui Petre Magdin, „Întâlnirea de la miezul noptii”!… dar să nu vorbesc la trecut. Le fel de binevenită este revista RomâniaVipPress căreia îi mulțumesc pentru consecvența cu care promovează artiștii și evenimentele de calitate, nu neapărat „ce se cere”. Apariția noastră în această revistă, an de an, ne onorează și ne ajută să fim cunoscuți și apreciați de către publicul pe care și noi îl dorim, un public deschis și… muzical.

La mulți ani!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

Distribuie