Bikers for Humanity , motocicliștii care au la radiografie inima în forma României!

Bikerii…, bijuteriile șoselelor…, sunt îngerii care ajută copiii nevoiași și persoanele defavorizate! I-a văzut cineva cum aleargă cu motocicletele, cu camioanele, pe șoselele știrbite de vreme…?

De primăvara și până toamna târziu, acești oameni, care, la radiografie, au inima în forma României…, stau de povești la o bere…, la o apă, la un suc…, la ce vor ei…, și rezolvă multe probleme sociale din această țară, fără ca să apeleze la Statul Român…, nu contează că le este frig, foame sau sete…! Ei, nu fac politică…, au „Guvernul lor…, Președinția lor…, Parlamentul lor”…, dar, înainte de orice…, au în suflet durerea că dacă ei nu o vor face, cu siguranță nu o va face nimeni!!!

În sezonul cald…, primăvară-toamnă…, aceste inimi pe roți…, construiesc și repară case pentru persoanele cu probleme materiale, iar de toamna și până iarna târziu…, ei strâng lucrușoare pentru copii, așa că, ei nici anul acesta nu dorm indiferenți, muncesc, caută, fac orice, ca o mare parte dintre copiii necajiți, să aibă ghetuțe, haine groase, dar și dulciuri de Craciun…!

Uitați care este dorința lor în această perioadă……”Rugăm iarna să „nu-și intre în drepturi” până pe 22 decembrie, ziua în care și acești bocanci/bocăncei vor fi aduși de Moșu’, celor 33 de copii din Faurei, Ulm si Ciocănești (Călărași)!”

Felicitări…, oameni cu inima cât România!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie