Placheta și Trofeul RomâniaVipPress, pentru Excelență în Guvernare Locală, au mers la Dl Ing. Ioan Bogdan Codreanu, Primarul Comunei Pojorâta din Județul Suceava!

Placheta și Trofeul RomâniaVipPress, au mers în Bucovina, la Ing. Ioan Bogdan Codreanu, pentru Excelență în Guvernare Locală!

 

Și anul acesta, RomâniaVipPress, și-a încheiat misiunea cu bine, am avut interviuri cu români valoroși de pretutindeni, i-am promovat, i-am făcut cunoscuți, sau…, și mai cunoscuți, în lumea întreagă!

Sunt fericită pentru că Dumnezeu îmi dă sănătate și putere, ca să pot să fac posibil, ca poveștile acestor oameni minunați, să fie citite de Dvs!

Vă mulțumesc pentru că și anul acesta mi-ați fost alături în număr atât de mare, români din toate colțurile lumii! Vă îmbrățișez, vă iubesc, și, așa cum deja știți, sunteți toți în inima mea!

Iubesc binele văzut de oameni!

O parte dintre colaboratorii mei, au primit Diplome de Excelență și Trofee, pe care, vi le voi prezenta anul viitor!

Am avut o singură plachetă de merit, cu forma României, care, a mers la Dl Primar din Stațiunea Pojorâta, Județul Suceava, Ing. Ioan Bogdan Codreanu, pentru că, în fiecare an, ne arată că este cel mai bun în guvernare locală, desigur, împreună cu o echipă foarte valoroasă pentru comunitate!

Felicitări, Dlui Primar Ing. Ioan Bogdan Codreanu, care, în acest moment, este cel mai bun exemplu de român care trăiește în comunitatea în care s-a născut, și, se implică, muncește enorm, pentru ca viața locuitorilor din Pojorâta, să fie una demnă de Bucovina iar turiștii, să simtă respect pentru sângele vărsat de străbunii noștri!

“Este o onoare și o bucurie pentru mine să primesc această recunoștință din partea dumneavostră și țin să dedic premiul echipei mele și întregii comunități locale!
Sărbători liniștite și binecuvântate alături de cei dragi!” (Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu)

Vă doresc un An Nou cu multă sănătate, pace, iertare și multă iubire!

 

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie