Centrul de Evenimente The President este un refugiu urban in care clientilor li se ofera multiple posibilitati de recreere!

 

Omul de afaceri, Corin Romanescu, a transformat un colt din Bucuresti, intr-un loc de relaxare pentru toti cei care nu isi permit o vacanta la mare,

Fiind localizat in nordul orasului, in parcului Tei, in una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti, pe malul lacului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este un refugiu urban in care clientilor li se ofera multiple posibilitati de recreere, de la practicarea unor sporturi ca fotbal si inot pana la petrecerea unui timp placut impreuna cu prietenii sau familia.„!

17190666_1441563069218211_8382735575333357567_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Magdin: Cum mai merg afacerile de vara, dle Corin Romanescu?

 

Corin Romanescu: Vara, terasele sunt pline, atât  in zonele de la periferia orasului cat si  in zonele centrale din Bucuresti. Când vremea este frumoasă,  pe cele mai multe terase cu greu găsesti un loc pentru a bea un suc, o bere sau a mânca ceva. Această “supra-aglomerare” a teraselor aduce proprietarilor cu astfel de afaceri, profituri substantiale. Dacă stii să iti alegi locul potrivit pentru a deschide o terasă in mod sigur va fi plin de clienti si vei câstiga dintr-o astfel de afacere. Din păcate, este o afacere sezonieră, si odată cu căderea frunzelor, dispar si clientii.

O astfel de afacere poate fi demarată cu o investitie relativ mică. Sunt numeroase firme de distributie a băuturilor care in baza unui contract de colaborare care le asigură prioritate in desfacerea produselor si a dreptului de a-si afisa logo-urile lor, iti pun la dispozitie mese, umbrele, scaune si frigidere.

Profitabilitatea afacerii depinde de chiria pentru locul in care iti amplasezi terasa, de felul in care stii să negociezi contractul cu firma care iti livreaza băuturile si iti pune la dispozitie mobilierul comercial si umbrelele, si, bineinteles de modul in care iti conduci afacerea.

Dacă ai cât de cât experientă in acest domeniu este aproape imposibil ca pe perioada celor 3 luni de vară să nu obtii profituri bunicele.

 

 

Ana Magdin: Ce aduceti nou in lumea afacerilor, in imobiliare…?

 

Corin Romanescu: Piața imobiliară poate transforma economiile mici în afaceri profitabile !

Micii investitori au jucat un rol important pe piața 11902295_687449424689611_177212901617532901_nimobiliară, înainte de 2008 au fost motorul care a susținut creșterea, până la un punct la care aceasta a devenit nejustificată. Toată lumea, indiferent de buget, putea și dorea să investească în imobiliare. În momentul în care piața s-a întors în defavoarea tuturor, acest tip de investiții imobiliare au dispărut subit. Paradoxal, exact atunci a apărut momentul perfect pentru micii investitori.

Acum, când nimeni nu mai practică acest lucru, afacerile speculative sunt chiar indicate: aduc profit investitorului și echilibru, pieței imobiliare. Din păcate, în absența unei culturi investiționale, puțin sunt cei care înțeleg acest lucru. Cel mai bun moment pentru a cumpăra o proprietate imobiliară este atunci când prețurile sunt la minimum. Riscul este, desigur, o parte componentă a unei investiții de succes. Cei care au câștigat cel mai mult din imobiliare sunt aceia care au îndrăznit să cumpere teren în ceea ce atunci era câmp – acum este parte componentă a Bucureștiului. Pe aceste terenuri, cumpărate în anii 2000, sunt construite acum unele dintre cele mai importante malluri, terenuri și sedii de birouri care se găsesc acum în București.

Afaceri imobiliare profitabile se pot face și când ai doar câteva mii de euro în buzunar ! Investițiile se pot face chiar și de cei care nu dispun de toți banii pentru a cumpăra, după aceleași scheme cu care își înmulțesc banii oamenii de afaceri. În acest caz însă, schemele elaborate și riscul implicat îi fac pe cei neobișnuiți cu businessul să bată în retragere.

Un om de afaceri, bogat sau falimentar, gândește așa: nu trebuie să fii milionar pentru a face milioane. Dacă ai cinci mii de euro, de exemplu, poți lua un credit să îți cumperi o garsonieră. Rata este de 100 de euro/lună, dar poți încasa o chirie de 250 de euro/lună. Este o afacere foarte bună – în 15-20 de ani, proprietarul rămâne cu apartamentul, într-un moment în care piața a crescut, iar profitul lui este impresionant. Prima regulă a celor care vor să facă bani este aceea că banii trebuie să fie rulați, indiferent dacă este vorba despre câțiva lei sau câteva milioane. Din sume mai mari, precum 50.000 de euro, cu care mulți aleg să își cumpere un apartament, un investitor poate decide să cumpere trei apartamente. După ce a achitat avansul pentru toate trei, rămâne cu o rezervă de 10.000 de euro, apoi le închiriază și obține astfel profit lunar. Dar dincolo de rezidențial, există și alte segmente imobiliare profitabile, precum sectorul spațiilor pentru birouri, îndeosebi în marile orașe, și al spațiilor comerciale stradale, localizate în zonele ultracentrale, care beneficiază de vad comercial bun. Totodată, investițiile în achiziția unor proiecte industriale mari (spații logistice) reprezintă o bună oportunitate. Când cumperi pentru că ai văzut la alții că și ei cumpără, deja ai greșit. Investitorul e cel care cumpără atunci când nimeni nu este interesat. De exemplu, putem analiza casele executate de bănci. Merg atât de greu tranzacțiile, pe acest segment, unde se găsesc apartamente cu două camere la un preț de 20.000-25.000 de euro. Acestea se pot revinde cu ușurință la 50.000 de euro, pentru un client cu viziune. Dar nu toată lumea poate să gândească precum un investitor.

 bi-quyet-giam-beo-cuc-nhanh-khong-can-phai-trai-qua-che-do-an-kieng-khac-nghiet-nao-4 19247875_1778774158830181_4248525513346751734_n

 

 

 

 

 

 

 

Ana Magdin: Cand, cum si de ce ati avut ideea, inspiratia, sa dati numele “The President” centrului dvs de evenimente, care este o locatie foarte luxoasa, moderna si primitoare?

 

Corin Romanescu: Întâmplarea face să-mi placă la nebunie să dau nume. De fiecare dată când urmează să achiziționez un obiect de o oarecare valoare, mă pregătesc cu câteva zile înainte pentru a-i da un nume cât mai potrivit. Când vine vorba de a da nume altor entități decât obiectele proprii, devine puțin mai dificil. Având în minte aceste aspecte, reiau o temă abordată deja de către mine în trecut: Un nume bun valorează mai mult decât o avere.

Dacă un brand este un nume care ocupă un loc în mintea consumatorilor și le influenţează acestora deciziile de cumpărare, este evident faptul că numele în sine trebuie să-şi însuşească principalele caracteristici ale brandului pe care-l reprezintă și să le evoce într-o manieră naturală și fidelă.

Un nume este extrem de important pentru un brand. Unii spun că este cea mai importantă caracteristică a acestuia. Numele poate poziționa brandul și delimita natura ofertei sale, poate susține identitatea și personalitatea acestuia. Rolul unui nume de brand este să personifice informații despre ceva, informații ce reprezintă valoare adăugată, diferențiind brandul într-un anume fel de alternativele existente.

Numele de brand relevă adeseori intențiile unui brand, mai ales în cazul acelor branduri unde alegerea numelui de brand s-a făcut ținând cont de anumite caracteristici obiective sau subiective pe care acesta ar trebui să le transmită.

Pe scurt, ideea este că un nume de brand are rolul de a provoca, în mintea consumatorului, asocieri pozitive cu brandul respectiv.

cocktail4-1 11863236_687449271356293_5375780299816865961_n
Ana Magdin: Care sunt cele mai frumoase programe si pachete pe care le oferiti celor care isi doresc sa se simta bine, alegand Centrul de Evenimente The President?

 

Corin Romanescu: Tot mai multe companii din România încearcă să le ofere clientilor pachete de beneficii suplimentare, în dorința de a-și fideliza și mulțumi clientii.

Cele mai noi trenduri în tacticile de motivare a clientiilor nu țin, însă, neapărat, de avantaje financiare. Se pune accent pe sisteme de beneficii menite să țină echilibrul între viața personală și cea profesională sau intre viata sociala si cea economica. Aici intră programul flexibil, reduceri pentru masa la restaurant, tarife preferențiale la cazare în anumite hoteluri, dar și prețuri speciale pentru anumite servicii. În unele cazuri, clientii au discounturi însemnate la anumite servicii.  De regulă, regulile nescrise ale departamentelor de vanzarii spun că un client nu poate negocia să primească un pachet de beneficii mai mare decât alții.

 

60696e8eb48d71f33217b7e6b8cfadf3

Ana Magdin: Ce evenimente organizati pentru bucuresteni, in aer liber, la piscina si terasa THE PRESIDENT?

Corin Romanescu: Fiind localizat in nordul orasului, in parcului Tei, in una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti, pe malul lacului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este un refugiu urban in care clientilor li se ofera multiple posibilitati de recreere, de la practicarea unor sporturi ca fotbal si inot pana la petrecerea unui timp placut impreuna cu prietenii sau familia.

Pentru iubitorii de petreceri in aer liber, zona de lounge a piscinei sau pool-barurile cu delicioasele cocktail-uri pregatite de barmani profesionisti, sunt o alternativa racoroasa la caldura estivala a Bucurestiului.

Centrul de Evenimente The President dispune de asemenea, de un superb restaurant destinat evenimentelor private sau corporate sau ambientul spectaculoasei terase.

Este  o atmosfera unica intr-un loc exclusivist din centrul orasului in cadrul unui concept care cuprinde piscina semi-olimpica, piscina pentru copii, restaurant bistro, terasa lounge si pool-bar cu bauturi mixate profesionist de barmani experimentati, totul in decorul racoros al parcului Tei si inconjurati de muzica ambientala de cea mai buna calitate.

Recomandam ca Locatia evenimentelor tale in aer liber sa fie la piscina The President din inima Capitalei!

Fie că este vorba despre un eveniment corporate menit să imbuntățească relațiile într-o echipă sau de un eveniment memorabil din viață precum o nuntă, un botez sau un bal, suntem convinși că veți aprecia flexibilitatea pe care Centrul de Evenimente The President  o poate oferi datorită numeroaselor facilități de care dispune.

O terasă verde, elegantă cu bar de exterior și o capacitate de 600 locuri la mese.

Terasa este amplasata in imediata apropiere a piscinei este zona principala de petrecere. Locatia permite aranjamente si compartimentari in functie de specificul fiecarui eveniment si beneficiaza de spatii de serviciu.

Zona piscinei poate juca un dublu rol, atat ca decor ambiental cat si ca locatie exterioara pentru organizarea unor evenimentelor inedite. Capacitatea piscinei The President se extinde pana la 350 locuri/sezlonguri, respectiv 900 de locuri in picioare.

Piscina este frumos luminata la lasarea serii si va marca vizual evenimentul Dvs.

 

18527906_1722006517840279_3460243975154046483_n

cocktails-glasses-fruit-berries-raspberry-apple-lime-dark-background-cinnamon

Ana Magdin: Care sunt cele mai atractive oferte pentru aceasta vara, la The President?

 

Corin Romanescu: Jumătate dintre clientii care ajung la Centrul de Evenimente The President  sunt în căutarea evenimentelor/nunti/botezuri/petreceri corporate, care doresc să nu depășească tariful de 100 euro de persoană. Cei mai mulți clienti preferă ofertele care au prețurile reduse. Cealaltă categorie de clienti sunt clientii care optează pentru oferte all-inclusive, oferte pe care le considera cele mai atractive.
Din experiența ultimilor ani, am constatat că aceia care obișnuiesc să viziteze Centrul de Evenimnente The President sunt acei clienti care isi doresc foarte mult ofertele noatre speciale all-inclusive și locatia noastra.  Așa se explică, an de an, aglomerația de la Centrul de Evenimnente The President. Noi ştim ce caută de regulă clientii nostri și venim în întâmpinarea acestora cu oferte speciale de acest tip.

 

Ana Magdin: Cu ce ii atrageti pe tineri, la The President, in aceasta vara?

Corin Romanescu: Întotdeauna, tinerii până în 30 de ani, fie că sunt de aici din Bucuresti, fie că sunt în tranzit, isi doresc sa petreaca momente deosebite intr-o locatie de vis, asa cum este Centrul de Evenimente The President. În această căutare a lor, încearcă, evident, să îşi gaseasca coordoantele apropiate aşteptărilor lor si tot mai multi tineri, încearcă să le descopere, la o varsta in jurul a 20 de ani. Bucureşti e un oraş mare. Şi de tranzit. Aici sunt nu numai români, ci şi cetăţeni străini. Drept urmare, mesajul  Centrului de Evenimente The President a fost construit şi adaptat pentru a atrage acest public dornic de distractie.

 

Ana Magdin:  Plecati undeva in aceasta perioada, simtiti nevoia de o vacanta, unde va gasesc cei care doresc sa-si petreaca vara in Bucuresti, la The President?

 11870768_687449451356275_1916868925540820060_n 552788

Corin Romanescu: Convins fiind că nu toată lumea fuge din București, m-am gândit să le oferim clientilor The President,  o vara de neuitat la Piscina si Terace din Complexul The President. Asa ca toata vara  ne vom intalni la piscina The President intre orele 10:00 – 19:00, iar intre orele 19:00 – 24:00 la terace The President din parcul Tei.

Le doresc tuturor clientilor The President o Vara Frumoasa si Distractie Placuta !

 

Ana Magdin:  Un gand pentru romanii de pretutindeni!

 

Corin Romanescu: Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de ei. Dumnezeu să-i călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru ei, romanii de pretudinteni!

Ana Moroșanu Magdin

18485516_1722008637840067_7257704147466572899_n

Distribuie