Ediția Specială de Paște, a ziarului meu, RomâniaVipPress, să vă găsească sănătoși, cu pace sufletească, iertare și iubire!

Ca în fiecare an, de când am adus pe lume, pentru sufletele Dvs, RomâniaVipPress, încerc să adun o parte dintre colaboratorii mei,  români valoroși din toate colțurile lumii, care, să vă transmită tuturor, gânduri frumoase, și, să vă împrieteniți, să ne dăm mâna cu toții, pentru o viață mai frumoasă și o lume mai bună!

Vă doresc, un Paște Binecuvântat, cu gândul la renaștere și la rădăcinile omenirii pe această planetă!

 

Angela Ioana Gheorghiu – elevă și artistă

 

 

 

Sunt Angela Ioana Gheorghiu, și, cu mare bucurie, trimit mesajul meu către toți românii, indiferent de locul unde au ales să traiască.

În semn de respect pentru România, în ziua de 23.04.2021, am cântat piesa „Soarele și copilul”, compusă de maestrul Horia Moculescu, pe versuri de Carmen Aldea Vlad, pentru comunitatea de români din Germania, la invitația ”Fundației Culturale Germano-Române Alexandru Ioan Cuza”, condusă de Josef Herlo.

 

Învierea Domnului nostru Isus Hristos, este o mare sărbătoare, un moment de întregire a familiei, când, dragostea, prietenia, smerenia sunt pretutindeni. Fie ca Sfintele Sărbători Pascale să vă facă viața mai frumoasă, casa mai bogată și masa îmbelșugată.

Această sărbătoare să vă aducă lumină, speranță, căldură și iubire în suflet.

Hristos a Înviat!

 

Valentin Popescu- Director Marketing Sportiv și Comunicare la Alexandrion Group

 

Sărbătorile de peste an ne luminează mereu perspectiva unității, apartenenței și a bucuriei de a petrece timp de calitate împreună, chiar și în vremuri în care distanțarea socială, fizică este de dorit. Pe lângă tehnologie, sportul unește oamenii, construiește comunitățile și sterge granițele. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, moment de anvergură spirituală din calendarele creștine, sugestia mea este să ne reîndreptăm către pasiunile noastre al căror echilibru dinamic construiește tăria de caracter, către familiile noastre care ne susțin să fim mai buni în fiecare zi. Cu aceiași considerație și mândrie, de ani de zile, în care pasiunea mea pentru sport este șlefuită în cadrul Alexandrion Group în profesionalism, invit cititorii RomâniaVipPress la mișcare și dedicație, la recunoștință și liniște, la mândrie și putere, dezvoltându-și în fiecare zi potențialul nativ pentru Excelență. Așa cum Alexandrion Group invită la performanță prin sloganul ”Alexandrion – Esență de campion!”, iar Fundația Alexandrion premiază anual vârfurile din cultură și sport, îndrept gândurile mele bune, pline de admirație către românii de pretutindeni care se dedică perseverenței, care se concetrează asupra creșterii personale și se autodepășesc în fiecare zi.

Hristos a înviat!

 

Ovidiu Ioncu – Kempes – artist

 

Românilor le doresc în primul rând sănătate și Lumină.

Sper să aibă puterea să treacă cu cât mai puține pierderi peste această nenorocire. Și când spun pierderi, nu vorbesc doar de cele materiale. Cred că foarte mulți dintre noi avem de suferit puternic pe plan emoțional, și, din păcate, copiii sunt afectați poate chiar mai mult.

Sărbători fericite și vouă, prietenilor mei, de la RomâniaVipPress, vă îmbrățișez cu drag!

 

Costi Cămărășan- trupa Compact

 

Să ne unim în Spirit și Credință !

 

Suntem încercați de mai bine de un an de zile  în toate modurile posibile, bombardați de nesiguranță, dezinformare, manipulare și de frica a ce va urma.

Suntem tot mai singuri, încătușați în propria spaimă și neputință.

Ce este omul fără dragostea de semeni, fără  socializare, fără mângâiere,  fără atingere, fără crez?

Să fie o încercare perfidă?

Se apropie sărbătoarea Învierii Domnului Nostru!

Sper din tot sufletul să fie altfel decât anul trecut.

Mi-e dor să aud suflarea mulțimii într-un glas cântând, Hristos a Înviat, să văd stelele pământești ale lumânărilor care plutesc asupra pământului.

Doresc să mă simt din nou om liber în toate cele pământești.

Iubirea, încrederea și speranța să ne lumineze încă o dată, că tare avem nevoie.

Să ne bucurăm cu toții de Lumina cara va să vină în curând.

 

Liviu Sorescu –artist

 

De sfintele sărbători de Paşti, să ne amintim că ele ne vorbesc despre moartea şi învierea Domnului nostru Iisus Hristos. Nu despre iepuraşi, ouă roşii şi alte cele promovate de media, adică, orice, numai despre Învierea Mântuitorului nu.

 

În Evanghelia dupa Ioan, capitolul 3 versetul 16, Iisus spune despre Sine, în conversaţia avută cu un mare învăţător al legii iudaice al acelor vremuri, pe nume Nicodim: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică”.

De asemenea, Iisus a spus despre Sine, când a fost întrebat de farisei de ce stă şi mănâncă la masă cu vameşii şi prostituatele, cu oile negre ale societăţii de atunci : „Nu am venit în lume pentru cei sănătoşi ci pentru cei bolnavi”.

Dacă tu crezi că ai făcut atât de multe pacate încât Dumnezeu nu mai te iartă, te înşeli. Iisus a suferit moartea pe cruce pentru ca orice păcat să poată fi iertat de Dumnezeu Tatăl, în numele Fiului Său, care prin moartea Sa a împăcat lumea cu Dumnezeu. Aşadar, de Paşti, să ne apropiem cu încredere de Părintele Slavei, Dumnezeul cel Atotputernic, ştiind că prin jertfa Domnului Iisus Hristos, avem iertarea păcatelor şi acces în prezenţa Sa. Şi orice greutate pe care o ai în suflet, dă-o Domnului Iisus Hristos, căci pentru asta a venit în lume, ca să vindece şi să mântuiasca.

Un Paşte fericit să avem şi Hristos a Înviat!!!

 

Evandro Rossetti – româno-italian, artist și medic stomatolog, stabilit în Italia

 

Dragi frați și prieteni români de pretutindeni, vă îndreptați spre ceea ce pentru toți creștinii este cea mai importantă sărbătoare religioasă, Învierea lui Isus Hristos, Sfintele Paști! Din nefericire și în acest an va fi o sărbătoare nefirească, în care mulți dintre voi nu vor putea să se întoarcă acasă, sau să primească rudele în vizită acolo unde au hotărât pentru diverse motivații să-și călăuzească viața! N-o să fie usor, nici pentru mine care m-am obișnuit să sărbătoresc Învierea la București, acolo unde îmi sunt jumătate din rădăcinile mele, unde bunicii, rude și prieteni dragi se odihnesc în Sfântul Pământ Românesc, unde, întotdeauna cei care mă iubesc mă primesc și mă fac să mă simt ca la mine acasă. Nu o să ne fie ușor să renunțăm la mese împodobite cu toate bunătățile și culorile pe care tradiția moștenită de la bătrâni care ne-a obișnuit s-o savurăm din plin, din toată inima. Va fi altfel, o se ne lipsească mult și ne va fi greu, dar tocmai din această cauză, trebuie să o sărbătorim, acolo unde trăim, cu toată bucuria și cu speranța că Învierea lui Isus, ne va aduce spre vremuri mai bune. Eu trăiesc cu această convingere.

Vreau să-i mulțumesc Doamnei Ana Moroșanu Magdin, pentru că, în momentele mai importante îmi dă oportunitatea să vorbesc cu voi toți, românii de pretutindeni și prin intermediul acestui mijloc de socializare, RomâniaVipPress, vă spun din inima: „Hristos a Înviat” ! Tot binele din lume vouă, familiilor voastre și vouă, dragii mei, Petre și Ana, al vostru Evandro!

 

Dan V Dumitriucompozitor și textier, stabilit în Canada

 

Urez românilor de pretutindeni ca, în această perioadă sfântă, să-și poată  găsi pacea interioară și puterea de a ierta, pentru că toți am greșit, măcar o dată, în viața noastră !

Paște fericit!

 

Clara Popescu –  stabilită la Viena – Austria- Patroană Club sportiv!

 

Dragă și frumoasă doamnă, Ana Moroșanu Magdin , dragi prieteni, dragi români, mă bucur, să ne reîntâlnim  în pragul unei sărbători cu o semnificație deosebită  în viața tuturor creștinilor și anume Sărbătoarea Paștelui. Sper că toți sunteți sănătoși, lucru foarte important în existența noastră, și vă doresc să vă găsiți putere  să treceți peste tot răul făcut de pandemie, să renașteți, să uitați, să iertați și să vă ridicați mai puternici, mai înțelepți, mai empatici. Această mare sărbătoare a creștinității a adus omenirii speranța mântuirii și a Învierii.

Eu aștept Sărbătorile Pascale 2021, cu optimism și cu credință în mai bine, pregătită să primesc în  suflet odată cu Lumina, mângâierea emoției și căldura trimisă de acestă mare sărbătoare creștină. În Noaptea Sfântă a Învierii o să am sufletul plin de emoții și recunoștință pentru Dumnezeu. În fiecare an de Paște am impresia că noi, oamenii, ne încărcăm cu optimism de la învierea verde a naturii, și asta este o magie.

Dragi Români de Pretutindeni, vă doresc ca Sărbătorile Pascale 2021 și Învierea Mântuitorului să vă găsească sănătoși și să reușească să vă umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei și a reușitei, mintea de gânduri bune, casa de belșug și inima de iubire.

Vă doresc sărbători fericite.

 

Liviu Marin – Artist

 

Dragi prieteni,

În aceste zile, de reculegere, credință și rugăciune, vă doresc din toată inima ca Sfintele Sărbători Pascale să vă dăruiască sănătate, putere să trecem cu bine peste această perioadă grea, iar bunul Dumnezeu să ne îndrepte calea spre credință și fapte bune.

Hristos a Înviat! Paște Fericit!

Cu prețuire,

Liviu Marin

 

Alin GheorghiuConsilier Onorific Balet al Directorului General al ONB la Opera Națională București, Maestru de balet la Bucharest National Opera şi Prim balerin la Opera Nationala București

 

Tuturor românilor și cititorilor fideli ai RomâniaVipPress, le urez un Paște Luminat, sănătate și liniște sufletească! Pacea și armonia să domnească peste România! Sărbători fericite!

 

Răzvan Cojanu – Campion Mondial la Box, stabilit la Luxemburg!

 

Bună, Ana. Ca de fiecare dată, e o plăcere să vorbesc cu tine. Anul acesta am ajuns la concluzia că sănătatea e mai importantă decât toate, după toate lucrurile întâmplate din cauza pandemiei. Pe lângă tradiționalul Hristos a Înviat, vreau să le transmit tuturor românilor multă sănătate, putere să lupte și treacă peste toate și nu în ultimul rând, liniște și pace sufletească. Am ajuns la concluzia că lumea “s-a înrăit” din ce în ce mai mult, și poate că acum, în apropiere de Săptămâna Patimilor să putem realiza că Fiul lui Dumnezeu, a fost bătut, batjocorit și răstignit pe cruce pentru noi iar asta ar trebui să ne facă să fim mai buni unii cu alții, mai înțelegători și mai umili.

Eu, de aici din Luxemburg, unde încerc să pun pe picioare o școală de box adevărat, te îmbrățișez cu drag și îți urez tie cât și cititorilor tăi, un Paște Fericit și multă sănătate. Te îmbrățișez cu drag. Răzvan Cojanu

 

Nicu Costache- Artist

 

 

 

Anul trecut, am sărbătorit Învierea Domnului total diferit de felul în care am fost învățat încă de mic. A trebuit să ne adaptăm acelui moment trist, să privim neputincioși lacătele puse pe biserici, să primim Lumina Sfântă pe furiș, să sărbătorim departe de familie si de cei dragi. Anul acesta, deși  vine cu alte restricții, mă voi bucura de sărbătoarea Paștelui alături de familia mea. Vom respecta tradițiile moștenite de la părinți, cei care ne-au învățat că Paștele nu înseamnă mâncare, bautură și sacrificarea mieilor, ci iertare, iubire și înțelegere …  Învierea Domnului Iisus Hristos să-i binecuvânteze pe toți românii, oriunde s-ar afla, pace sufletească, sănătate și armonie! Toate gândurile bune și mulțumirile mele pentru RomâniaVipPress, pentru munca depusă în promovarea românilor de valoare.

Paște Fericit și binecuvântat tuturor!

 

Nelly Năstase – model și designer, stabilită la New York – Special Advisor to the UN Ambassador şi lucrează la CEO Branding, Ascendant Group şi Nelln Fashion and Art

 

Sunt fericită pentru că, Ana Moroșanu Magdin, Președinte RomâniaVipPress, ne reunește, pe noi, românii de pretutindeni, în Ediții Speciale, în care, ne spunem gândurile și dorințele, înseamnă enorm, ca noi toți, în preajma unor sărbători religioase atât de importante pentru omenire, să putem să transmitem urări de suflet, aici, în acest spațiu virtual, creat cu iubire pentru noi, cu mult suflet, de Ana!

Dumnezeu să le dea tuturor românilor, multă sănătate și Sărbători Fecite, oriunde s-ar afla!

Un Paște Fericit, tuturor!

 

Dragoș Adrian Sterpu – Unul dintre cei 10 specialiști Microsoft în lume, stabilit la Madrid-Spania

 

Cititorilor RomâniaVipPress…

Sunt multe de spus, pentru noi reprezintă sărbătoarea care ne face să privim cu alți ochi viitorul.

Viitor dărâmat de o catastrofă biologică.

Am adormit într-o lume și ne-am trezit într-alta.

Dintr-o dată, tot ceea ce cunoșteam, nu mai are farmec, Disney și-a pierdut magia, Parisul nu mai este romantic, New York nu mai stă în picioare, Zidul Chinezesc nu mai reprezintă o fortăreață, Mecca este goală.

Îmbrățișările și săruturile au devenit arme, iar a nu-ți vizita prietenii și familia devine un act de curaj și iubire.

Realizăm că puterea, banii și frumusețea nu au nici o valoare.

Tuturor, vă doresc și sper să vă petreceți alături de cei dragi aceste Sărbători Pascale și să sperăm că ne vom putea relua viața pierdută.

Sacrificiul lui Hristos are o semnificație mult mai importantă acum, în aceste zile, să le mulțumim cadrelor medicale care au dus, duc și vor duce această luptă inegală, să ne rugăm, ca nimeni dintre noi și cei dragi să nu sufere, să arătăm că putem fi și buni.

Românii sunt un popor solidar, împreună putem să trecem și peste acest hop.

Ție, Ana, și lui Petre, vă doresc multă sănătate, știu și apreciez ceea ce face RomâniaVipPress, o publicație care întodeauna a scos doar calitate, puțini dintre noi mai știm să căutăm calitate și, de aceea îți doresc mult succes și, de ce nu, poate la prima întâlnire să putem veni și noi.

Vă mulțumesc că existați!

Sărbători Pascale FERICITE.

HRISTOS A ÎNVIAT!

 

Maria Ghiorghiuavocat, teolog și vizionar

 

Prieteni dragi, mai întâi de toate, doresc ca să mulțumesc mult Dnei Ana Moroșanu Magdin pentru Invitația de a scrie câteva rânduri în minunanta Revistă RomâniaVipPress, acum, în EDIȚIA  SPECIALĂ și deosebit de frumoasă, de PAȘTI. Prieteni dragi, din lumea întreagă, oriunde v-ați afla pe acest pământ să nu vă pierdeți niciodată CREDINȚA în BUNUL DUMNEZEU și în MĂICUȚA DOMNULUI. Să aveți nădejde și răbdare, deoarece, va veni și ziua în care o să vă întoarceți acasă, în România Duhului Sfânt, unde, chiar va curge lapte și miere. De ce? Pentru că, DUMNEZEU Prea Milostiv va veni din nou pentru a doua oară pe pământ, dar, în ȚARA sfântă, numită ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT! Să nu vă îndoiți niciodată de această MARE MINUNE care va acoperi Țara aleasă de Duhul Sfânt, pentru a fi NOUL IERUSALIM! Acum de Sfintele Paști, să nu uităm ca să dăruim dragoste celor dragi, celor care sunt departe de noi și care, se topesc de dorul nostru și al celor care au plecat la muncă în afară, pentru a le asigura un trai mai bun celor rămași în Țară. Cu fiecare zi care trece dragilor, să încercăm să fim mai buni, mai iubitori și mai răbdători unii cu altii, și mai ales, să învățăm ca sa iertăm pe cei care ne-au greșit cu voie sau fără de voie. Viața este frumoasă, dacă știm ca să ne-o facem frumoasă! Vă mulțumesc din suflet dragii mei, pentru fidelitatea voastră faţă de Blogul Lui Dumnezeu, așa cum îmi place mie să spun, faţă de mine care scriu al Lui Dumnezeu Cuvânt. Vă promit că nu vă voi dezamăgi și că voi fi aici pentru voi toți, scriind cu inima și cu sufletul CUVÂNTUL MÂNTUITORULUI nostru ISUS HRISTOS și al PREA CURATEI FECIOARE MARIA.

Vă îmbrățișez, prieteni dragi, cu inima și cu sufletul și vă urez multă sănătate, multe bucurii și nu uitați să fiți buni, iubitori și iertători cu Aproapele vostru. Vă doresc ca LUMINA ÎNVIERII DOMNULUI nostru ISUS HRISTOS să vă călăuzească pașii spre calea care duce spre mântuirea sufletului și spre iubirea de Dumnezeu și de Măicuța Domnului cu toți Sfinții Săi. Anul acesta, 2021, cu ajutorul PREA SFINTEI TREIMI și al MAICII LUI DUMNEZEU voi mai scoate încă două Cărți ale ADEVĂRULUI DUHULUI SFÂNT, cărți de care vă veți bucura enorm, atunci când le veți citi și veți simți în inimă și-n suflet, IUBIREA și căldura DUHULUI SFÂNT. HRISTOS A ÎNVIAT, dragilor și bucurați-vă de MAREA și Sfânta Sărbătoare a ÎNVIERII DOMNULUI și MÂNTUITORULUI nostru ISUS HRISTOS.

HRISTOS a ÎNVIAT, spun din toată inima și dnei ANA MOROȘANU MAGDIN, și-i mulțumesc din suflet pentru că mi-a dat prilejul de a scrie în REVISTA sa minunantă, RomâniaVipPress și țin să o felicit pentru tot ce a făcut și face pentru toți românii din toate colțurile lumii, publicând cu multă dragoste și cu mult drag gândurile românilor plecați în afară, care sunt Solii României sfinte.

Cu dragoste și cu prețuire, pentru voi toți, Maria Ghiorghiu!

 

George Rotaru-artist

 

Sărbătorile Pascale să aducă în casele d-voastră numai bine, credință, lumină și căldura acestor zile sfinte să intre în casele voastre.

De asemenea, pentru prestigioasa editură RomâniaVipPress, ocrotitoarea artei și culturii românești prin condeiul talentat al Anei Moroșanu Magdin, doresc un Paste liniștit și fericit, plin de speranță!

 

Ramona Elena Munteanu –  Una dintre cele mai bune pianiste din lume – Stabilită la Veneția-Italia

„Curăță câmpul ca să aibă loc unde să aterizeze îngerii!” Nichita Stănescu.

Cuvintele acestea m-au inspirat profund în dimineața aceasta… Mesajul lui Nichita este unul cât se poate de poetic, dar în același timp plin de înțeles și extrem de util… aș dori să îl transmit românilor de pretutindeni și valoroasei doamne Ana Moroșanu Magdin, Președinte  RomâniaVipPress. Nu mă voi imposesa de cuvintele lui Nichita, dar voi încerca să interpretez, ca și pe o piesă muzicală, cuvintele lui. Acum, înainte de Paști cred că avem mare nevoie de curățenie sufletească. Curățenie mare, la propriu și la figurat. Avem nevoie să lăsăm în urmă toată povara unei perioade greoaie și dificile. Avem nevoie de mai multă sensibilitate, înțelegere, înțelepciune. Putem încerca să ne punem în locul celor care au trecut prin grele încercări și care nu se pot bucura de această sărbătoare, în locul celor care sunt singuri sau departe de casă și care nu au cu cine sărbători. Și putem încerca să fim mai buni, să ne deschidem inimile și să încercăm să fim mai generoși. Chiar dacă voi fi și eu departe de casă, voi încerca să fiu cu sufletul lângă familia mea din Cluj-Napoca. Voi încerca să trăiesc spiritul Paștilor ortodoxe. Sper că anul viitor să pot participa cu adevărat la această mare sărbătoare, la noaptea de Înviere. Dar cred că până la urmă nu contează cu adevărat unde ne aflăm, ci ceea ce purtam în suflet, mai multă iubire și înțelepciune. În concluzie, doresc Paște fericit tuturor, o renaștere întru curățenie și căldură sufletească!

 

Andreea Georgiana Tibu-Pictoriță

 

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit, doresc tuturor Românilor de pretutinderi.

Cu drag și multă iubire, Andreea Tibu.

 

Gabriela Panduru – New YorkFashion Modeling la Modeling, General manager/Art director la Billie Blunt Magazine şi Miss Tourism Romania la Miss Tourism Ambassador

 

Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, le urez dragilor mei  români de pretutindeni,  ca Învierea Domnului să le umple sufletul de lumină, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubirea divină!

Sărbătoarea Paştelui să-i aducă mai aproape și să simtă că sărbătoresc în fiecare zi ca şi când ar fi Ziua Sfântă a Învierii!

Clopotele Învierii să vestească  un an mai bun încărcat de bucurii şi de speranţe, energie pozitivă, sănătate și Pace pe Pământ!

Hristos a Înviat!

Cu drag și dor de departe!!! Gabriela Panduru

 

Klaudia- elevă și artistă

 

Primăvara inaugurează una dintre cele mai vesele sărbători ale anului: Paștele! Cu ocazia sărbătorilor Pascale, îmi doresc ca noi toți să fim mai buni și să împărtășim unii cu altii gânduri pozitive. Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare! De asemenea, fie ca Paștele să găsească toți cititorii revistei RomâniaVipPress, sănătoși, alături de cei dragi.

Pentru mine, RomaniaVipPress, înseamnă un prilej de a interacționa cu persoane dragi mie și de a împărtăși gândurile și trăirile mele. Este și va rămane întotdeauna o revistă apropiată sufletului meu. Mulțumesc încă o dată pentru invitație și vă doresc numai bine!

 

Laurențiu TăutuBucovineanul care deține Canisa de Pietrele Doamnei – Ciobănescul Românesc de Bucovina!

 

În prag de Sfintele Sărbători de Paște, mai mult decât oricând, le doresc românilor de pretutindeni să-l primească pe Iisus în inimi și în gânduri, cu bucurie.  Sărbătorile pascale să vă fie binecuvântate cu Lumină,  Sănătate și Speranță! Să-i aveți pe cei dragi aproape și să aveți credința că vom trece peste această perioadă grea fiecăruia dintre noi!

Pentru RomâniaVipPress,  gânduri bune, alese mulțumiri și urările mele de noi succese,  pentru a aduce tuturor românilor în dar povești de viață, de voință, de neuitare!

Paște fericit și Hristos a Înviat!

 

Maria Grapini-europarlamentar

Sărbătorile Pascale vin și în acest an în condiții de restricții!

Din păcate, libertatea de mișcare a oamenilor este restrânsă și asta duce la suferință!

Gândurile bune însă, credința în Învierea Domnului, legăturile sufletești, nu pot fi restrânse.

Să credem în Dumnezeu, să facem fapte bune și să nu ne înstrăinăm, chiar dacă suntem despărțiți fără voia noastră.

Urez tuturor românilor, sănătate, iubire, dragoste pentru Dumnezeu și Hristos a Înviat!

 

Lolli Karaiola – artist

 

Sper ca momentele dificile pe care le trăim din cauza pandemiei, să ne apropie și mai mult de Dumnezeu, să ne iubim semenii din ce în ce mai mult, astfel încât, să nu simțim cum ne afectează această distanțare!

Oameni frumoși, îmi doresc ca Învierea Domnului să vă umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea numai de gânduri frumoase și inima de iubire. Sărbătorii luminate cu pace în suflet – Hristos a Înviat !

– Hristolu anye !

Din suflet, redacției și urmăritorilor RomâniaVipPress!

 

Oana Chiriac – artistă

 

Bună ziua și bine v-am regăsit la ceas de sărbătoare!

Vă doresc să aveți sărbători luminate și binecuvântate și să vă mulțumesc pentru bunăvoința dumneavoastră, de a transmite un gând, o urare tuturor românilor de pretutindeni prin revista RomâniaVipPress. Este o perioadă mai dificilă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să revenim la viața normală pe care o aveam înainte de pandemie. Din acest motiv, evenimentele, concursurile și spectacolele au fost foarte restrânse, dar eu am continuat să studiez muzica – pasiunea mea. Mulțumesc pe această cale domnilor profesori care mă îndrumă; prof. Theodor Rădulescu, prof. Cristian Faur, prof. Magda Ghilescu.

Prin ceea ce mă învață dumnealor, sper ca într-o bună zi să fie pansament pentru sufletele românilor.

Doresc tuturor cititorilor RomâniaVipPress, un Paște fericit, la mulți ani și să sperăm la zile mai bune, că sigur vor veni!

Mulțumesc, doamna Ana Moroșanu Magdin, pentru toată susținerea pe care mi-o acordați!

Mulțumesc, RomâniaVipPress pentru promovare!

 

Maryellen Badea-artistă

 

A fost un an dificil în care am fost puși la încercare din greu. Vă doresc ca anul acesta să aveți un Paște care să vă binecuvanteze cu lumină în suflet și speranță în gând, să vă aducă bucuria îmbrățișărilor calde și a momentelor neprețuite petrecute alături de cei dragi! Paște fericit, RomâniaVipPress!

Paște fericit, dragi români!

 

Grupul Altul – artiști vizuali

 

Când spui Da, din iubire, unei chemări sau unei persoane, inevitabil ajungi să parcurgi un drum complex, necesar aprofundării și cunoașterii de sine prin celălalt ca realitate complementară.
Iisus ne invită la apropierea de persoana Lui prin identificarea noastră cu umanitatea Sa. Iar noi, adesea, în nesiguranțele noastre, transformăm această iubire într-un act devoțional crezând astfel că prin tradițiile, renunțările și eforturile intelectuale depuse câștigăm dreptul la cer, uitând de gratuitatea iubirii lui Dumnezeu.

„Dumnezeul nostru nu este un Dumnezeu care trăiește în singurătatea infinită a ființei Sale: este un Dumnezeu care iubește, care ne iubește”.

Creșterea  spirituală a sinelui  rezidă  din atitudinea pe care o adoptăm față de această  iubire și  față de ceilalți, diferiți de noi înșine. Asumarea, îmbrățișarea sau respingerea încercărilor care vin în viețile fiecăruia dintre noi, ne modelează și privirea.  Dacă avem certitudinea acestei iubiri și o punem ingredient principal în tot ceea ce facem, neajunsurile, fricile, confuziile, incertitudinile trec în plan secund, iar în prim-plan va ieși demnitatea ființei noastre, forța, inteligența, claritatea și curajul.

Români de pretutindeni, vă dorim un Paște binecuvântat, trăit în comuniune!

Mulțumim RomâniaVipPress pentru onoarea și bucuria de a adresa aceste cuvinte.

 

 

 

Rareș Dragomir- Artist

 

Dragi prieteni, iată-ne din nou aproape de celebrarea Învierii Domnului!

Parcă mai mult ca oricând ne este încercată credința!

Îmi vine în cap o veche vorbă care spune: „oamenii iubiți sunt încercați”!

Eu cred că toți suntem încercați într-un fel sau altul și fiecare dintre noi „are de dus” propria cruce!

Faptul că trăim vremuri grele din toate punctele de vedere, arată că suntem clar într-un moment în care ar fi necesar ca fiecare dintre noi să-și reconsidere valorile morale și spirituale.

Poate că mulți dintre noi am alunecat pe drumuri greșite și poate că avem convingerea că suntem „În calea cea bună” când de fapt…, proliferăm răul, egoismul, invidia, superficialitatea și multe alte lucruri urâte și distrugătoare.

Avem din nou ocazia iertării, reconsiderării, a introspecției și de ce nu, a întoarcerii la bine, la credință, la iubire, la frumos și la tot ce definește măreția umană!

Eu îmi doresc liniște sufletească, iubire, sănătate, credință și Lumină în suflet, îmi doresc înțelegere bunătate și inspirație.

Doresc tuturor românilor de pretutindeni Sărbători fericite cu Lumina în suflete și în case!

Mulțumesc Ana Moroșanu Magdin pentru interviu, pentru ocazia de a fi alături de români prin intermediul RomâniaVipPress!

Felicitări pentru ce faceți pentru români și pentru că sunteți întotdeauna alături de ei!

Sănătate tuturor și Sărbători fericite!

 

 

Bobiță Cătușanu-lider trupa Antract

 

Sfânta zi a Învierii Domnului Isus Hristos se apropie, prilej cu care prin intermediul RomâniaVipPress vreau să vă transmit tuturor, sărbători frumoase, în tihnă, alături de cei dragi.

Aceste sărbători Pascale, sunt un bun prilej de meditație pentru fiecare dintre noi și am convingerea că vom reuși să trecem cu bine pentru această perioadă nefastă care ne macină sufletele de peste un an de zile.

Sărbători fericite!

 

Mihai Predescu – Violonist – Șef Partidă la Teatrul Național de Operetă şi Musical „Ion Dacian”

 

Mulțumesc din suflet doamnei Ana Moroșanu Magdin pentru minunata ocazie pe care mi-a oferit-o, aceea de a intra din nou „în direct” cu cititorii fideli ai revistei RomâniaVipPress, atât de apropiați sufletului meu!

 

Ce mi-aș dori eu în ziua de azi, într-o lume foarte dificilă în care normalitatea e un lux? Mi-aș dori să dispun de un sac fermecat, un sac din care să pot scoate la nevoie răbdarea, priceperea, înțelegerea profundă a propriei ființe și a celor din jur, dârzenie în apărarea valorilor și multă iubire și aș dori să le pot împrăștia peste tot în lume. Deși aceste daruri fermecate sunt gratis, ele sunt azi din ce în ce mai greu de găsit.

 

Mi-aș dori să am o lunetă magică prin care să observ tot ce se întâmplă în lume și o pereche de aripi să pot să ajung instantaneu la oamenii care au nevoie de încurajări și sfaturi. Ar trebui să ne gândim și să introspectăm mai mult, în contextul în care avem mai mult timp de reflecție în propriul cămin, în contextul în care mulți lucrează de acasă și au puțin mai mult timp la dispoziție. Dar asta nu înseamnă să ne închidem complet în noi înșine ci doar să căutam răspunsurile și să aplicăm învățămintele. Mă refer la amintirile care ne hrănesc sufletul, trăirile pe care le-am avut când eram mici, când lumea largă era cel mai mare motiv de a cunoaște oameni noi și experiențe și emoții, când prietenii noștri erau spiritul de aventură și nepăsarea juvenilă, atunci când ne mulțumeam cu oricât de puțin și împărțeam chiar și acel puțin, doar de dragul de a ne vedea aproapele la fel de mulțumit, dacă nu, chiar mai mulțumit decât noi, să ne amuzăm de pățaniile care ne-au făcut să intrăm în pământ de rușine, dar din care am avut întotdeauna de învățat câte ceva!

Mi-aș mai dori să reflectăm la faptul că toate lucrurile de bază sunt de fapt cărămizile, iar experiențele de viață sunt de fapt cimentul ce unește acele cărămizi, iubirea este tot ceea ce însuflețește „clădirea”, tot ceea ce o face să fie primitoare și să ofere sentimentul de siguranță și căldură. Mi-aș dori ca toți să înceapă să-și analizeze aceste „cărămizi” ale lăcașului sufletului, să observe pe cele putrede de umezeala gândirilor care macină zilnic bunul mers al ființei, să le înlocuiască pe cele cu probleme și să reconstruiască modul de gândire, să-și reașeze valorile, să prețuiască binele și să-și croiască în jurul său o protecție prin gânduri pozitive și o atitudine senină. Nu este util doar să ne protejăm corpul, ci și sufletul, în egală măsură. De multe ori avem grijă doar de corp (învelișul), neglijând sufletul (esența). Acestea par cuvinte simple, dar uneori simplitatea ne face să ne aducem aminte de origini, de sensul nostru în viață și ne demonstrează că nu ne trebuie bogăție materială, nu trebuie să fugim încoace și încolo în fiecare zi doar după prosperitatea pecuniară, uitând să ne tratăm spiritualitatea, pe care am lăsat-o în urmă, nu facem decât să ne îngreunăm parcursul vieții. Haideți să ne deschidem mai mult, asemenea unor flori tinere și iubitoare de soare!

 

Oameni buni, fiecare dintre voi sunteți minunea lui Dumnezeu, sunteți perfecțiunea Sa, nu uitați că sunteți înzestrați cu dar și cu har, înveștmântați-vă sufletele cu mulțumirea deplină, dezinteresată, aduceți-vă aminte că sunteți cu toții niște Copii ai lui Dumnezeu, dați un sens vieții prin raportarea faptelor și a rațiunii la universalitate (veți reuși să vă răspundeți astfel multor întrebări existențiale), simțiți energia vieții și lăsați invidia, îndoiala, scopurile vremelnice și „trending-ul” (adică să vă luați tot timpul după alții, doar pentru că „așa e la modă”), acestea pot pieri într-o clipită, lăsați loc liber celor importante, care dăinuie, cum sunt FERICIREA, SIMPLITATEA, ONESTITATEA și IUBIREA. Cu acestea nu poți greși niciodată!

 

Sperăm cu toții să depășim aceste vremuri grele, fie ca Pandemia COVID-19 să fie de domeniul trecutului. Așadar, în preajma Sfintelor Sărbători Pascale ale anului 2021, dragilor cititori ai revistei ROMÂNIAVipPress, le urez să le fie viața binecuvântată, plină de sens, de bucurii, de recunoștință și să aibă grijă de ei și de familiile lor, să aibă multă răbdare și să nu uite că oricât de mare ar fi furtuna  oricât de mari sunt greutățile, soarele iese întotdeauna, iar credința mântuiește negreșit! Un mic pont: arta ajută la purificarea și la reconstruirea bucățică cu bucățică a întregii ființe, în cel mai trainic mod, atât afectiv cât și etic, spiritual, psihic. Cu încredere, zâmbet, cu suflet curat și cu iubire tot înainte!

 

George Cantea-artist

 

În 2021 traversăm o perioadă grea pentru toată lumea, în special pentru artiști, deoarece lipsa spectacolelor, a evenimentelor ne pune într-o situație dificilă atât financiar cât și sufletește. Menirea noastră a artiștilor este să bucurăm lumea, ceea ce ne hrănește și nouă sufletul. În apropierea sfintelor sărbători de Paște, gândul nostru se îndreaptă către colegii și prietenii noștri care sunt în suferință și ne rugăm pentru ei. Totodată ridicăm ochii către cer pentru cei care ne-au părăsit, lăsând un mare gol în lumea artistică din România.Transmit sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri ridicați la cer, într-o lume mai bună. Dumnezeu să-i odihnească în pace și lumină.                                                                                                                   Pentru că suntem în postul Paștelui să ne rugăm pentru zile mai bune și să privim cu încredere către ziua de mâine. Învierea Domnului Iisus Hristos este marea sărbătoare a tuturor creștinilor.Tuturor românilor de pretutindeni le doresc un gând bun și Sfânta Înviere să vă găsească cu mare bucurie, să vă deschidă inimile spre iubire, credinţă şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de ziua de azi și ziua care va veni.                                                                                                                                    Gândul meu pentru întregul colectiv RomâniaVipPress și special pentru doamna Președintă RomaniaVipPress, Ana Moroșanu Magdin,  este, ca sărbatoarea Sfântului Paște să vă aducă multă sănătate, putere de muncă și sărbători Pascale binecuvântate!                                                                                                                                     Paște fericit și luminat ! Hristos a Înviat!

 

 

Elena Soare-artistă

 

Pentru că ne apropiem de Sfintele Paști, le urez  tuturor Românilor, multă sănătate, credință în Bunul D-zeu, că până la urmă, o să fim cu toții bine, că lucrurile vor intra pe făgașul lor, iar Noi, ARTIȘTII, vom putea să bucurăm sufletele oamenilor cu muzica noastră. Am trecut cu toții printr-o perioadă extrem de grea. Le transmit fanilor, prietenilor din țară și din străinătate că-i iubesc, și le pregătesc surprize, în curând! Mulțumesc RomâniaVipPress, pentru colaborarea noastră, că este mereu alături de Artiști și că promovează, oamenii care au ceva de spus, fiecare din profesii diferite!

La mulți, mulți ani, RomâniaVipPress!

Cu mult drag, artist, Elena Soare,

Paște fericit, tuturor!

 

Attila Karpathy –  Artist și Taratolog

 

Sărbătorile sunt în sufletele, și nu pe mesele noastre. Sau cel puțin așa ar trebui să fie.

Paștele este sărbătoarea Luminii. Ritualul de a primi lumină simbolizează „trezirea”, respectiv „iluminarea”. Trezirea, ieșirea din întuneric semnifică trezirea spirituală, atingerea unui nivel superior de conștiință, înțelepciune și înțelegere.

Simbolistica sărbătorilor Pascale este complexă. Într-o interpretare ezoterică aceasta cuprinde nu doar trezirea, ci tot procesul. În Scripturi se pomenește frecvent despre trezire, moarte și naștere, însă aceste trei etape nu sunt puse în raport una cu cealaltă. Inițiații știu că dacă un om moare fără să se trezească, el nu se poate naște. Iar dacă un om se naște fără să fi murit, el nu va deveni „nemuritor”. Moartea semnifică despărțirea de ego și de toate atașamentele care împiedică individul de a fi cu adevărat liber. Gurdjieff spunea că atâta timp cât un om nu se îngrozește de propriul său fel de a fi, nu știe nimic despre el însuși. Această conștiință continuă a nulității sale îi va da curajul „să moară”, adică să moară nu doar în mentalul său, sau în teorie, ci să moară în fapt și să renunțe pentru totdeauna la toate aceste aspecte ale lui însuși care nu prezintă nici o utilitare din punct de vedere al creșterii interioare sau care de fapt se opun creșterii.

În tradiția spirituală Indiană, iluminarea poate fi pusă în legătură cu „al treilea ochi” sau „ochiul interior”, respectiv a șasea Chakra numită Ajna. Această Chakra este poarta spre conștiința superioară. Deschiderea celui de al treila ochi semnifică trezirea și iluminarea.

În concluzie, pentru toți cei care sărbătoresc Paștele acum, le doresc sărbători luminate!

 

Silvia Mitrache – artistă stabilită la Parma în Italia

 

Sunt Silvia Mitrache și doresc să vă urez tuturor Românilor din țară și pentru cei de afară cu tot sufletul și dragostea mea pentru voi și țara noastră minunată, cu toată binecuvântarea Lui Dumnezeu, Paște binecuvântat cu pace și liniște în casele dvs, iubire, respect, devotament, pentru  tot ce  are viața și să nu uităm că viața este darul Lui Dumnezeu,  doresc să mulțumesc în mod special,  dnei Ana Moroșanu Magdin, pansamentul nostru sufletesc, al  tuturor, indiferent de profesia noastră, de religie, ne-a dăruit și ne dăruiește cu empatia și energia domniei sale,  zâmbetul cald și sufletul frumos și bun ca pâinea caldă, este unică, ne dă bucuria de a sti și simți că existăm. Mulțumesc din suflet, Ana Moroșanu Magdin, pentru tot ceea ce faci, cu un profesionalism, devotament și dragoste de tot ceea ce înseamnă UMAN ȘI VIAȚĂ,  MULȚUMESC CU SUFLETUL, RomâniaVipPress!

Un Paște Fericit, tuturor românilor de pretutindeni!

 

 

Alina Ionescu – Psihoterapeut – stabilită la New York

 

De sărbătoarea Învierii Domnului, le doresc creștinilor români de pretutindeni să primească și să integreze darul care este corpul lor în această dimensiune, să găsească darul gratitudinii și al contemplării realității pe acest pamânt și să aibă bucuria manifestării miracolului numit viață.

Un Paște fericit, tuturor!

 

Maria Nagy – artistă, stabilită în Ungaria

 

Dragii mei Prieteni!  Azi, în zi de sărbătoare, să coboare pacea şi liniştea. Minunea Învierii lui Isus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața şi să vă aducă renaşterea credinței, bucuriei, speranței cu căldură şi bunătate în suflete! HRISTOS A ÎNVIAT!  Mulțumesc din INIMĂ RomâniaVipPress că şi în  acest an v-ați gândit la mine! Vă doresc multă SĂNĂTATE, ani lungi şi realizări frumoase, bunăstare familiilor, putere de a continua lucrul pe care îl faceți cu atâta har şi dăruire!

PAŞTE BINECUVÂNTAT!

Cu prețuire,

Maria Nagy

Ungaria

 

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

 

Distribuie