Milena, unul dintre cei mai buni numerologi din România!

 

 

De vorbă cu Milena, numerologul care vă spune prin calcule precise, ce așteptări să avem de la anul 2018,

„Dacă ai datele necesare, cunoștințe de calcul numerologic, poți afla cam tot ce se petrece în jurul tău. România are o vibrație 8 a numelui său. Românii sunt energici și ambițioși, greu de mulțumit, nerăbdători, patrioți, intoleranți, putând deveni lesne violenți dacă le-au fost încălcate drepturile. Românii sunt muncitori și organizați, mărinimoși, de nădejde, pricepuți în afaceri, permanent nemulțumiți și războinici la nevoie. Ei pot uita uneori să-și manifeste afecțiunea față de cei dragi dar mereu vor avea grijă ca celor apropiați să nu le lipsească nimic”.

 

12512309_859957324124090_656849128073377578_n

 

Ana Magdin: Ce înseamnă numerologia în existența ta, Milena?

 

Milena: MAI MULT DECÂT UN HOBBY, MAI MULT DECÂT O PASIUNE, DE PESTE 12 ANI ESTE SINGURA MEA PREOCUPARE, CALCULEZ, CITESC, COMPUN DEZVĂLUIRI PENTRU PERSONALITĂȚI, PENTRU DIFERITE SITUAȚII, PENTRU OAMENI OBIȘNUIȚI. TOȚI AVEM NEVOIE DE REPERELE PROPRII CE POT FI CALCULATE CU AJUTORUL NUMEROLOGIEI.

 

Ana Magdin: Când ai început să studiezi numerologia și când ai simțit că trebuie să ajuți oamenii ca să cunoască anumite lucruri din viața lor?

 

Milena: Cu mulți ani în urmă, o carte superbă, scrisă de RODFORD BARRAT, cu titlul ELEMENTE DE NUMEROLOGIE, mi-a tras atenția, m-a fermecat. Nu cred că a fost o întâplare! De atunci nu mă mai pot opri, am studiat, am aprofundat. Pentru a fi mai usor am absolvit și Facultatea de Psihologie a Universității din București. Acum fac masterat în specializarea Psihologie clinică. Oamenii mă caută, se destăinuie, eu le calculez numerologic reperele vieții lor și descoperim împreună că toți avem calități și ar trebui să le folosim atunci când trebuie, în perioadele favorabile.

14520340_1034304676689353_4965037686283233802_n

Ana Magdin: Ce categorii de oameni te solicită, ce doresc cei mai mulți să știe?

 

Milena: Și tineri și bătrâni și femei și bărbați toți avem nevoie de calculele numerologice. Numerologia dezvăluie foarte exact informații despre persoana ta, se folosește de data nașterii, de numele tău, de vocalele și consoanele numelui tău, care, într-un concert de vibrații foarte personal ne compun, ne determină comportamentul, viața. Când încep să calculez unuia sau altuia reacțiile sunt de genul: “parcă ți le-ar fi spus nevastă-mea” sau “Milena, de unde știi toate astea că doar e prima dată când ne întâlnim?”. Numerologia nu ghicește, stabilește fiecăruia repere. Prin calcule riguroase, folosind simbolurile numerelor ce ne sunt cunoscute și transmise de pe vremea lui Pitagora, toți avem nevoie de calcule numerologice. Pentru a ne putea simplifica viața, pentru a căpăta mai multă înceredere în noi, pentru a nu mai fi așa îngrijorați, pentru a ne găsi mai ușor calea.

 

Ana Magdin: Zilnic faci multe calcule, cum este România, cum va fi țara noastră în viitorul apropiat?

 

Milena: Dacă ai datele necesare, cunoștințe de calcul numerologic, poți afla cam tot ce se petrece în jurul tău. România are o vibrație 8 a numelui său. Românii sunt energici și ambițioși, greu de mulțumit, nerăbdători, patrioți, intoleranți, putând deveni lesne violenți dacă le-au fost încălcate drepturile. Românii sunt muncitori și organizați, mărinimoși, de nădejde, pricepuți în afaceri, permanent nemulțumiți și războinici la nevoie. Ei pot uita uneori să-și manifeste afecțiunea față de cei dragi dar mereu vor avea grijă ca celor apropiați să nu le lipsească nimic. Lupta pentru putere este importantă pentru români, sunt puternici și plini de încredere. Românii pedepsesc aspru lipsa de loialitate, trădarea și minciuna. Românii sunt oameni care oferă respect și care știu să lupte pentru idealurile lor. Românii nu își pleacă frunțile, românii sunt oameni frumoși la trup și la suflet și nu vor uita cu ușurință jignirile aduse.

14591786_1061808527272301_6376936949951230723_n

Ana Magdin: Din punct de vedere numerologic, cum trebuie să fie cei care conduc această țară?

 

Milena: Oricine poate conduce o familie, un job, o societate, o primărie, un județ, o țară. Trebuie să-ți cunoști calitățile, să ți le consolidezi prin educație și să știi ce e mai bine pentru tine, pentru ceilalți, pentru noi toți. Unii chiar au curajul să o facă. Nu întotdeauna cei mai potriviți. Bănuim că cineva îi alege și îi îndrumă. Noi credem că Dumnezeu ar trebui să se ocupe de chestia asta. “Ocrotește-i Doamne pe români!”.

 

Ana Magdin: Ești membru fondator al Asociației Române de Numerologie, ai organizat prima Conferință de Numerologie de la Eforie, din 2009. Ce alte lucruri frumoase mai faci?

 

Milena: Cărți cu dezvăluiri numerologice ale personalităților din județul Constanța, paticip la emisiuni tv ca invitat sau realizator.

Dintre emisiunile realizate de mine amintesc: NUMERE MILENA- emisiune interactivă la CTV (Constanța TV)-unde am făcut un Crăciun și un Revelion în direct, telespectatorii la spriț, eu la masa din televiziune singurică. A avut un mare succes! La LITORAL TV- emisiunea 123 MILENA, apoi la o altă televiziune emisiunea CLUB MILENA.

În prezent realizez emisiunea TRUP ȘI SUFLET, la MEDIA TV,  o emisiune despre oameni, despre suflet și cum ar trebui să avem grijă de el, despre bolile sufletului și despre trup și cum ar fi mai bine să ne păstrăm curați la trup și suflet. Invitații mei sunt psihologi, preoți, profesori, reprezentanți ai unor centre de frumusețe, medici, farmaciști, scriitori, actori… Este o emisiune interesantă care merită urmărită.

 

O dată la patru ani înaintea alegerilor tipăresc o carte despre toți primarii din județul Constanța (sunt 70 de primării), carte în care public dezvăluiri numerologice despre primari, cum se potrivesc ei cu localitățile pe care le conduc și cum le va fi în anul alegerilor, în luna alegerilor și în ziua alegerilor. Prima carte de acest gen am publicat-o la începutul lunii mai 2008. Titlul fiind ALEȘII NOȘTRI OAMENI ȘI EI.

ÎN NUMERELE TATĂLUI este prima carte scrisă de mine și lansată într-o zi de vineri, 13 iulie 2007. Este o carte cu personalități în viață dezvăluite numerologic. Au urmat alte 3 volume din aceeași serie, în prezent lucrez la volumul V. Fiecare volum are aproximativ 350 pagini si 30 personaje. Personajele cărților mele sunt oameni politici, artiști, oameni de afaceri, chiar și președintele Traian Băsescu (în primul volum), Mircea Băsescu, fratele președintelui Băsescu, în vol II și Elena Băsescu în volumul IV dar și prefecți, senatori sau deputați. Fiecare dintre aceste volume are prefața semnată de Eugen Ovidiu Chirovici.

16195411_1152369821549504_1528652539536299037_n

Ana Magdin: Știu că lucrezi la câteva cărți. Cam când aproximezi că vor fi gata și despre ce scrii în carțile tale?

 

Milena: Am terminat NUMEROLOGIA ȘI CĂSĂTORIA pe care urmează să o duc la tipografie, prefața cărții este semnată de Eugen Ovidiu Chirovici. Intenționez să traduc această carte și să o tipăresc și în S.U.A., Canada, Germania etc

Cunosc bine piața mondială, știu sigur că va avea succes, aproape nimeni nu s-a aventurat în a scrie despre un lucru atât de serios. Avantajul meu este acela că eu nu glumesc, nu îmi permit să fiu superficială, sunt deosebit de responsabilă, conștientă fiind că cele spuse de mine influențează viețile celor ce mă ascultă sau îmi citesc lucrările.

Am în lucru NUMEROLOGIA PRIETENA MEA, mai am vreo trei capitole și gata.

Am o carte pe care o voi tipări până la finele acestui an și care se numește VIBRAȚIA ZILEI- anul 2018 și încă una care se numește EXERCIȚII DE NUMEROLOGIE este o carte care cuprinde toate articolele mele pe teme numerologice, în principal cu personalități, tipărite în ziarele din România și Republica Moldova. În această carte veți putea afla cum sunt, din punct de vedere numerologic Vladimir Putin, Donald Trump  dar și alte personaje celebre din România și din lume.

17098296_1182364041883415_2049068934633717725_n

Ana Magdin: Cum va fi anul 2018 pentru România?

 

Milena: Vibrația universală a unui an este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

România va fi influențată de această vibrație universală, toți vom fi influențați de vibrația universală 2 a viitorului an, 2018.

Acest an este potrivit pentru asocieri, pentru lucrul în parteneriat. Vom colabora mai bine, vom tinde să ascultăm cu mai multă atenție opiniile celorlalți, chiar să ținem cont de sfaturile acestora. Ne va fi dificil să luăm hotărâri, vom tinde să amânăm îndeplinirea unor planuri, să tergiversăm, să așteptăm momentul potrivit. Riscăm să așteptăm prea mult și să pierdem ocaziile. Vom fi mai timizi, ne vom simți mai vulnerabili, mai nesiguri. Ne vom înfuria iute și ne vom reveni cât ai clipi.

În relațiile sentimentale ne vom manifesta tandru, prietenos, aproape camaraderesc. În acest an avem șansa de a deveni prieteni cu partenerul de viață. Ne vom simți respectați. Însă un singur gest al partenerului ar putea schimba cât ai clipi toată armonia existentă până în acel moment ceea ce ar putea conduce la o schimbare totală a atitudinii noastre față de el.

Există posibilitatea ca la serviciu să fim remarcați. Vom fi mai relaxați, vom contribui cu mai multă plăcere la proiecte comune. Ne vom expune opiniile cu mai multă dezinvoltură.

În plan profesional sunt avantajate mai ales înnoirile de contracte.

Din punct de vedere financiar ideală este o gestiune echilibrată a valorilor deținute, sunt de evitat excesele de orice fel.

Vom avea parte de modificări temporare ale stării de sănătate, amețeli trecătoare, dureri sporadice. Ne vom face liste clare cu priorități, ne vom situa la extreme, stările sufletețti vor suferi modificări bruște, starea de sănatate va oscila.

19247675_1296448073808344_8690940461802895622_n

Ana Magdin: Cum este viața ta, ce te bucură, ce te supară, cum îți dorești să fie oamenii…?

 

Milena: Oamenii sunt așa cum au fost ei lăsați să fie, nu cum aș vrea eu.

Numerologia m-a învățat că oamenii nu se pot schimba. Ei vor rămâne ceea ce sunt, așa cum sunt, încercând, pentru perioade scurte, să pară a fi altcumva de dragul unor persone  sau mânați de diferite interese. În cele din urmă însă vor redeveni ceea ce le-a fost dat să fie. Doar femeile, odată măritate, preluând numele soțului, își schimbă comportamentul și ceva din personalitate. Caracterul va rămâne același întreaga viață.

 

Sunt un om obișnuit, cu hachițe, cu plăceri, un om care are o pasiune pe care a transformat-o în profesie și care face acum ceea ce-i place. Oamenii au nevoie de calculele mele numerologice și se simt bine în preajma mea, găsesc puterea de a se deschide, de a se observa, de a se accepta.

 

Eu sunt născută pe 9 mai 1970, am o cifră a destinului 4 din 3 și 1: serioasă și loială, încăpățânată și independentă, risipitoare și cu toane, muncitoare când este cazul, norocoasă și cu simțul umorului, având capacitatea de a mă descurca în cele mai dificile situații.

Cifra zilei de naștere 9 îmi completează trăsăturile de caracter: tolerantă și împrăștiată, generoasă și idealistă, împovărată de grijile tuturor, simțul practic este dat dispărut. Scopul în viață este 5: libertatea de a face propriile alegeri, propriile greșeli.

Îmi plac mult cei care spun la început: “Milena eu nu cred în chestiile astea, adică ce vrei să spui că ce urmează eu să fac este stabilit de altcineva, înainte?” După jumătate de oră de calcule și observații vrea și pentru soție și pentru copil, și pentru firmă și pentru data căsătoriei fiicei sale. Păi cum rămâne, domnule, cu ceea ce spuneai mai devreme? Numerologia ne farmecă pe toți și e mai bine dacă putem să nu o ignorăm.

 

Ana Magdin: Unde te găsesc cei care doresc să intre în contact cu tine?

 

Milena: Pe facebook, accesând Milena Farcas sau Numerologie Milena, mă găsesc în paginile ziarelor online Timpul sau Evenimentul zilei de Republica Moldova, pe Youtube.

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

 

Milena: Un gând numerologic bine calculat și care este legat de ziua de 1 DECEMBRIE 2018 zi în care vom sărbători 100 de ani de la Unirea din 1 decembrie 1918 – Ziua Națională a României, celebrată anual ca zi națională din 1990. Sărbătoarea aniversează Marea Adunare Națională de la Alba Iulia și Unirea provinciilor BasarabiaBucovina ,TransilvaniaBanatCrișana, și Maramureș  cu România.

 

VIBRAȚIA ZILEI DE 1 DECEMBRIE 2018 este  6.

 

Nevoia de echilibru ne va îndeamna către cumpătare. Vom tinde către împăcare, conciliere, aplanarea diferendelor sau oricum doriți să numiți această implicare excesivă în viețile tuturor. Vom prefera să lucrăm în echipă. Vom prefera să fim alături de familie, alături de cei dragi. Ne vom manifesta îngrijorarea pentru orice fleac. Vom vedea în jurul nostru tragedii. Ne vom face griji din nimic. Îi vom agasa pe ceilalți cu temerile noastre. Vom intra cu forța în sufletele tuturor. Vom oferi sfaturi celor care nu au nevoie de ele. Vom fi certăreți și vanitoși. Problemele casnice vor fi pe primul plan, iar dragostea faţă de partener va fi foarte importantă. Vom fi mai dispuși decât în trecut  să ne asumăm tot felul de responsabilităţi şi ne vom ocupa de obligaţiile şi îndatoririle care ne revin. În această zi vor fi favorizate eforturile creatoare. Este o zi periculoasă, pentru căsniciile ce au deja parte de ciocniri frecvente pentru cuplurile deja erodate pline de frământări. Nu vom nega nimic, nici nu vom reproşa altora ceva, ne vom asuma răspunderea faptelor noastre. Casa şi problemele ce ţin de cămin ne vor preocupa mai mult ca niciodată. Această vibraţie avertizează asupra unei decizii importante legate de: dragoste, căsătorie sau chiar… divorţ.

 

Cei care se vor căsători în această zi vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 6. Este vibraţia ideală pentru pecetea căsniciei. Cuplul este unul perfect.

În interiorul căsniciei vor tinde să-şi dea sfaturi unul celuilalt. Ca şi cuplu adesea vor încerca a ordona viaţa altor cupluri oferind sfaturi multe, prea multe, gratuit, chiar dacă ceilalţi au sau nu nevoie. Familia unită pare a fi cel mai important lucru pentru acest cuplu, care se va ocupa de domeniul financiar doar pentru că este necesar, doar pentru a-şi asigura un trai decent. Această pereche este perfectă pentru a năşi, pentru a cununa, pentru a boteza.

23167990_1419766321476518_7543321307288151409_n

Ana Moroșanu Magdin

 

Distribuie

One thought on “Milena, unul dintre cei mai buni numerologi din România!

Comments are closed.