Ioan Bogdan Codreanu, întemeietorul noului concept de organizare și dezvoltare în România, începând cu satul său natal, Pojorâta, vrea să îl ducă la nivel de județ, și, de ce nu, și la nivel național!

Comuna Pojorâta, mica Elveție a României, devenită astfel, după multă muncă, lacrimi și sudoare, în mandatul Primarului Ioan Bogdan Codreanu și a echipei sale!

 

 

 

 

 

 

Când un bucovinean precum Ing. Ioan Bogdan Codreanu, Primarul Comunei Pojorâta, își pune inima în palmele alegătorilor din Județul Suceava, când își dorește o Bucovină frumoasă, dezvoltată și curată, cu copii sănătoși, educați, școliți, cu bătrâni fericiți, care, cu siguranță nu vor fi lăsați să se simtă singuri, cum să nu capeți curaj și putere, cum să nu te simți un norocos, că un om atât de pregătit, împreună cu echipa sa, nu aleg odihna, nu aleg comoditatea, ci, pentru că le pasă, vor să aducă Pace și Lumină în viețile bucovinenilor de toate vârstele!

 

 

 

 

Vă mărturisesc cu toată răspunderea – îmi iubesc satul, neamul și țara – sunt patriot mai ales că asistăm la nenumărate provocări pe această temă. Toate popoarele își iubesc țara și neamul – românii nu trebuie să renunțe la acest sentiment măreț pe care înaintașii noștri l-au susținut cu jertfe mari!

De mic am fost educat în cultul muncii, al cinstei, corectitudinii și responsabilității. Aceste trăsături au fost întărite și dezvoltate prin pasiunea și dragostea dascălilor pe care i-am avut, cărora le port respect și recunoștință veșnică pentru că ne-au învățat din dragoste subliniindu-ne mereu ce responsabilități vom avea când vom fi maturi.

Îmi place ordinea, disciplina în muncă, punctualitatea, respectarea cuvântului dat – fără aceste elemente nu putem vorbi de eficiență, de dezvoltare!

 

 

 

 

Cam acestea sunt cuvintele unui român adevărat, spuse cu ceva timp în urmă…, rămas în locul în care a venit pe lume, cu o ambiție de neclintit, împreună cu echipa cu care se mândrește, Ioan Bogdan Codreanu, va candida la Președinția Consiliului Județean Suceava, și, cu siguranță, bucovinenii, trebuie să voteze cu inima, pentru că, este imposibil să nu ne dorim ca un întreg județ din România,  să arate curat, organizat, dezvoltat, așa cum este comuna Pojorâta!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

 

Distribuie