Trofeul RomâniaVipPress, Diploma de excelență și Distincția de merit, au fost câștigate de europarlamentarul Maria Grapini!

Și-a terminat mandatul de europarlamentar pe primul loc dintre cei 32 de eurodeputați români, și, pe locul 4, între cei 751 de eurodeputati, iar amendamentele legislative, peste 4000…!

Născută în localitatea Berești, jud. Galați, într-o familie de oameni muncitori, oameni cu principii sănătoase de viață, unde munca, onoarea și grija pentru viață, erau din zori și până-n noapte prezente în familia în care a crescut un suflet cu vise mari, Maria Grapini. S-a implicat în munci grele încă din copilărie, ajutându-și familia la treburi în gospodărie, săpând și trudind în grădină, de dimineața până seara!
Astăzi, o știm cu toții că este europarlamentar, că a fost ministru și femeie de afaceri. Ceea ce nu știm, este lupta continuă dusă de o copilă, mai apoi adolescentă, studentă, și, cu o ambiție uriașă, muncă și dăruire, ajunge Director Tehnic, la o fabrică din Timișoara! După revoluția din 1989, Maria Grapini, a fost atât de iubită de angajații fabricii la care lucra, încât au ales-o Director General, lucru rar după 1989, când, majoritatea directorilor erau dați afară, domnia sa a fost promovată în cea mai mare funcție de conducere a acelei fabrici. Patru ani mai târziu, după multe dezamăgiri și lupte cu un guvern de care nu era mulțumită, Maria Grapini a cumpărat fabrica în care pusese atât de mult suflet, fabrica în care s-a dezvoltat și a ajutat-o să se pregătească pentru o următoare treaptă superioară a vieții. Nu după mult timp, cu încredere deplină în sine, cu o ambiție de neclintit, mai dezvoltă încă 3 fabrici. Iată cum, o singură femeie, ajută la dezvoltarea economică a orașului Timișoara, oraș care a adoptat-o după ce s-a căsătorit cu dnul Grapini, un om de o calitate extraordinară, cu care a întemeiat o familie foarte frumoasă și durabilă, de mai bine de 42 de ani!
La Revoluție, Maria Grapini a participat trup și suflet, stând în stradă zile și nopți, cu teamă dar și cu speranță.
Înțelegem că, dacă vrem, dacă muncim, dacă ne dedicăm proiectelor la care visăm, este imposibil să nu reușim.

 

 

Dna Maria Grapini, mai este cunoscută și pentru actele de filantropie, este cea mai puternică femeie din politica românească, și-a încheiat mandatul de europarlamentar pe locul I, a fost una dintre cele mai bune femei de afaceri din România, continuă să fie un bun sprijin pentru femeile antreprenor și nu numai, premiată pentru toate aceste activități, drept dovadă că i se recunoaște munca de peste 40 ani!

Din calitatea de europarlamentar, Maria Grapini a avut cca 600 de luări de cuvânt, sute de scrisori către oficialii UE, în care a apărat drepturile României și ale românilor. A obținut un record de vizualizări ale intervenției sale în plenul Parlamentului European de anul trecut-peste 3,4 milioane de români, cărora le-a mulțumit, și, le-a spus, că, Rezoluția este nedreaptă și încalcă Tratatul.

A reușit în acest mandat să facă foarte multe acțiuni de promovare a României în Parlamentul European,  prezentând artiști, oameni de știință, meșteșugari, întreprinzători, femei de afaceri…!

Din toate aceste motive, RomaniaVipPress, i-a acordat europarlamentarului Maria Grapini, Diploma de Excelență, Trofeul RomaniaVipPress și Distincția de merit!

Iată ce ne spune Dna europarlamentar, ing. Maria Grapini, după ce a intrat în posesia acestor binecuvântate premii!

„Totdeauna, aprecierile și premiile, m-au motivat, mi-au dat încredere și m-au responsabilizat! RomaniaVipPress, este o publicație serioasă pe care o respect, este selectă, cu jurnaliști care respectă deontologia.

Avem mare nevoie de o presă  profesionistă, care să informeze obiectiv marele public și care să promoveze și lucrurile bune din România. România este frumoasă și are multe valori.

Faptul că am primit mai multe premii, Diploma de Excelență, Distincția de merit și Trofeul RomaniaVipPress, este o mare onoare și doresc să-i mulțumesc Anei Moroșanu Magdin pentru asta.

Și, pentru că suntem în pragul Sfintei sărbători de Paști, doresc să le urez tuturor românilor, multă sănătate, bucurii, iubire, înțelegere, putere de iertare, unitate și dragoste de țară!”

Un Paște fericit!

La cererea celor care îi apreciază și îi cunosc activitatea, Dna ing. Maria Grapini, va mai candida pentru un nou mandat la Parlamentul European!

Îi dorim mult noroc!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

 

 

Distribuie