O parte dintre colaboratorii RomâniaVipPress, au fost premiați la sfârșitul anului trecut!

RomâniaVipPress, și-a încheiat anul 2019, oferind colaboratorilor, 27 de Diplome de Excelență, 4 Trofee și o plachetă, cele din Pojorâta-Bucovina, ale Dlui Primar Ioan Bogdan Codreanu, au fost publicate înainte de sărbătorile de iarnă!

 

Îmi doresc, ca de cel puțin două ori pe an, colaboratorii mei, să fie răsplătiți, încurajați, stimulați, să își ducă cu dragoste mai departe ceea ce știu Domniile lor mai bine, pot, cu darul primit de la Dumnezeu, dacă perseverează, să ajungă la Excelență!

Aceste Trofee, au ca simbol, Bufnița! Vă veți întreba, de ce am ales-o? Pentru că, anul trecut, această regină a nopții, mi-a marcat sufletul, simt că m-a ajutat să evoluez spiritual și…, cu siguranță, am învățat o lecție pe care încă nu o știam…!

 

Maria Grapini-europarlamentar

 

 

 

RomâniaVipPress, mi-a acordat Diploma de Excelență, pentru cel mai bun europarlamentar român, pentru Excelență în afaceri, dar, și pentru întreaga activitate, și Trofeul RomâniaVipPress, pentru Cel mai activ europarlamentar român, în anul 2019, pentru care, doresc să mulțumesc public.

Sunt onorată, iar distincțiile mă responsabilizează pentru acest an. Urmăresc de mult timp RomâniaVipPress și apreciez calitatea conținutului articolelor publicate. România are nevoie de asemenea publicații care să aducă în fața cititorilor informații despre țară, care să pledeze pentru unitatea românilor, pentru profesionalism și pentru patriotism.

Ana Moroșanu Magdin, își asumă să publice și să pledeze mereu pentru cultură, pentru educație, pentru România!

Doresc să le urez, acum, la început de an, La mulți ani și la cât mai mulți cititori.

Vă mulțumesc pentru întreaga activitate!

 

 

George Rotaru-artist

 

 

 Prestigioasa Revistă, RomâniaVipPress, mi-a acordat anul acesta, Trofeul și Diploma de Excelență pentru întreaga mea carieră artistică. Ce poate fi mai frumos decât o asemenea distincție?

 

Mulțumesc din suflet Revistei, dar, nu în ultimul rând, Doamnei Ana Moroșanu Magdin, care, cu energia sa pozitivă, ne dă aripi și aspirații pentru viitor! La mulți ani, cu sănătate…!

 

 

 

 

 

 

 

 

Silvia Mitrache- artistă

RomâniaVipPress, doresc, în primul rând, să vă urez UN CĂLDUROS,  LA MULȚI ANI, FERICIȚI, Noul An, cu sănătate și bucurii, realizări maxime, dragii mei, un MULȚUMESC DIN SUFLET PENTRU CĂ EXISTAȚI și pentru că v-ați gândit să promovați și ROMÂNII CARE TRĂIESC ÎN SPATELE CORTINEI ARTISTICE ȘI A VIEȚII INTENSE, PLINE DE TALENT ȘI DE INTELIGENȚĂ!

Această DIPLOMĂ de EXCELENȚĂ și  Trofeul, care mi-au dat respectul și stima pentru mine însămi, o bucurie imensă!

 Mulțumesc din suflet, RomâniaVipPress,  pentru că acest dar este special pentru mine! Nu am mai văzut un alt ziar care să facă gesturi nobile, și, zic eu, chiar necesare,  de care, orice persoană cu  merite deosebite, are nevoie să fie stimulată și gratificată!

Mulțumesc, din suflet, pentru că ne-ați dat mereu din timpul Dvs, și, acest dar special, de care, sunt foarte mândră, pentru că fac și eu parte dintre românii valoroși la ei acasă și în lume, din RomâniaVipPress!

ESTE CEL MAI IMPORTANT TROFEU DIN VIAȚA MEA, MULȚUMESC DIN SUFLET, RomâniaVipPress, viață lungă, sănătoasă și realizări pe măsură!

 

Dr. Viorica Chiurciu- artistă și om de afaceri

Mulțumesc pentru premiu distinsei jurnaliste Ana Moroșanu Magdin. Este de apreciat că dna Ana Moroșanu Magdin militează de o viață pentru o idee, aceea de a-și ajuta semenii! Mulțumim!

Cu drag și considerație, Dr Viorica Chiurciu

 

 

 

Pentru că diplomele de Excelență sunt deja în posesia câștigătorilor, le voi trece numele și motivul acordării acestor recunoașteri ale muncii Domniilor lor!

 

 1. RomâniaVipPress, acorda Dnei Maria Nagy, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 2. RomâniaVipPress, acordă Dlui George Rotaru, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 3. RomâniaVipPress, acordă Dnei Dr. Viorica Chiurciu, această diplomă, pentru Excelență în afaceri și în Muzică, dar și pentru întreaga activitate de cercetare științifică!

 4. RomâniaVipPress, acordă Dlui Liviu Marin, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru implicarea în cazurile sociale!

 5. RomâniaVipPress, acordă Drei Maria Marinache, această diplomă, pentru ambiție și performanță în muzică!

 6. RomâniaVipPress, acordă Drei Maryellen Badea, această diplomă, pentru ambiție și performanță în muzică!

 7. RomâniaVipPress, acordă Drei Ilona Andreea Amieroaie, această diplomă, pentru ambiție și performanță în muzică!

 8. RomâniaVipPress, acordă Drei Oana Chiriac, această diplomă, pentru ambiție și performanță în muzică și în teatru!

 9. RomâniaVipPress, acordă Drei Marga Delia Andreea, această diplomă, pentru ambiție și performanță în muzică!

 10. RomâniaVipPress, acordă Dnei Silvia Mitrache, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 11. RomâniaVipPress, acordă Dlui Răzvan Cojanu, această diplomă, pentru Excelență în Box, dar și pentru întreaga activitate!

 12. RomâniaVipPress, acordă Dlui Onu Pavelescu, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 1. RomâniaVipPress, acordă Dlui Ovidiu Anton, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 2. RomâniaVipPress, acordă Dlui Bobiță Cătușanu, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 3. RomâniaVipPress, acordă Dlui Toma Enache, această diplomă, pentru Excelență în Teatru și Film, dar și pentru întreaga activitate de regizor!

 4. RomâniaVipPress, acordă Dlui Corin Romanescu, această diplomă, pentru Excelență în Afaceri, dar și pentru întreaga activitate!

 5. RomâniaVipPress, acordă Dnei Elena Soare, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 6. RomâniaVipPress, acordă Dnei Clara Popescu, această diplomă, pentru Excelență în Sport, dar și pentru întreaga activitate!

 7. RomâniaVipPress, acordă Dlui Adi Manolovici, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 8. RomâniaVipPress, acordă Dlui Alin Ghiorghiu, această diplomă, pentru Excelență în Balet, dar și pentru întreaga activitate!

 9. RomâniaVipPress, acordă Dlui Costi Cămărășan, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 10. RomâniaVipPress, acordă Dlui George Cantea, această diplomă, pentru Excelență în Muzică, dar și pentru întreaga activitate!

 11. RomâniaVipPress, acordă Dnei Maria Grapini, această diplomă, pentru cel mai bun europarlamentar roman, pentru Excelență în Afaceri, dar și pentru întreaga activitate!

 12. RomâniaVipPress, acordă Dlui Evandro Rossetti, această diplomă, pentru Excelență în Muzică și în Stomatologie!

 13. RomâniaVipPress, acordă această diplomă, Dnei Luminița Anghel, pentru Excelență în Muzică dar și pentru întreaga activitate!

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie