Nick Radoi, despre noul presedinte al SUA!

Milionarul roman din America, Nick Radoi, despre noul presedinte al SUA,

„Mentalitatea lui Trump este sa-i ajute pe toti cei care au business, o  sa-i ajute sa-si mareasca afacerea!”

donald-trump-605x

Unul dintre marii milionari din America, este romanul Nick Radoi, cel care a spus fara nicio teama, ca-l va vota pe Donald Trump, ceea ce a si facut!

Iata ca, dupa multe luni de controverse si dezbateri, noul presedinte al SUA, este Donald Trump! Ca este sau nu pe placul unora, este mai putin important, ceea ce intereseaza pe toata lumea, este ca cel de-al 45-lea presedinte al SUA, sa se ridice la asteptarile celor care l-au votat dar si a celor care asteapta lucruri marete, cum se intampla cu toti noii presedinti din toate tarile lumii:)!

Ce spune milionarul roman din America, Nick Radoi, care este un republican convins, despre noul presedinte?

11081206_709680339131773_1640099598779130424_n

„Mentalitatea lui Trump este sa-i ajute pe toti cei care au business, o sa-i ajute sa-si mareasca afacerea! Cu siguranta va creste locurile de munca pentru toti cei care nu au joburi, sunt convins ca economia va merge mai bine suta la suta si omenii cu afaceri vor creste si vor angaja mai multi oameni. Problema pana acum, a fost ca democratii nu au vrut sa ajute omenii de afaceri, ba din contra, au marit taxele pentru omenii care faceau bani si atunci nu a mai fost nicio sansa decat sa dam omenii afara din business pentru ca nu aveau profit. Trump va pune economia pe picioare si sunt convins ca America va avea o viata mai buna. Dar sa nu uitam ca nu depinde numai de el, avem senatul care trebuie sa aprobe orice”!

Cam aceasta este o prima parere de dupa alegeri, a unuia dintre cei mai importanti oameni de afaceri din SUA!

Ana Morosanu Magdin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

One thought on “Nick Radoi, despre noul presedinte al SUA!

Comments are closed.