Ioan Bogdan Codreanu, susținut de foarte mulți revoluționari români, pentru a deveni Președinte al Consiliului Județean Suceava!

 

Un grup de Revoluționari, care, în Decembrie 1989,  au văzut moartea nemiloasă, cum seceră mii de vieți chiar sub ochii lor, îl susțin pe Ioan Bogdan Codreanu, la Președinția Consiliului Județean Suceava,

 

 

„Ioan Bogdan Codreanu, este în acest moment, cea mai bună soluție pentru Bucovina, este un tânăr care a dovedit și dovedește în fiecare zi, că se poate, și, dacă poate, vrea și îi pasă, trebuie votat, trebuie susținut, domnule…, ce ne tot comportăm ca nebunii? Acest băiat, are nevoie de această șansă, în avantaj, fiind, desigur, bucovinenii, dar, și noi, toți românii, pentru că, cine nu merge în Bucovina…?

Votați cu toată inima acest tânăr priceput, acest tânăr patriot, acest tânăr care dovedește zilnic acestui neam, că se poate! Noi, sute de revoluționari, îl susținem pe acest tânăr, am văzut că dumneavoastră l-ați premiat pentru Excelență în Guvernare Locală, vreau să vină momentul în care să îl premiați pentru Excelență în Guvernare Județeană…, merită…, îl susținem pe Ioan Bogdan Codreanu, la conducerea Bucovinei, Bucovina este a noastră, Bucovina este România, Bucovina este brațul drept al credinței și al neamului Românesc!”

 

Peste câteva luni, se vor împlini 31 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, o perioadă de o durere fără cuvinte, o perioadă în care au murit copii nevinovați, o perioadă în care, au murit părinți, lăsând în urmă vise neîmplinite, o perioadă în care, multe femei și-au pierdut bărbații, copiii, frații și surorile, părinții și bunicii, prietenii cei mai buni, visele, speranțele…!

„ S-a trăit o durere pe care nu trebuie să o uităm vreodată, pentru că, acea vărsare de sânge, a fost, pentru ca noi, cei care trăim azi, să avem  o viață mai bună, bărbații au ieșit cu pieptul dezgolit în fața tunurilor, în fața armelor, pentru ca noi, să avem libertate, libertate câștigată cu prețul multor vieți, care, din păcate, de unii, a fost înțeleasă greșit, la fel cum greșit ne alegem conducătorii, și, iată, avem aproape 31 de ani, de când, ne tot învârtim în jurul cozii, pierdem timp…, chiar dacă românii își doresc ca la conducerea acestui neam, să avem oameni valoroși, patrioți, oameni pricepuți, care să iubească și să prețuiască valorile, principiile sănătoase de viață, comorile lăsate de moșii și strămoșii noștri, unele dintre cele mai mari comori, Limba Română și iubirea de neam, cu toate moștenirile lăsate de străbunii noștri, cu tradiții și mâncăruri românești!

Nu știu cât timp mai avem unii dintre noi, ca să așteptăm binele, dacă, atunci când votăm, punem ștampila pe rău…, nu știu, și nici nu vom înțelege vreodată, de ce, oamenii aleg răul, apoi, plâng patru ani după un vis, și, ce bine ar fi să fie bine, nu?

Ioan Bogdan Codreanu, este în acest moment, cea mai bună soluție pentru Bucovina, este un tânăr care a dovedit și dovedește în fiecare zi, că se poate, și, dacă poate, vrea și îi pasă, trebuie votat, domnule…, ce ne tot comportăm ca nebunii? Acest băiat, are nevoie de această șansă, în avantaj, fiind, desigur, bucovinenii, dar, și noi, toți românii, pentru că, cine nu merge în Bucovina?

Votați cu toată inima acest tânăr priceput, acest tânăr patriot, acest tânăr care dovedește zilnic acestui neam, că se poate! Noi, sute de revoluționari, îl susținem pe acest tânăr, am văzut că dumneavoastră l-ați premiat, merită…, îl susținem pe Ioan Bogdan Codreanu, la conducerea Bucovinei, Bucovina este a noastră, Bucovina este România, Bucovina este brațul drept al credinței și al neamului Românesc”, relatează cu durere și lacrimi în ochi,  pentru RomâniaVipPress, un grup de revoluționari români!

 

Ana Moroșanu Magdin

 

Ioan Bogdan Codreanu-Foto-Sursa internet

 

Distribuie